29

su

преди 11 години

Ей, я по спокойно моля. Аз също не слушам чалга, но да пишете че трябва да се забрани. На времето така тайно слушахме "упадъчна музика" защото беше забранена, но вие явно не ги помните тези времена.Вървете в Северна Корея, там няма чалга!

28

Радой Николов

преди 11 години

Не се отказвай! Не България а тези, които са взели най-много субсидии искат да се откажеш!

27

Анонимен

преди 11 години

Абе случайно спечелили НЯМА.Това и малките ни деца го знаят!Еле па ни Митко Пайнера от ГЕРБ!

26

Фактите са важни

преди 11 години

Фирмата на известния фризьор Кръстю Капанов е получила 41 416 лв. "С тези пари ще правим обучения и семинари, фестивала на прическата, ще изпратим фризьорите на курсове по английски.", споделя пред "Телеграф" известният коафьор.Графа е сред певците продуценти, които могат да се похвалят с реализиран проект с пари от ЕС, научи Монитор". Новият му клип Кауза пердута" е сниман с техниката, финансирана от Брюксел. Проектът е на стойност 947 708 лв., от които безвъзмездно са му отпуснати 663 396 лв. Продуцентската компания на Комиците" - Дрийм тийм прадакшън" също ще получи от Европа полови

25

Анонимен

преди 11 години

Ами откажи се.Дай ги за лечение на болни деца.И тогава България ще ти ръкопляска.Но няма да го направиш,защото не е луд тоя,който яде баницата,а тоя,който му я дава.

24

slackware

преди 11 години

Прашят си музиката хората и не се интересуват от така наречените ни звезди. Гледам на Васко Кръпката предаването където свирят малди групи. Та този човек всчко предаване от нищото започва да плюе по чалга културата. Ами ок, и аз я мразя, но не я споменавам всеки ден. Не са му взели парите или публиката. Да направи нещо и той и да спечели публика и пари. На балканите сме и този тип музика се толерира. За съжаление не сме Англич или Америка та да имаме силна Рок култура!!!

23

до Боян

преди 11 години

Прав си, основните проблеми тръгват именно от семейството. Моят син е в 7-и клас, печелил е два пъти национални турнири по математика, вече ходи на олимпиади по физика и химия, занимава се и с програмиране. Можеш да се сетиш, че не слуша чалга, и причината за това е най-вече семейната среда. Иначе успехите си искат и съответните способности (които трябва да се развиват), не става само с неслушане на чалга :)

22

Анонимен

преди 11 години

"С инвестицията, която ние правим, привличаме още нови работни места"- т.е нови *** :)

21

Анонимен

преди 11 години

Проект се прави за нещо, което ще донесе дивиденти на определен кръг от хора или обществото чрез научно откритие или предлагане на дадена услуга.Ако чалгата може да се нарече вид услуга или продукт, който издига обществото на по високо социално равнище, да съгласен съм нека го финансират. Но уви нещата не стоят така. Чалгата има доказано вреден ефект за контингента на слушащите я, защото им промива мозъците и ги тласка към елементарто съществуване без мисловна дейност.

20

Анонимен

преди 11 години

Ти кажи как направи предишните пари. ама без "много работа по 18 часа на ден и лишения..." и тем подобни дивотии... Тия ги знаем. Никой никога никъде не е правил много пари с много работа. Само по един единствен начин. Друг няма. И за един човек и за цела държава.

19

боклуци за разстрел

преди 11 години

Да бе, без политически протекции се взимат 3 000 000, мафия гнусна, няма пари за болните и пенсионерите, а ще се субсидират с държавни (европейски) пари чалгари и к*рви, *** ***, МАФИОТСКА !

18

slackware

преди 11 години

Значи всяка сутрин по някой тв блок гледаме и слушаме някои "културоведи" как само се оплакват, че нямало пари за нищо. Ден след ден едни и същи родни поп "звезди" също.А ние не сме видяли и чули нищо добро да излезе от тях. Повечето БГ поп парчета ме депресират и едва ли не ме докарват до желание за самоубийство. Едни и същи меланхолии с години. Но не спират да плюят по чалгата. В същото време от отсрещната страна не съм чул някой да се занимава с Графа да кажем.

17

боян

преди 11 години

до анти-чалга:несъмнено този вид "творчество" изкривява тотално възприятията на подрастващите. аз, като баща, те питам - а къде са родителите и каква е тяхната роля? имам съседи, които са нискообразовани и крайно демотивирани от живота лузъри, които по цял ден дънят чалга и пият долнопробна ракия. да ти опиша ли дъщерите им на по 12 години какво поведение имат или сам ще се досетиш?

16

pompaeca

преди 11 години

Всеки тука говори за забрани забрани и пак забрани.Не можеш да забраняваш нещо,което на тебе не ти харесва на някой друг,защото това е ограничаване на неговата свобода.Както ти имаш право да слушаш някакъв стил музика така и той има право да слуша чалга и никой на никого нищо не налага.

15

Анонимен

преди 11 години

Айде,бе.

14

Анонимен

преди 11 години

забранете чалгата бе , стига сте опростачвали нацията !

13

Чалгофоб

преди 11 години

Мразя и не слушам чалга, НО....Ако фирмата е кандидатствала по правилата и е спечелила парите по ОП, не виждам нищо лошо. Всеки има право да кандидатства с проекти и, ако отговаря на условията - да спечели парите!? питам се защо останалите ни музиканти и фирми от бранша не го правят, а сега плюят!?

12

Българин

преди 11 години

Да бе, не се ползвал с политически протекции! То така се печелят големи проекти без политически протекции. Който не вярва, да опита да спечели подобен проект. А всички знаем кой е главният любител на чалга, дето Лепа Брена му пее на ушенце.......

11

alienhybrid

преди 11 години

ЧАЛГАТА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН, ВИЖТЕ МЛАДИТЕ МОМИЧЕТА - ПРИЛИЧАТ НА ***, МОТАТ СЕ ПО МОЛОВЕТЕ И ЗАТЪПЯВАТ С ВСЯКА СЕКУНДА

10

123

преди 11 години

собственикът на "Пайнер" и член на ГЕРБ .. монополист печели пари по програма "Конкурентоспособност"...Аз самия съм радетел на естествения чар.." повярвахме:) те изпълнителките на пайнер са 100% естествен чар хахахахахаха