278

Анонимен

преди 11 години

Който не гласува за ГЕРБ - пари няма за него! Това е.

277

Вирят си носовете

преди 11 години

След като се наспинка на церемонията в Брюксел, Бойко Борисов се протегна, пръдна и рече: Отпочинах си, айде да до ограбя тия пенсионери.А иначе гъзолизците му се напъват, напъват. На звук може да го докарат ама на миризма не.Нали викат че по всичко е 1.

276

"Хейтър"?

преди 11 години

#323, ай стига и ти! Сериозно ли мислиш, че там не знаят какво се случва у нас? Всичко знаят! Дори е по тяхно нареждане!

275

Хе хе

преди 11 години

Ей тая снимка все я показват в такива статии. Тя е любима на комунделите защото въздейства на хората срещу герпаджиите. ха-ха-ха

274

Анонимен

преди 11 години

Какъв бизнес да въртят пенсионерите бе, като баща ми на 66 е вече с 10 болести от хубав живот и 45г. работа.

273

ДО 273

преди 11 години

ДО 273На такава, като твоята глупост и необразованост разчита властта, раздава бонуси на министерските служители, т.е. на своите, за да ги поддържат и продължават нечовешката политика на гавра, унижение и унищожаване на старите хора. А точно те, старите сега хора, създадоха огромните материални ценности, които властта след 1989 година заграби или нарочно унищожи. И внушава на ***, дрогирани, неквалифицирани, уж млади злобни, неудовлетворени, комплексирани ***, че те работят за 2-3 пенсионера. Главурдо, как ще работиш точно пък ти за 2-3 старци?! Вземи калема 2.1 млн. пенсионери, около 3.5 млн. работещи, значи на 1 пенсионер се пада 1.3 работещ. Когато преувеличаваш вземи та се върни в първи клас там учат деление. Тук не коментираме въпроса, кой и какво от твоето поколение заграби от приватизацията, сумите за която трябваше да отиват в пенсионния фонд, вместо парите за пенсии да се крият в държавния бюджет и да се реве с разчекната уста, че пенсиите унищожават бюджета. И да се потърси отговорност, и да се накажат онези, които затриха пенсионния фонд през 1992 г. Аман от злобни, невежи комплексари. А ОНЕЗИ, 8КОИТО НАСАЖДАТ ЗЛОБА И ДИСКРИМИНИРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА В НАСЕЛЕНИЕТО. И ЗА ТОВА ДА БЪЗЕ УВЕДОМЕНА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, ЗАЩОТО ТАМ НЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ВЪРШИ У НАС.

272

Йордан

преди 11 години

До Спиро келепировъв всеки случай няма да гласувам за тоя пожарникар

271

Анонимен

преди 11 години

Нали нямаше пари?

270

"Хейтър"?

преди 11 години

#285, боклуко, не говори за неграмотници, защото си точно такъв! Я първо си изясни значенията на думите работа и пенсия! Защо един пенсионер трябва да работи, ЗАЩО? Защото са му откраднали парите, които е внасял докато е работел? ***!С такива като теб няма смисъл от дискусия, бих те убил без да ми мигне окото, жалка ***!

269

Анонимен

преди 11 години

Или за всички ,или за никой ------ЗАЩО В Бе-ГЕТОТО ОТНОВО ИМА ----РАЗДЕЛЕНИЕ !ИЛИ РАЗДЕЛЕНИЕТО НА НАРОДА Е -----ПАТЕНТ ,НА ВСИЧКИ Бг-ПОЛИТИЦИ ??????????????????????

268

Анонимен

преди 11 години

Така е при КАПИТАЛИЗМА ,.......ТОЗИ КОЙТО РАБОТИ НАЙ-МАЛКО ,....ПОЛУЧАВА ---НАЙ-МНОГО!Айде лягайте и спете още ----23г.,....щото няма равенство,братство ,свобода !И празникът на ---- НЕЗАВИСИМОСТТА ----в Бг ,ДА БЪДЕ ИЗТРИТ ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ----НЕЗАВИСИМА !

267

Анонимен

преди 11 години

Политическия цирк в БГ продължава вече 23г. Няма БСП, ДПС, НДСВ,СДС,ОДС,ГЕРБ и т.н. Всички до един без изключения са крадци и лъжци и колкото по-бързо го проумеете толкова по-добре. Всички обясняват как ще накажат предните където крали, как ще променят законите та те да са справедливи за всички. Аз не искам да съм милионер искам да живея нормално, и съседа да живее нормално, и колегите, и родителите,и брат ми,и жена му и всички българи. С тези политици до сега и в момента това няма как да стане

266

Анонимен

преди 11 години

ДО 303Какъв ти ГЕРБ,БСП,СДС,НДСВ,ДПС.......ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ ....!Нали предишните ни ОГРАБВАХА цяла година ,и накрая ,ни ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ С ПО----5- 10 ЛЕВА ,като 13-та пенсия ,......е...????

265

do 307

преди 11 години

Ами раздели ги. Може да са малко за теб, но за хора с месечен доход към 150 лева- не са!

264

до 305

преди 11 години

Хубаво го каза!!! Пенсионерите според мен не спират да работят. Кой внуци гледа, кой градина копа.... трябва да ги уважаваме тези хора, те са ни отгледали, гледат и децата ни. Те ще работят за нас до сетния си дъх

263

Отврат

преди 11 години

Възможно ли е да внасяш(спестяваш!!) осигурителни вноски в държавата БГ,да ти изчислят пенсия на базата на вноски и трудов стаж(т.е. признават, че си им дал парите) и след това да не ти дадат пенсията ("таван" на пенсията),защото така са решили(изразходили са парите за други цели,изяли са ти парите, или както великият мислител се изрази:"Защото милите пенсионери гласували за БСП?!".Ето това е наглост, световен уникат. Тогава да ми върнат вноските след 1990 г. и НЕ ИМ ИСКАМ ПЕНСИЯТА.Кой ще внася?

262

Спиро келепиро

преди 11 години

До Йордан 303Данчо, какво ще направите догодина бе, пиле шарено?!?! Куче с наденица плашите, ей. Зомбирани сте и нищо не можете да направите.

261

Анонимен

преди 11 години

ДЕРЗАЙТЕ---ВСЯКО ЧУДО ,....ЗА 3 ДНИ !

260

Анонимен

преди 11 години

поредната статия, имаща за цел да всява раздор .... били дали бонуси, айде да разделим тази сума мужду всички пенсионери и майки и да видим колко пари биха се паднали на един човек от тях........

259

Анонимен

преди 11 години

Трябва да ПЕСТИМ ,за ВСЕ ПО-НАРАСТВАЩИТЕ НУЖДИ ,НА ПОЛИТИЦИТЕ,*** и ДЪР. СЛУЖИТЕЛИ ------ПИЯВИЦИТЕ ,В ДЪРЖАВАТА ------