302

Спасител

преди 11 години

Да те спасяват от "червеното комунистическо зло", когато си безработен и гладен е все едно да ти лекуват пърхута при огнестрелна рана. Ето това му е проблема на бате ви Бойко. Не оценя приоритетите.

301

khristova

преди 11 години

Това е нормално за българите. Първо те искат и признават един началник и на него се молят. Тези 240 души в Парламента никой не ги брои за нещо.Второ - свикнали са друг да им вади от жарта топлите кестени.По- лесно е!Трето - мързеливи и не желаят да предприемат действия , които биха могли да им помогнат . Четвърто- страхливи и треперят за жалкото си съществувание.Пето - комплексари .Единственият начин да си избиват комплексите е да оплюват знакови личности , като тези от номер 361, 362 и т.н.Жа

300

Анонимен

преди 11 години

ЧУДЯ СЕ ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ ? И БАРЕКОВ ГО РАЗБРА, ВИЕ КЪДЕ СПИТЕ ИЛИ ПИШЕТЕ ОТ ИСПАНИЯ ?

299

ДО 363

преди 11 години

СЪБУДИ СЕ- НЕ БЪРКАЙ ЖЕЛАНОТО С РЕАЛНОТО !

298

10-те Божи заповеди

преди 11 години

Какво направи Байко Борисов за 3 години управление?1.Изгони комунистите от държавната софра, където се бяха настанили удобно и 20 год. лапаха като за световно без никой да не може да ги спре.2.Имиджът на България се подобри неимоверно много! Благодарение на на управлението на Борисов, България вече не с предишния си лош имидж на престъпна, крадлива страна, а вече има имиджа на модерна европейска страна с която се съобразяват такива суперсили като Русия. 3.Намали престъпността, магистралните обири са вече в историята! По време на комунистическите управления на БСП и сателитите й, България беше известна с огромната си битова и криминална престъпност, безнаказаните кражби за милиони, дори и от Европейските фондове.4.Възтанови за кратки срокове една почти напълно разрушена държава, която на практика се управляваше от мафията. Премахна парадокса: полицаи в извънработно време да охраняват престъпни босове и да работят за мафията. Прекрати практиката всички държавни институции да работят за мафията, като всички държавни поръчки отиваха в фирми свързани с мафията! 5.В момента в хазната има близо 8 МИЛИАРДА лева!6.Въпреки кризата при нас се построиха десетки километри магистрали, метропътища, метростанции, детски градини, построи се най-голямата спортна зала на Балканите, като сега през ден идват световни звезди да изнасят концерти, а пък световното по волейбол за втори път ще се проведе в тази зала! София все повече се превръща в ултрамодерен Европейски град, преди дни S&P повишиха рейтинга й! А когато станат готови магистралите Хемус, Струма и догодина Тракия до морето вече няма да има огромните задръствания на 120 километровия участък Карнобат-Айтос7.Постигна огромни успехи както във вътрешен, така и в международен план! Стана един от най-уважаваните премиери в Европа с който се съобразяват такива световни лидери като Путин, а Обама го нарече световен лидер!8.Благодарение на твърдата позиция на Борисов, който без страх се изправи срещу Руската мечка и спря заробващия проект Белене, който беше с почти 3 пъти завишена стойност. 9.Борисов постигна и още един невероятен успех за България, като успя да договори нов договор за 20 % намаление на газта от Русия!10.През последните 3 години десетки известни политици и висши чиновници от ЕС дойдоха в БГ за да ни похвалят за стабилната финансова политика, която правителството на Борисов успешно провежда!

297

Селтак

преди 11 години

Спокойно Бойоко, след изборите никой няма да идва при теб. Ще си на спокойствие с филята с мас и топката на банкянската поляна със съселяните ти. Ще си играте на воля по цял ден и никой няма дори да се сеща за теб. Тогава да му мислят съотборниците ти , че пак някой ще е виниовен.

296

anonimen

преди 11 години

По време на посещението на Боко в САЩ, Обама го поканил в Овалния кабинет. Като влезли вътре, Борисов си събул панталоните, свалил си гащите и хубаво се од*упил към Обама. - Това пък какво е?! - слисал се Обама.- Ами такова, - изчервил се като ученичка Борисов - Ние, господин Обама искаме да развиваме икономиката и особено туризма, обаче туризъм без к*рви не става. А аз като национален лидер трябва да дам пример на моя народ...- Е, няма нищо - потупал го приятелски по рамото Обама - Не се притеснявай. На мен така ми позират много държавници. Ама аз какво да направя. Аз да не съм слънце да огрея навсякъде!

