51

Анонимен

преди 11 години

всичкото това долно писане е с цел да настороят българите срещу руснаците и руснаците срещу българите . кой има полза от това , тези които не се сувстват българи макар да са родени в България .

50

Българин до 52

преди 11 години

Първият и Вторият български космонавти летяха с руски екипажи и само на руски космически кораби е имало български флаг. Благодарение на Русия България е антарктическа държава. Русия построи първия АЕЦ на Балканите у нас и да не изброявам повече, че има ограничение на буквите.Сега за УСА гей-паради и окупационен корпус, Чехия чешкия еврей Давид Черни представи България като тоалетна, чак ми се прииска 12 и 22 МСП и българския танков батальон пак да отидат до Прага. Да продължавам ли?

49

до 50

преди 11 години

знам че това не са българи , това са или турци и помаци или смрадливи *** , разликата с българи . такива долни изцепки чета всеки ден , не разбирам защо *** мълчи всеки ден и не ги блокирва

48

Анонимен

преди 11 години

PO KARALHO RUSIA ! MERDA !BOA MERDA !

47

Българин

преди 11 години

Жалко за загиналите руснаци. Не мога да си представя колко озлобен и видиотен трябва да е човек, за да се радва на такава трагедия и да я използва като повод за подигравки с братския ни славянски, Православен руски народ. Много съм щастлив, че все още не съм срещал на живо толкова долни ***. Надявам се и да не срещна.Примите наши соболезнования, дорогие братушки.

46

Анонимен

преди 11 години

SLAGAME VSI4KO ,DAJE I NA MAIKI ! ZAMISLETE SE 4E ZAPRILI4AHTE NA MAKEDONCITE . PROST NAROD ,SLABA DARJAVA .

45

Анонимен

преди 11 години

44, това плюсче сам ли си го сложи?

44

Анонимен

преди 11 години

JALKO 4E TAVARISHA PUTKINA NE E VATRE !

43

Анонимен

преди 11 години

Първи на старта и последни на финала :))Първия човек в космоса изстрелян при почити нулвеи условия за безопасен полет ей така на риск, майка русия ще роди нов герой. После го убиха първия човек в космоса да не вземе да каже нещо :)). Човешкия живот в русия никога не е струвал нищо. Кой първи кацна на луната, кой изследва МАРС, кой плати и построи МКС, кой ползва GPS и т.н. и т.н.

42

Бай Димо

преди 11 години

Брей, пак големи разбирачи са българчетата. Ами хайде разгледайте американската цивилна авиация и ще видите колко катастрофи имат и те през годините - заради пилотска грешка и технически проблеми. Тия легенди колко са велики хамериканските технологии ги разправяйте на пияния Джо каубоя в Небраска. Трагедии винаги са ставали, независимо къде е произведена машината.

41

Гацо

преди 11 години

Българският гурел е големо животно! Приписва си откриването на компютъра, обаче отрича на руснаците пионерството в космоса... хаха! То затова и толкова ни уважавт по света!

40

Гацо

преди 11 години

40, кой е първият човек в космоса бре, мамул?Знаеш ли го оня виц, дето един го пребили в кръчмаеска схватка и на другия ден му идва приятел на свиждане и съчувствено пита:- Много ли те биха?- А, не - изпъчил се битият - требваше да видиш как го ритнах единия!

39

ДО 36

преди 11 години

мда... то затова не се разбиват никога самолети българско производство - щото не пием водка! Жули джанкова парцуца и си глей кефа - никога нема да ти падат самолетите!

38

Анонимен

преди 11 години

Руснаците не са извели човечеството в космоса. Направи го съревнованието с американците което последните спечелиха. Русия така и никога не стигна по далеч от МКС, а в момента има три напълно работещи на повърхоността на МАРС американски апарата. Руските се приземиха в океана и изследват него вместо космоса. Едните планират частни космически полети и кацането на марс от хора, а другите се молят американците още някоя годинка да им плащат за космонавтите до мкс.

37

кой е нормалния?

преди 11 години

Според последни данни, войниците от армията на САЩ по-често се самоубиват, отколкото загиват на бойните полета, и тази тенденция набира обороти. При това много от самоубилите се никога не са участвали в бойни действия, съобщава CBS Local.Статистиката била публикувана от министерството на армията на САЩ. Тя показва, че през тази година 303 души, служещи във воински части, намиращи се в резерва, или служещи в Националната гвардия, се самоубили. През този период на бойните полета в Афганистан загинали 212 души. По последни данни, 177 случая се падат на действащата армия, 64 от които и до сега се разследват.

36

до оня с главните

преди 11 години

ПОС^ЕРКО, РУСНАЦИТЕ СА НАЦИЯТА, КОЯТО ИЗВЕДЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО В КОСМОСА! И В МОМЕНТА ИМА 3-*** РУСНАЦИ, 2-*** АМЕРИКАНЦИ И ЕДИН КАНАДЕЦ В КОСМОСА - ОБИКАЛЯТ ОКОЛО ЗЕМЯТА. ЗАКАРАХА ГИ РУСНАЦИТЕ С ТЕХНИЯ КОРАБ!

35

до 28

преди 11 години

манафче , ама кой ти е казал че съм българче а , и пак не ми отговори в какво са най добри *** животни ха ха

34

Анонимен

преди 11 години

да 33 за руските самолетни катастрофи никой не прави филмчета, а там рядко даже се разбира и самата и цялата истина. То и няма как при все че половината причини за чудовищното изоставане на руснаците се крият във водката.

33

Анонимен

преди 11 години

Абе случва се. Имам позната французойка, която загуби мъжа си преди няколко години при катастрофа над Тифия Океан. Голяма трагедия е.

32

Анонимен

преди 11 години

GOLA VODA E RUSIA ,SEGA POVLI4A I BALGARIA ...RISUVAHA VI KATO TURSKI KENEF ,SEGA STE RUSKO-TORSKI .