108

до 116

преди 11 години

"Днес" е 2013 година, само за твое сведение, явно си проспал Новата година и "невероятното" новогодишно изявление на Плевнелиев.

107

outsider

преди 11 години

Алтернативните енергоизточници (като слънчеви и вятърни електроцентрали) затова са алтернативни, защото могат да бъдат само поддържащи. Електроподаването не може да се прекрати затова, че е облачно и няма вятър. Така че без нови основни мощности в енергетиката няма да минем. Но не такива, които бълват въглероден двуокис и серни окиси като ТЕЦ-овете, защото цената на въглеродните емисии ще продължи да се качва. Така че АЕЦ няма алтернатива.

106

Анонимен

преди 11 години

Ти изкара София по - голяма от Париж или Москва (териториално), ама карай нали така Ви учат, ти не си виновен ... А иначе, мерната единица е КВт, а не КВ, ама ... Казах ти "лека нощ", вече.

105

до 115

преди 11 години

Да, грешката е моя!Ясно ми е!Ясно ми е, че не бива да споря с телевизора, особено когато дават проправителствен репортаж или Бойко Борисов.Прав си, лека вечер!

104

до 106

преди 11 години

Освен, останалото - мерната единица за мощност е КВт (киловат), а Кв (квадрат/квадратни). Ама да не ти говоря за мерната единица за консумирана / произведена електроенергия КВтч (киловатчас), че то става сложно ...

103

NORM

преди 11 години

БСП и американски инвеститор,две несъвместими понятия.Американски инвеститор в безпереспективно начинание-също несъвместимо.Единственото съвместимо в случая са БСП и опашатите лъжи.

102

@101

преди 11 години

а вие сте жалки продажници

101

Анонимен

преди 11 години

САГА ЗА ОВЦЕТЕ, ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА И ЛОШИЯТ ГЛАДЕН СИВ ВЪЛК

100

до 106

преди 11 години

Абе ***, ти можеш ли да сметнеш колко кв.м ти трябват, за да инсталираш нужните ти 5 КВт и освен това измислил ли си как да си ги пазиш за часовете между 17 и 22, когато консумираш най - много вкъщи, защото тогава фотоволтаика ти дава фира?! Върху панелката ти няма толкова място, а инвестицията ще си я избиеш ..., ако не продаваш на балъците по преференциална цена ... Като смяташ, че си си самодостатъчен - не се натрапвай на социалните "животни", които искат да плащат нормални сметки ...

99

Анонимен

преди 11 години

грешиш Р.Овч. сръбски ще са

98

той

преди 11 години

Тези овчарчета от столетницата ще подкарат цял народ от овце на референдума. Ашколсун!

97

Who is next? Why?$

преди 11 години

Да Гласуваме за Този, който въведе Пряка Демокрация. Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по-важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще ( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно, и да ни ухажват постоянно, а не както е сега, 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, a не за Тях(представителните Политици)! Да видим дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла...!

96

ВВВ

преди 11 години

ТВЪРДО ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ

95

Един....Балон...ПУК$

преди 11 години

"Призовавам ви да предприемете адекватни мерки, за да гарантирате на българските граждани, че ще могат да се възползват от разнообразната и плуралистична медийна среда, която заслужават", казва Крус в писмото си.България е в опасност основна ценност като свободата на медиите, смята тя.По време на посещението си в България през септември еврокомисарят определи насилието на журналисти като неприемливо, а автоцензурата като притеснителна.У нас има ли представителни политици? Защо Крус , трябва да каже това? Представителните политици не забелязаха ли това?

94

до 98

преди 11 години

Мисли в динамика, ако ти е възможно, приеми следното, ако смяташ, че е вярно - въглищата (местните) са изчерпаем ресурс, квотите за въглеродните емисии ще поскъпват във времето, пак по същата причина, вятърът и слънцето са безплатни (за сега), но технологиите не са и не поевтиняват така, както си мечтаем ... и като от този микс извадиш доказано най - ефективната ядрена технология, то остават изчерпаемите ресурси, скъпите технологии и молитвата за вятър и слънце, иначе ... Като добавим и че насел

93

Анонимен

преди 11 години

*** си и такъв ще си останеш ***.

92

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали ще има по ниски сметки но ако си останем без АЕЦ козлодуй ще го духаме яко а тя ще спре до 10г-

91

до 98

преди 11 години

Извинявай, кой те излъга, че можеш да си сметнеш сметката за ток?! Не по - ниска, по принцип, това е невъзможно, а по - ниска, отколкото ... Ама какво да ти обяснявам закона за гравитацията?!

90

Рапона

преди 11 години

Дреме ми на к*ро за референдума и за Белене!

89

Р. Овч.

преди 11 години

До 90: Абе Сергей, че си "убеден демократ" всички знаят !,...но все пак ти благодаря, че "премаш правото" ми да гласувам !!!