13

Проесор Ат. Малеев

преди 11 години

e-vestnik.bg/7883/ognyan-simeonov-otkazvaneto-na-tsigarite-mozhe-da-se-sachetae-s-otslabvane-ima-nova-bezplatna-tehnika/ Местанска, вземи се в ръце!

12

Stel

преди 11 години

Аз знам едно средство срещу заболяването "мързел". Казва се "дебела сопа" и е много ефикасно!

11

Анонимен

преди 11 години

не всички млади са мързеливи само богаташчетата другите нямат работа или работят за жълти стотинки или намират спасение в кавички в чужбина

10

тиквичка

преди 11 години

правичката да си кажа имам усещането ,че американците са едни от най-мързелимите имайки в предвид средното тегло на един американец.Ако наистина усилено работеха, едва ли щях ада тежат по 150кг. на калпак

9

Анонимен

преди 11 години

Тая диагноза е за *** в България!

8

тиквичка

преди 11 години

днешното поколение не може да оцени глада, студа, тежкия физически труд, да оцени това че без истински труд няма как да изисква и добро заплащане.Има един лаф Яз се правим ,че работим, ти се правиш ,че ми плащаш.

7

тиквичка

преди 11 години

едво ли само българите са най-мързеливи, мисля ,че това си е в световен мащаб и истината е че са усетили как всичко идва от магазина ,от удобството ,повечето не знаят изобщо какво е лишения ,камо ли пък глад.Но най-лошото е че в повечето случаи , особено градските чада ги е страх от студа да нацепят дърва, страх ги е да измият ***, придирчиви към много видове работа .Но е са виновни те, виновни са тези които ги възпитават и отглеждат.

6

Анонимен

преди 11 години

за толко пари и тва им е много.като ми направят заплатата колко на европейски клошар на социална помощ (3000 лева). тогава може.За всеки разгадал елементарната игра на шефовете в БГ му е ясно.Ти трябва да работиш много,за малко пари,осигурен на минималната заплата.Със невероятните додходи от няколко лева на час ти ще можеш дори да си плащаш сметките понякога и да си купуваш храна.А ние от новите мерцедеси ще викаме как ни крадат и никой не работи.Играта е стара колкото футбола.

5

anonimen

преди 11 години

gospoda smotani bulgari nerazbrahte li oşte çe tova e bıdeşeto na smotana bılgariya.

4

личен опит

преди 11 години

Че шефовете не плащат е вярно ,но ,че много ги мързи е по вярно!!!!Имам един на главата!!!

3

Анонимен

преди 11 години

LE4ENIETO E PROSTO I EVTINO- T-O-Q-G-A

2

Салахадин

преди 11 години

Местанска съгласен съм самоз а 20% че ги мързи!!Но не можеш да си представиш по авомивките в Лондон и на ягодите, колко "мързеливи" според твоите простотии деца на България има!!А искаш ли да пробваш да работиш за 300 лева с натрапчивата мисъл ,че никога няма да хванеш пенсия?Айде Местанска опитай дарлинг!!Само 2 аспекта ти казах,мога да ти изреждам до утре!!!

1

Анонимен

преди 11 години

""По думите й тийнейджърите в България масово са мързеливи.""Финансово немотивирани ,няма как да бачкаш за 200-300 ? и да имаш особенно висок морал към работата.