153

Анонимен

преди 11 години

До 204. Ти, човече, не разбираш ли какво ти ПИША. И аз трябва да плащам на парното верисиите. И аз не мога да се откача, от *** топлофикация. Не разбирам къде ти е конфликта. Кофтие е че не можем да живееем без ток, вода, парно , храна и други дреболии. Къде ти е спорът с мен, при условие ,че ти казвам, че и едните и другите те цедят.

152

до 206

преди 11 години

И аз се уморих да те обиждам, няма смисъл просто....алоооуууу, аз като не ползвам ток- просто нямам и една стотинка за плащане, като не ползвам парно имам 40 лева за плащане само заради тръбите минаващи през апартамента ми. Това е рекетьорство защото те карат да кихаш за услуга която не искаш да плащаш. Разбра ли ме........?

151

Анонимен

преди 11 години

Всеки си е в неговия филм, един с парното другия с тока. И двамата да изклатени, ама спорят по между си вместо да разберат, че не са си врагове. Жалко, системата добре работи.

150

Анонимен

преди 11 години

Защо в този форум се говори толкова против управлението. А като излезнем с приятели повечето казват, че ще гласуват пак за ГЕРБ? Може би защото приятелите ми са интелигентни хора, висшисти. А тука пишат най-големите неграмотници в страната.

149

Анонимен

преди 11 години

Бай ...., изморих се да споря с теб. Ти явно не четеш, казвам ти го за последно, но не се надявам да вденеш. Високите сметки било за ток или за парно са нереално високи и надпиасани на фона на заплатите тук, не в чужбина. При топлофиказия те доят с такса за търбите, както сам казваш, при ерп-тата с такса достъп до електропрен. мрежа, зелена енергия, невъзстановими загуби. Всеки монопол си има схема. Ти кажи ми не се ли чувстваш като ***, че имаш да даваш 100 лв. само за едни тръби, а?

148

Обективен

преди 11 години

Изчетох няколко коментара и спрях. Нямат никакъв смисъл. Всеки негодува, за ток , за парно, за идеята. А истината къде е? Хората сами се крадат един друг, после Топлофикация им виновна. И 300 лв за ток от хладилник, печка, телевизор - е няма как да стане!? Поне като пишете и се жалвате нека отговаря поне малко на истината.

147

до 192

преди 11 години

***, когато ползвам електроенергия плащам само това което съм изразходил за разлика от топлоенергията по тръбите на *** рекетьори от Топлофикация. Ако не харча ток за един месец- от НЕК няма да ми сложат и една стотинка дължима сума, но от Топлофикация за тръбите минаващи през апартамента ми ще ми сложат 40 лева..нищо че съм си откачил радиаторите и не им искам услугата. Разбра ли сега къде е разликат межди Енергото и топлофикация, скапан ***?

146

Симо

преди 11 години

Който и да дойде на власт от тук нататък- ВНИМАВАЙТЕ ама много. Мамка Ви,аз и цялата работническа класа в миналото, да строим сгради и да опъваме жици, асега да спя на студено завит през глава сюргана заради липса на парички. Много ви стана,момента вече назрява, мамка и крадлива,опомнити се докато е време.

145

Анонимен

преди 11 години

Всички,които се оплаквате,минете на локално парно,за да видите колко ще плащате ,пък тогава плачете.

144

Анонимен

преди 11 години

PITA SE, A KOGA 6TE GORQT KOLITE NA 4EZ????PREZ LQTOTO RAZGOVARQH S 4EHI, NA 4ERNOMORIETO. SUPRUGUT RAZKAZA, 4E E KUPI AKCII V "4EZ" I SEAG S PARITE SI, 10 000 EVRO ZA EDNA GODINA SI KARA KEFA NA "SVETI TOMAS". KOGATO E KUPIL AKCIITE V NA4ALOTO SA BILI 10 EDINICI, A SEGA 100!!!! NA NA6 GRUB , S RAZRE6ERNIETO NA BULGARSKO PRAVITELSTVO "4EZ" PODDURJA STANDARTA NA JIVOT V 4EHIQ.KOI RAZRE6I TOVA? SUD I KONFISKACIQ NA IMU6TESTVOTO MU I RAZVALQNE NA KONCESIQTA!!!ZA6TO BORISOV MUL4I TOLOKOVA VREME??

