32

Ха, ха, ха!

преди 11 години

ДПС и Доган станаха пълен майтап в БГ и по света. Те и без това са си смешници. Цирк Анадола. Комикът попита: Къф е тоя газов пистолет? Пръдня ли излиза от него?Атентат с пръдня! Ха, ха, ха!

31

Анонимен

преди 11 години

При НДСВ нямаше турски сапунки по телевизията или риалити шоута.При НДСВ нямаше такива клипчета в нета.При НДСВ хлябът беше 50 стотинки, заплатите - като сегашните.При НДСВ не предлагаха на висшист 500 лева заплата в София (извън София още по-малко!)

30

Анонимен

преди 11 години

и Сан Ремо, също!

29

Анонимен

преди 11 години

каквито хората в държавата, такава и държавата.нали вие си избирате политиците които ви сведоха на това дередже смях и резил пред цял свят. най-гладни най-бедни най злобни най- зависливи най,най,най.и тн,тн. Те и поговорките са си ваши ( Не е важно аз дали съм добре важно е вуте да е зле, или Ден година храни) за колко ли години се изхраниха депотатите кито си ги избрахте.

28

Хах

преди 11 години

Мен повече ме кефи кученцето със сомбрерото :D

27

Анонимен

преди 11 години

xaxaxaxaxaxaxaxa axaxaxaxaxaxaa izlagaciata pred sveta e pulna..ne slu4aino ni narisuvaxa kato kenef..imali sa pravo..

26

Анонимен

преди 11 години

Искаме извинение от дпс, че излагат България!

25

SamBat

преди 11 години

Абе момчета и момичета, до кога ще се срамувате за неща които не разбирате? Какво общо имате вие със службите, които одавна не работят за българските интереси. Ахмед Доган е станал бреме за българските мюслюмани. Този театър е организиран от службите, за да ги стреснат и консолидират. Енимехмедов е хванат за тестисите и е принуден да влезне в ролята на атентатор. Той и сега продължава да играе пред прокуратурата. Още във ВНС станя ясно, че цялото ръководство на ДПС е изградено от агентура.

24

Анонимен

преди 11 години

Не е чувал за газов пистолет ... Тоя гелосан *** пистолет само по телевизията е виждал 100%, тръгнал да се *** с пискливия си глас хахаха

23

Евгени Георгиев

преди 11 години

Рони, за Сан Марино чувал ли си? Провери откога не си е сменяла името тази държава.***.

22

Анонимен

преди 11 години

Е ,ние не казвахме ли че това са артисти ?

21

до 16

преди 11 години

Какви са тези глупости, които си изписал? Какво ме интересува какво е било и какво ни е името, като живеем като скотове?!

20

чобане,

преди 11 години

лошото е, че тези по света, които гледат клипа, нямат представа каква е разликата между български българи, български турци и български ***. За тях всички са българи - и така би трябвао да бъде. Както филмът "Борат" дава определена представа за Казахстан, която няма нищо общо с действителността, но въздейства на зрителите да си мислят, че там е така. Пък в нашия клип и имената на участниците са точно като от този филм...

19

bosnak

преди 11 години

Незнам да ли турците са се изложили, но знам, че туркините правят страхотен секс

18

Валя

преди 11 години

Не е честно, авторовите права са си наши.

17

Анонимен

преди 11 години

Това Тарантино ако го види може да му хрумне идея за похищение ?? Щото никой похитител не отива толкова близо с пистолет и да чака ? Похитения избива пистолета.Хумориста каза , че никога не е виждал такова похищение . Ноливуд трябва да направи филм

16

Анонимен

преди 11 години

До Рони О'СъливанБулгааар, булгаааааааар

15

Рони О'Съливан

преди 11 години

Какъв е този пикльо?!? Този чувал ли е за тази държава преди тази случка или просто е бил много зле по география и особено по история...Знае ли, че България е единствената държава в Европа, която не си е сменяла името от както е създадена?!? Знаел ли, че ние нямаме погубен флаг?!?!? Чувал ли е за г-н Джон-Винсент Атанасов?!?! Чувал ли е, за г-н Джорданов?!?!Чувал ли е за проф. д-р Димитър Чернев?!?!.... Такива ги най-обичам нискообразовани, комплексирани и зле изглеждащи момченца.

14

lol

преди 11 години

Това за газовия пистолет е доста забавно - в САЩ няма такива оръжия, понеже си е чисто самоубийство да се разхождаш с подобно "нещо". Ако стане напечено и извадиш патлака върви обяснявай на тоя отсреща с пушката, че оръжието ти е газово и не си опасен :D

13

Анонимен

преди 11 години

Голяма работа, свикнал съм да ме е срам, че съм българин.