174

от пфф до 207

преди 11 години

От какво се спаси маа ...От България ли се спаси , където си учила как да си напишеш името , а сега плюеш по нея ...По скоро България се е спасила от теб ...по добре да живея с емигранти от Сирия и Иран , отколкото с такива българи като теб

173

Анонимен

преди 11 години

Форума се е задръстил от коментарите на анонимни озверели ***,губещи почва под краката си .Личат си отдалеч, че яката им прескачат байпасите на шепата злобни, нещастни и безсилни словоблудци.

172

До пффф

преди 11 години

Защото си един *** селянин без основно образование и някой трибва да ти го каже. Истинските българи се спасихме, а има и други които си стягат куфарите. Само такива *** като тебе ще го поемат от плешивият глиган и неговта мафиа.

171

Да живее България

преди 11 години

България е била 500 години под турско робство , а другарите са коалициони партньори с тях-.Били сме 50 години под комунистическо робство и пак сме оцеляли .България е страна с 1300 години история и аз съм част от тази история , затова ще остана в България , защото ако няма такива като мен , тази от истинската европа няма да има къде да се пребере за следващите празници . То е най лесно да напуснеш кораба пръв като мишките когато се изправиш пред трудност , но всеки има право на избор

170

Анонимен

преди 11 години

200А дано Баце ви баца още 4 години.Един жив да не остане от вас.Ще почерпя! И ще пикая на гроба ти!

169

Анонимен

преди 11 години

А дано Баце ви баца още 4 години.Един жив да не остане от вас.Ще почерпя!

168

До 189

преди 11 години

Другарко, ти си се върнала от Позитано 20, а това не е Европа! Прекалила си с някое екстази май!

167

йордан

преди 11 години

Do 192,bravo,napalno spodeliam tvoeto mnenie

166

Гласоподавател

преди 11 години

Бойко Борисов си заслужи вота ми.

165

аз

преди 11 години

ТБ=ББ

164

Анонимен

преди 11 години

до 194Ако има далавера и глоби които ще ни наложат , то е точно заради заменките на другарите ви

163

Анонимен

преди 11 години

192Баце,нещо не си в час.Ако жените много го харесваха нямаше да се налага да ги изнасилва........А ти е много вероятно да си селска ку..рва

162

пффф до 189

преди 11 години

Ти ли си пръснала 4 млрд *** овцоооКакво правиш в истинската европа , продаваш се на мазни индиийци или переш гащите на заможни европейци.Като си толкова успяла , защо не си пишеш глупостите в тамошните сайтове , а посещаваш българските за да ни кажеш колко си била деприсирана ..

161

аз

преди 11 години

Днес е един прекрасен ден

160

Анонимен

преди 11 години

190Ето ти от спряната далавера НОВА ДАЛАВЕРА!!!"София. До 100 млн.лева може да достигне сумата, която трябва да плати държавата при промяна в законите за горите и за земеделските земи заради скандала с дюните край Несебър"Кво става ***?

159

До 187

преди 11 години

Що бе другарю, да не би там където е отсядал Левски да са оставали женски ***. Борисов е новия ни Левски и той като него е загърбил всичко лично и е посветил живота си на каузата България! Него жените го харесват много и ако поиска може да има най-големите красавици в България, да си пие пиенето по елитни ресторанти навсякъде по света и да харчи на вечер по хиляди евро! За мен Борисов е новия водач на България, истински патриот и родолюбец, който с неопетнения си морал е пример за всички честни българи!

158

аз

преди 11 години

Не е редно да пишеш коментар тук и да ти излиза банер нА Bul ins

157

хаха

преди 11 години

Кажете ми една далавера или замянка която да е спрял станигей... или ще ми кажете че в годините на бетониране на черноморието всичко е било законно и хотелите които виждам между чадърите на плажа са миражпожелавам от сега Лека нощ защото едва ли ще успеете

156

От истинска Европа

преди 11 години

Върнах се от България преди няколко дни. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски от тези в Африка.Какво става?PS.Пръснахме 4 милиарда,дано да помогнат.

155

Анонимен

преди 11 години

Ето тези ви оправят!Баце и Аце,Цецо и Кумецо