295

До 359

преди 11 години

Може и така да е ,но поне се строи.Аз съм от град в който се строят паркове,улици,наблизо мина магистралата,движението се изнесе от града.Това са неща които остават да радват хората.А парите-парите са затова да се пръскат за разумни неща.Който няма пари да си изкара!

294

Анонимен

преди 11 години

Колкото по-надолу върви държавата, толкова по-дебелокож става премиерът Борисов. Колкото по-дебелокож става, толкова по-голяма е нуждата от замазване на гафовете му. Колкото повече се замазват, толкова по-непремерени са пиар акциите по спасяване на имиджа му. Колкото по-непремерени са те, толкова по-омерзени, отвратени и отчаяни са нормалните граждани. Доколкото изобщо такива са останали в България.

293

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е НАГЪЛ- ДОЙДЕ НА ВЛАСТ С 8 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ, 2,4 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ В ЗДРАВНАТА КАСА, 2,1 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ В СРЕБЪРНИЯ ФОНД, ПОХАРЧИ ВСИЧКО, ИЗТЕГЛИ 2 МИЛИАРДА ЗАЕМ, ОЩЕ 2 МИЛИАРДА ДЪЛЖИМ НА РУСНАЦИТЕ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ОКРАДЕ 1,5 ОТ ЕНСИОНЕРИТЕ ЧРЕЗ НЕИНДЕКСИРАНЕТО,КОЕТО ГО ПИШЕ В ЗОС,ЧЛ 100., ЕВРОПА НЕ МУ ВЪРНА ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ, ЗАЩОТО СА НЕКАЧЕСТВЕНИ, ОСТАВЯ ВСИЧКО ПРАЗНО- ТЕЖКО МУ НА СЛЕДВАЩИЯ, КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА Е БОЙКО.

292

Анонимен

преди 11 години

Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО ЛИЦЕМЕРНО ГАДНО УРОДЛИВО ЗАВИСТЛИВО НЕПОЧТЕНО

291

ДО ЕМИЧ

преди 11 години

И АЗ СЪМ ГОЛЯМ ПИЧ, НО НЕ УПРАВЛЯВАМ ***.

290

Анонимен

преди 11 години

До Емичхахахаха, драскач. стой и драскай тук, пък да видим спасителя кога ще дойде.

289

Анонимен

преди 11 години

Едва ли си плащат алкохолните босове щом не им върви бизнеса.

288

Анонимен

преди 11 години

*** народ - *** лидер!

287

ДО 348

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

286

Емич

преди 11 години

До Мислещият АнонименТук само с мислене не става - е казал Смислов. Работи повече и си гледай сеира.

285

Анонимен

преди 11 години

МНОГО Е ЛЕСНО- ОТВАРЯШ ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ-ИМА Я В НЕТА, И ТОЧКА ПО ТОЧКА СРАВНЯВАШ КАКВО Е ОБЕЩАНО И КАКВО Е НАПРАВЕНО. ИЛИ ВЛИЗАШ В САЙТА БОЙКОМЕР- ТАМ ЕДНИ ЕНТУСИАСТИ СЛЕДЯТ СЪЩОТО И ГО ИМА В ГОТОВ ВИД. РЕКАПИТУЛАЦИЯТА Е ОТ 100% ОБЕЩАНИЯ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИМА 12% ИЗПЪЛНЕНИ НЕЩА. В ПРОИЗВОДСТВОТО АКО ДАВАШ 50% БРАК, ТЕ УВОЛНЯВАТ ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ. ТУК ПРОЦЕНТЪТ Е 5 ПЪТИ ПОД ТАЗИ ГРАНИЦА. НЕ УВОЛНЕНИЕ- БОЙ С ПРЪЧКИ ЗА ПОХАБЯВАНЕ НА НАРОДНОТО ИМУЩЕСТВО !

284

Анонимен

преди 11 години

Ако, на зрънчовците, толкова им пречат градушките, да си платят със собствени средства, за борбата срещу нея. Това си е нормална външна услуга, необходимо присъщ разход, за тях. Откъде на къде, ще искат от бюджета? Много други бизнеси са във фактически фалит. За тях няма дори административни облекчения, а за богатите зрънчовци, пари от бедните искат да взимат. Наглост.

283

до 336

преди 11 години

Като си много отворен я ни осветли за биографията на "спасителя" на България.Как от пожарникар, охранител стана милиардер в евро?