11

Анонимен

преди 11 години

Ей даскаля, преди да ревете за пари, помислете какво сте дали!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Пълен минус е политиката на ГЕРБ в сферата на образованието! Този министър Игнатов ли е, къв е не го знам, за 4 години не направи нищо съществено за да повиши качеството на образованието. Само с някакви проценти не става, професорче от НБУ! Трябва и подход, и воля да извършиш някаква реформа, защото както сте я подкарали след 10-15 години всички ще са с умствения капацитет на шефа ти! А това ще е последния пирон в ковчега!

9

Анонимен

преди 11 години

Да се увеличат заплатите на учителите с около 12%. Похвално. Ама ме интересува във време на криза, на тези двамцата от снимката с колко си вдигнаха техните заплати? С тези 12% мислите ли, че ще бъдат усетени? Няма. Цените за последните години се вдигнаха до небето. Не коментирам хранителните стоки. Там на някои стоки увеличението е 300%, но ни уверяват, че са само с 3%.

8

Данъкоплетец

преди 11 години

В Турция хората са напред с метриала, и там даскалята не ги вземат дори за свидетели в съда, щото са все 6 волтови скапаняци. У нас дскалята се пияни в час, , реват за тръскане на чувала с държавни пари и ги тъпчат и с пари. И нека си говорим нещата каквито са си КОЙТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ГО ПРАВЯТ ДАСКАЛ!!!!!!!! Аз не ща парите ми да отиват за тия ***!!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

А този *** какво ще каже за стипендиите? Едно, че държавните са жалки, а другото е, че те както и евростипендиите се дават и на частни вузове/колежи. Защо? Нали са частни? Плюс това семестриалните им такси там са 10-12 пъти по-високи от тези в държавните ВУЗ-ове. Държавната стипендия и евростипендиите - само за държавните училища. Частните да се оправят.

6

до 2

преди 11 години

Стига мрънкя бе, всички знаем колко тежко е положението в страната, ми вдигат заплатите на даскалите с 12% и все ще се намери някой "експерт", който да се из**** на пометеното! Същата история е и като вдигнат заплатите в друг отрасъл! Така наивни коментарчета, ама защо само за тях, искам с на 12% да се увеличи на всичките, е искаш ама не стават така нещата!

5

Анонимен

преди 11 години

На непедагогически персонал, за които не се изисква обр. ценз т.е. чистачките - 310 лв /минималната/. За тези, за които се изисква висше образование - 341 лв. Значи разликата е 31лв. "Благодаря" за увеличението и оценката на хората с висше образование в системата на народната просвета. И да - 2 е напълно прав

4

Анонимен

преди 11 години

КАКВО СТАНА С НАМАЛЕНИЕТО НА ПАРНОТО ОТ 1 ЯНУАРИ???????????

3

Анонимен

преди 11 години

Имам съседка -учителка , която в 7 ч. тръгва за училище ,и в 12.30ч се пребира . Има общо с ваканции, празници и отпуска 5 месеца почивка !! !! Браво на учителите , че бг. се напълни с вундеркинчета , благодарение на отличното образование!!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Това д9обре, но защо само за учителите? Всички имат нужда от увеличение и то с много повече от 12%! Цените растат лавинообразно, а заплатите ни не мърдат и излиза, че от ден на ден ставаме все по-бедни и по-бедни!

1

Анонимен

преди 11 години

Браво!