211

РОСАТОМ

преди 11 години

АЕЦ Белене ще има,също така и още един блок в Козлодуй ще има,а ще има,защото Народа на България го иска,а не някакви боядисани комунисти от ГЕРБ да вкарват избирателите си в американския кух свредел,където всичко е само едно Обещание покрито само с добри намерения и нищо на лице! България е в Европа,в Източна Европа,а това автоатично я прави зависима от природните ресурси на Русия,както и почти цяла Европа,а за разлика от САЩ,Русия винаги е била за Българския Народ по един един или друг начин!

210

Ref

преди 11 години

Всеки мислещ човек трябва да гласува на референдума без значение дали отговора му е "ДА" или "НЕ", обаче отговора да си бъде негов, а не на някой кйто му е казал (наредил).Според мен трява да има референдуми по много други въпроси, но да бъде измислена система която няма да ни взема по 14 мил. лв. за всеки (например онлаин гласуване). Това е най-демократичния начин да се вземе едно важно решение, което засяга всички Българи, така че гласувайте.

209

Леонсио

преди 11 години

Анализаторът Михаил Константинов: нова АЕЦ не ни е необходима. В ядрената енергетика безопасността има абсолютен приоритет пред всичко останало. Така че без нова, съвременна оценка на сеизмичния риск от наши и чуждестранни учени центаралата "Белене" категорично не трябва да се строи", отбелязва още Константинов. И ти си голям анализатор! И оценка за сигурност има, и оценка за риск има. Вие сте за съд!

208

Анонимен

преди 11 години

Някой хора тук са изпуснали часовете по География в основното и средното.Там пише за ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ, замърсяване и ефективност. Лощото е че премиера даже е изпуснал Природознание до 4ти клас

207

гражданин

преди 11 години

Бойко, а сега на мен обикновения гражданин, учител с висше образование, литератор, който гласува за теб и е безкрайно разочарован от ГЕРБ - за или против да гласувам??? Няма ли пак да смениш мнениетоси, БАЩИЦЕ !!!!

206

бай иван

преди 11 години

безплатен обяд няма

205

Анонимен

преди 11 години

Референдум е за да видим личното мнение на хората или за да ви казва Бащицата да гласувате с НЕ?! Или вашето мнение е каквото ви каже Бога Слънце Борисов

204

Анонимен

преди 11 години

колко ще струва тази централа? ??

203

Анонимен

преди 11 години

ТУК ---ЦЕНЗУРАТА Е НАЙ-ГОЛЯМА .....

202

269

преди 11 години

Пусни си Дискавъри или Нат Гео по ТВ. Поне 200 пъти са давали за Чернобил и тогава говори. Новите реактори са съвсем друго поколение, ама това няма как да го разбереш след като гледаш само БТВ лейди

201

Анонимен

преди 11 години

"Наистина ли мислиш,че тока ще ти бъде по-евтин?На мен и сега ми е скъп,при одавна построена централа,а на теб?"За увелиячението са ти виновни Боки и Цветелинка, с техните нови ВЕИ. Не ти е виновен АЕЦ-а.

200

face

преди 11 години

Referenduma e za da se chue dumata na obshtestvoto, kakvo znachenie ima kakvo mislqt politizite, abe imam chustvoto , che vsichko trqbva da bade kritikuvano, ta daje i da e dobro.

199

Анонимен

преди 11 години

До Василев-251= ***,кои са комунистите ,които направиха престъпната приватизация?Дай имена!

198

Анонимен

преди 11 години

До Кой? ВИНАГИ, ЩЕ ИМА ЗА КОЙ ДА СЕ ГЛАСУВА, НО ЗА ГЕРБ НЕ НИКОГА

197

Анонимен

преди 11 години

Стига сте писали простотии. Който малко е запознат с технологията трябва да знае че термоядрена реакция не може да стане, защото структурата на горивото не е такава. Но от къде да знаят драскачите, те само изпълняват поръчки. Да евтина и надеждна, най-надеждната в света. Има четиристепена защита повече е защитена от Козлодуй. За сравнение американския блок ще струва един - 20 милиарда долара, за сравнение с руските два за 6,3 милиарда Евро. Американския не е лицензиран дори в САЩ.

196

Анонимен

преди 11 години

БРАВО БОЦИ,...НИКАКВА ДАЛАВЕРА ,ЗА 20 годишните управници---***.И.Костов и 3-ната ламя ,се ПОДИГРАВХА ---20г.,С НАРОДА !

195

257

преди 11 години

Личи си че не разбираш от Икономика.Максимизиране на приходите минимизиране на разходите е основната цел на едно частно предприятие. Няма лошо да има еко енергия, но ако сметнеш мощностите и инвестицията за достигането на подобни такива в сравнение с АЕЦ после ще ми говорите за много над 9 милиарда. Отделен е въпроса че ЕКО енергията не е държавна

194

До 252

преди 11 години

Наистина ли мислиш,че тока ще ти бъде по-евтин?На мен и сега ми е скъп,при одавна построена централа,а на теб?Нали тези 20 млрд.които трябва да бъдат платени инвеститора ще си ги вземе от нас.След 50-100 год.може и да стане по-евтин.Пожелавам ти да доживееш за да видиш.

193

генсек

преди 11 години

Другарят Борисов изкомандва малобройните си симпатизанти да гласуват с не на референдума. Който не изпълни заповедта, ще бъде включен в списъка на 192-те неразкрити убийства, от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР!

192

пинко

преди 11 години

след разочарованието като ББ стана МП и взех че по това време останах без работа, беше посления път когато стягах куфарите. съдбата ми се усмихна и останах в БГ... сега съжалявам, че не ми стисна още мъничко тогава и вече съм загубил почти 4г. сега ако на тоя референдум гласувате с 'НЕ' и изберете пак ББ си давам газ категорично и завинаги и отивам да ставам достоен гастарбайтер в някоя страна на която и пука за мене.