251

Дядо Гошо

преди 11 години

В заведенията човек отива за питателна храна а те какво предлагът освен шкембе чораба и разни екзотични ястия покрити с разни треви без да знаят произхода им...Но виждате ли бизнеса страда заради цигарите

250

TankoBG

преди 11 години

До 310:Да, вярно е което пишеш за фанатизма. Пример:dnes.bg/index/2012/12/11/policai-debnat-za-tlystini-v-iaponiia.175183"Да си пълен вече е официално незаконно в Япония. Всички компании са задължени да измерват талията на своите служители. Все повече хора търсят помощ в специализирани клиники за борба със затлъстяването от страх да не нарушат закона. AFP/Guliver"

249

R2D2

преди 11 години

Само този проблем да имахме - да има ли забрана за тютюнопушене или да няма. На кой нормален човек му пука, ако всичко останало се случваше като в нормална държава. На мене лично ми писна, парламентът сто пъти да заседава за едно и също. Все ми е все едно ще се пуши ли в заведение или не (но ако бизнесът ми зависеше от това нямаше да ми е все едно). Да я бяха приели забраната още 2010 и да спрат дотук с лицемерните грижи за здравеопазването.

248

До ritci

преди 11 години

Не си прехапвай езика, че с тая отрова дето я пръскаш ще се самоотровиш. *** на църква и се моли Господ да те избави от демоните ти, защото видимо си асоциален тип. п.п.Ако пропушиш, може и нормален човек да станеш, още не е прекалено късно.

247

до 307

преди 11 години

Тъпчо, пуша от 35 г. и имам пари всяка вечер да ходя на заведение. Ама не ходя! Обидно ми е да зъзна вън като куче и да се чувствам като прокажен. И да гледам грейналите лица на комплексарите как на нас ни е гадно. Няма и да стъпя в заведение преди лятото! Съжалявам за предпиемачите - занимавам се с бизнес та знам как се строи, създава и оцелява в тази криза.

246

Извод

преди 11 години

Всички непушачи дето пишат тук са озлобени социопати, които искат да ****ат половин България, и да оставят 20-40 хиляди души без работа, за да могат да изпъкнат със своите комплекси и снобарски пуританизъм. Жалки сте, фашаги!

245

Димитър

преди 11 години

Проблемът не е просто къде да може да се пуши и защо. За мен особено тревожна е злоупотребата на темата за правата тук, защото в крайна сметка правото постановява нормата, а норма все пак е да не се пуши.dimitaratanassov.wordpress/2012/12/12/tobacco-social-problem/

244

па я

преди 11 години

А сега сериозно, наближават коледните празници, фирмите ще правят банкети, 95% от мойта фирма са непушачи (а ние напброяваме около 2000 човека). Искаме да седнем да пийнем по едно сингъл мац питие, да хапнел пържолката ДА НЕ НИ ДИМИ НИКОЙ МИРИЗЛИВ ПЪРДЯЛНИК С ЦИГАРА ОКОЛО НАС ДОКАТО ЯДЕМ. На ресторант се ходи за да се яде и пие, на сикотека се ходи за да се забавлява човек НЕ ЗА ДА ПУШИ. И ДА ПУШЕНЕТО Е НАРКОМАНИЯ. За едно забавлението е да се друсат, дайте и това да позволим!

243

ritci

преди 11 години

Вече трима "психолози" ми казаха,че съм злобен.А за 290-ти нищо не казват??? ААААхаха кефи те ме.

242

Анонимен

преди 11 години

до непушачите: прекален светец и богу не е драг!А като видя фанатичния пламък в очите им, а Маша Гаврилова вече има и тик на окото(днес се видя по btv) веднага ми се припушва. А фанатиците не знаят как да спрат; утре,пак в името на доброто на ВСИЧКИ, ще им щукне нещо ново-напр. всички вегетарианци. За това и предишните фанатици (средновековни) клади са палили. Няма нищо по-страшно от фанатизма, а те винаги имат кауза.Така че -отпор!И не заради пушенето, а заради фанатизма и каузите им!

241

До 304

преди 11 години

Ти да не си ония със стъклените кокали, дето не трябва да го биеш, щото като го плюннеш и ще гътне? Ако си тоя, по-добре да не те срещам, не искам да ви убивям, а само да ви чупя носовете!

240

До 302

преди 11 години

От ПсихиатърОоо колега с психо образование, явно и болест (като един непушач). Може би и медиум, понеже направи разбор на родословието ми. Колега магьосник, след като третото око ви вижда ... кажете ми моля ви, на колко години е била баба ми през 1946 година (ама тая баба дето пушеше, не другата дето не пушеше).

239

do 294

преди 11 години

До Анонименпрост наркоман, остани си беден и няма да има заведение и за теб. Аз мога всяка събота и неделя да си ходя в белите страни и да не ми пушат и да не убиват бавно и мъчително.заведенията фалират защото хората нямат пари, а не защото пушачите не ходят по заведения.От всичките познати които имам и са пушачи нито 1 не е спрял да излиза защото някъде не се пушило, всеки си излиза пред заведението и пуши. Спряха да излизат защото сметки и месечните им разходи са + 50% и повече от 1 година

238

До 294

преди 11 години

Без майта-я се разходи до Милано и виж как го правят хората.Вкусна храна идеална чистота и усмихнат и вежлив персонал.И никой не се оплаква.Ако ти е далече Милано ,прескочи до Турция-фрашкани заведения и никой не пуши ,че даже и не пие защото 35мл ракия е 35лв.Пък не фалират-защо бе многознайко

237

до 290

преди 11 години

Не си попаднал на мен брат, за това така говориш :-)

236

Карасюргюн Ходжа

преди 11 години

Браво! Само така, по пътя на Исляма и Шериата, скоро в Булгаристанския халифат ще забранят и упадъчните алкохол и свинско месо! Инш Аллах!

235

до 295

преди 11 години

"Психиатър" за психиатрия...Така начиш мнозинството хора които не пушат??!!! Вероятно и родителите ти пушат и техните родители също... В семейство на непушачи ,не се пръкват пушачи. Излиза ,че е до семейно възпитание ,а не до болестно състояние (като ти наричаш болни здравите). Като чета надолу ,наглостта и простащината проссто бликат ,пак наследени в семейството...

234

TankoBG

преди 11 години

А сега по-сериозно.Започва сезона на служебните банкети. Колективи и колективчета ще искат да се съберат, да пийнат и да запалят по цигарка, за да стане банкет, а не сгледа на моми-пуританки. Затова ги боли ресторантьорите!След забраната аз като пушач не съм и влязъл в заведение, защото няма какво да правя там. Дори и като съм в командировка, от вратата на кръчмата си поръчвам пържола с двойно уиски и след половин час съм в хотелската си стая да си пуша на спокойствие.

233

ritci

преди 11 години

До TankoBG: Мале хора вие не сте добре.На мен ще ми говорите за агресия.Аз бях пушач преди 3 години,и знам какво значи агресия като свършат парите за цигари.С жената бяхме като куче и котка.А сега съм си паднал на онази работа. И сега ви влизам в положението за това,че ВИЕ сте агресивни.

232

финансист

преди 11 години

Странно, защо ли тази държава дискриминира почти половината от населението си, при това тази половина, която вкарва повече пари (от акцизи) в хазната от другата половина? Наистина странен идиотизъм.