143

У СОФЕТО И ....

преди 11 години

...ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ Е ТАКА ,БАТКА....!ДЕРАТ , ПО 10 КОЖИ ......КАТО ПОЧНЕШ ДА ИСКАШ ДА СИ ПРАВИШ КЕФА...!КЕФ ---БЕЗ ПАРИ ...НЕМА!..Е, ПА ...НЕМАААААААА!!!!!!!!ОДИ НА СЕЛО---ТАМ Е ЕФТИНО!

142

Тъпанар

преди 11 години

За енти път се убеждавам,че българина е най-*** животно на света.За 20г.не можа да проумее,че не сметките са високи,а заплатите са ниски.Колко ли трябва да си *** да протестираш с идеята,че някой ще намали цената на тока или парното,че те сега са най-евтините в Европа.

141

до 192

преди 11 години

Муахахахахах...как, кааак????Като ползвам ток съм плащал и на топлинните счетоводители? МУахахахахаааааахааИдиот, а като не ползвам по 2-3 месеца ток защото съм в чужбина, защо като се прибера у нас ми идва сметка на топлофикация за тръбите в размер на 100 лева? Щото съм ползвал и електроенергия ли дето е 0 стотинки за периода????Изчезни веднага, че ще се разрева с теб след малко от смях...

140

До 186

преди 11 години

Момко много си зле. Явночетенето с разбиране не ти е силата. Катоп плащаш 300 лв. за парно, не ползваш ли и ток бе тъпчо? Като ползваш ток не плащаш ли и на топлинните счетоводители десятъка за тръбите и общата консумация във входа. Ти вместо топломер или електромер си сложи простомер да не забравяш колко си зле!

139

до 187

преди 11 години

Ще си я платят със следващата сметка.За това бъди сигурен.

138

Анонимен

преди 11 години

Няма защо да ревете като магарета ....просто не плащайте!ВСЕКИ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ПРАВИ ТОВА !ПРОСТАКА --КРЕЩИ ,ПСУВА И ОБИЖДА И ....СЕ ПРАВИ НА ***!КОМУ Е НУЖНО ТОВА .....ОСВЕН НА ТЕЗИ ,КОИТО ИСКАТ ДА ПРОВОКИРАТ "ЗАБАСТОВКИ"/по болшевишки маниер/!НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ!

137

Анонимен

преди 11 години

NE HARESVAM BULGARSKITE POLITICI, GLASUVAM VINAGI PROTIV NQKOGO. ZNAM, PROSTITUTKI SA. GLASUVAH ZA GERB S NADEJDATA, 4E 6TE IMA NQKAKVA SPRAVEDLIVOST, NE PULNA KOETO E NEVUZMOJNO. I KAKVO SE OKAZA, MONOPOLISTITE S GERB SE 4UVSTVAT NENAKKAZANI I NAGLI, GRABQT I POSLEDNITE STOTINKI NA I BEZ TOVA OBEDNELIQ DO KRAINOST BULGARIN. KUDE E GERB, KUDE E BORISOV, IZVINETE"BUDA" S NEGOVITE OBE6TANIQ?DREME MU ZA HORATA, VAJNOTO TOI DA E DOBRE. A HORATA SA PRED BUNT, NE GO LI RAZBIIRA6 "BUDA". IDVAT IZBORI

136

Анонимен

преди 11 години

В Пловдив горят коли на EVNtinyurl/Bulgaria-New

135

до 182

преди 11 години

Свалихме нивото ли? Оня човек ти казва че 300 лева за ток са много БЕЗ отоплителните уреди. Ако даваш и 300 лева за парно, как е? Как са 600 лева ?

134

Анонимен

преди 11 години

До 175, пич, спрели сме парното, и освен, че плащаме надписания ток, плащаме и база, обща консумация, търби и един куп "екстри", които НЕ ПОЛЗВАМЕ. Айде устата, да не изпреварва мозъка, а? Блят.