79

Анонимен

преди 11 години

" Родствени връзки" свързват ЦВ.Цв. със шесте апартамента !Нали ?

78

HUEFF

преди 11 години

POREDNOTO ***,KOETO "ceco", LAINANIJA ANCUG, SAM DA SI GO JADE......

77

Анонимен

преди 11 години

Защо някои хора в този форум толкова активно защитатват Хизбула?!

76

Анонимен

преди 11 години

"......това е атака срещу Европейския съюз....."Това е театър. Всичко е с цел да се квалифицира Хизбула от ЕС като терористична организация. С каква цел?! - Това може да знаят само контролиращите този процес.

75

до 101

преди 11 години

Европейските ценности не са създадени от сегашните политици. Всъщност те не са създадени от полтици, а от велики умове в продължение на стотици години. А в най-дълбоката основа на хуманистичното европейското мислене е Християнството.

74

56

преди 11 години

сте велики учени,специалисти,дейци и още там каквото се сетите.ДА АМА НЕ.Казаха ви го в прав текст не ви щем,защото нито сте умни,нито надеждни а просто продажни.Европейската шамарена фабрика заработи.също и фабриката за пердета в Англия и тя заработила..

73

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Че какво влияние да оказва на управлението ви, бе дебелоок наглецо???То пък едно управление... да ти умре магарето от заушка!

72

до 101

преди 11 години

а ти какъв си всъщност. Защото говориш неща от рода "Вие...". Ти български гражданин ли си?

71

Анонимен

преди 11 години

до 97И мен ме е срам от българи като теб, които не мислят. Кой имаше полза от този атентат?а. кметът на Тъбъдъктовоб. САЩ + Израелв. Иранг. извънземнитеАко успееш малко поне да помислиш може и да получиш някакво просветление ще е добре. Успех!

70

56

преди 11 години

Ако говорим за европейски ценности ,тук трябва да вметна че от толкова техни ценности сме на тоя хал.Ако си мислиш,че си културен европеец,жестоко се лъжеш.Оня ден онзи устат англичанин ти го рече...не ви искаме в Англия,пазете си големите умове...с това ни каза че нито сме умни,нито даже хитри.Трябвахте ни,използвахме ви,и вече не сте ни нужни.Не се сърдете на никой...това се наричат културни европейски ценности.За 23г никой не ви обиди,а напротив потупваха голямото ви его и вие си мислихте,че

69

до 97

преди 11 години

Ами ако не са те, тогава теб от какво ще те е срам?

68

до 97

преди 11 години

А ако МОСАД са гръмнали бомбата - от кого ще те е срам?

67

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се разбере КОЙ избра България за сцена на това нечовешко изпълнение, ТОВА Е нашия враг! /който и да е той/

66

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка атентатът беше на наша територия!. И беше убит български гражданин!!! Това за вас нищо ли е??? Или просто вие не сте или не желаете да сте български граждани??? Срам ме е от вас!!!

65

Анонимен

преди 11 години

до 123Ами тръгнах, но не ми дадоха виза, годината беше 92, а имах такъв мерак. Остави аз къде ще живея, ами се образовай малко за какво иде реч и не дрънкай глупости за европейски ценности.

64

Анонимен

преди 11 години

Цвинокио ,то по тая логика и ти си от Хизбула !!!! Огледай внимателно роднините си !!!

63

до 123

преди 11 години

123 Можеш ли да ми обясниш,какво значи християнство,какво значи мюсюлманство,какво значи християнски или мюсюлмански ценности.Какво означава ЕС,какво означава НАТО,МОСАД,ЦРУ,КГБ и т.н.Можеш ли да ми обясниш с какво едно арабче е п-долу от едно еврейче или християнче и обратно?Престанете с вашата расова дискриминация ,да мислите,че едната раса е повече от другата.Ако си в Близкия Изток и те гърмят твята истина щеше да е друга.Затова правете разлика от истина и от политически и икономически игри.

62

Анонимен

преди 11 години

Кой защитава Иран бе ***, не виждате ли че тези *** Буда Тиквата и Цвинокио ,заради слабоумието си ни поставиха между *** и наковалнята и сега сме пушечно месо в една необявена война!!!

61

Верно?

преди 11 години

На онзи (канадец) с дългата коса - на Шурея му, Шуринайката Тетка и е от Хизбула!Та заради тази родствена врзка - с пълно основание може да заявим че Хизбула е Виновна!

60

123

преди 11 години

Виж какво, приятелю мой. Със сигурност не по-зле от теб съм информиран по тези въпроси и ми е напълно ясно, че страни като САЩ там имат важни икономически интереси. Въпросът ми беше защо НИЕ вземаме страна по въпроса, и то в интерес точно на Иран?!