188

Анонимен

преди 11 години

Те уж винаги трябва да гласуват по съвест нали за това са там! А те явно гласуват по заповед което си беше ясно и без да ни го казват.

187

ТАТО

преди 11 години

ДО УВАЖАЕМИЯ ГРАЖДАНИН не търси под вола теле това е синволично казано а ти ако искаш си пали къщата а това че вие като непушите незначи че имате право на дискриминация към пушача и искам да знам от теб драгими гражданино ти как мислиш тия пушачите не са ли граждани като теб нямат ли право и те да седнат във заведение да си поръчат кафе и да запалят цигара ти на рожденияси ден ако поканиш приятелипознати роднини как ще ги квалифицираш или ще каниш само не пушачи а искаш да мязат натеб кои си

186

:)

преди 11 години

Чедо, ако една къща не мирише на тютюн и ракия - запали я! HahahahahaКогато живееш в ***, трябва да смърдиш на ***. Пълни ***!

185

БУРГАС

преди 11 години

210Защо тогава караш колата си? Не знаеш ли, че тя трови много повече хората около теб, отколкото тютюневия дим? След като правилото е да не вредиш и ти го спазваш, защо тогава караш кола и тровиш хиляди хора?

184

Анонимен

преди 11 години

Четейки коментарите срещу закона се убеждавам какъв див селянин е българина.Там където му купичката за ядане там му е и ***.Дори и животните на едно място се хранят и пият на друго акат и се чистят.

183

Без съвест

преди 11 години

Е как по съвест! Тия имат ли съвест, нали съвестта им и Борисов.... квото кажи това е ...

182

WTF ?????

преди 11 години

Депутат и съвест? ГЕРБ и съвест??

181

Анонимен

преди 11 години

До БоледуващаНо това е една причина съзнателно предизвикана

180

Анонимен

преди 11 години

Ако не върнат стария закон аз няма да гласувам за тях. Безсмислените забрани и отнемане правото на избор не са израз на демокрация. Аз искам да живея в наистина демократична държава!!

179

Анонимен

преди 11 години

До татоПрестани да демагогстваш с правата. Основното правило е първо не вреди. Когато вредиш (пушиш където сме ние) нямаш права! Нещо повече: ние не правим секс в кафенетата (за да не причиняваме неудобство). Може би ти от цигарите не можеш да оцениш нашето въздуржание но все пак не ни опушвай.

178

Боледуваща

преди 11 години

До марти От известно време се лекувам.Пушач съм,но дадох много пари за лечението си,сигурно ще давам още,в нашата сбъркана държава - осигурявала съм се.За съжаление,срещам много болни хора,които не са били пушачи,но въпреки това са се разболели.Не е това само причината за болестите - всеки ,мислещ с главата си го знае.

177

до 196

преди 11 години

Кой ти пречи? Пробвал ли си? Направи го щом обичаш да те гледат! :))))))))))))))

176

xuy

преди 11 години

Интересно как хора без съвест ще гласуват "по съвест". Това са продажни типове, значи пак ще се продават на този, който плати повече.

175

тато

преди 11 години

Незная кои какво развръзва зная само едно че със тази забрана някои хора влязоха във историята на БГ но за сметка на други ТУК И В ТАЗИ ДЪРЖАВА МОЖЕ САМО ДА СТАНЕ ТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ОПРЕДЕЛЕНО ОБЩЕСТВО КАК ТО ИМАМЕ ПРАВА НЕПУШАЧИТЕ ТАКА ИМАТ ПРАВА И ПУШАЧИТЕ ДО ДЕНЯ ВЪВ КОИТО НЕ СЕ ОБЯВИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧЕ ЦИГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИ ВЪВ СТРАНАТА ЗАЩОТО СА ВИД НАРКОТИК СПИРА СЕ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ТЮТЮН СПИРАСЕ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЦИГАРЕНИ ИЗДЕЛИЯ И НЕЩАТА СА ЯСНИ КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА

174

гражданин

преди 11 години

Аз и моите приятели не пушим и значи ли,че трябва да ни се запали къщата.Ще бъде пълен майтап да се приемат закони и след време да се отменят.Къде са били депутатите,когато приемаха закона-тогава не са ли гласували по съвест?Оборотът на заведенията е намалял,заради кризата,с която всички се оправдават,а не заради пушенето.Като не върви бизнеса ще фалират и ще се занимават с друго.Не може да бъде аргумент,че щели да фалират и затова трябва да се променя законът.

173

Анонимен

преди 11 години

Колко комплексари има тук, разделени на пушачи и непушачи. Еми какъвто мат'ряла, такова и управлението- само знаете да ревете. Откога "пушач" или "непушач" е обида? Вие на коя планета живеете, закостеняли мозъци? По управниците им ще ги познаете!

172

Анонимен

преди 11 години

До ще се съобразяватеПрестани да демагогстваш с правата. Основното правило е първо не вреди. Когато вредиш (пушиш където сме ние) нямаш права!

171

Анонимен

преди 11 години

Депутатите щели да гласуват по съвест.Едното условие да си депутат автоматично отменя второто да гласуват по съвест.Все едно хуните да изградят култура на съзидание.

170

Стършел

преди 11 години

До 173 Не е моя новина. Беше оповестено и снощи и тази сутрин по медиите, че тези пари спешно се превеждат в бюджета на общината, в която попада селото. А тя как ще ги изхарчи без обществена поръчка - минимум 4-5 меса без предварителна обява за да отвори пътя НЕ ЗНАМ.

169

Анонимен

преди 11 години

Ako се отмени сегашния закон и аз ще организирам в интернет група която на изборите да гласува против партиите отменили закона. Нещо повече ще публикуваме списък на депутати гласували за отмяната и ще пропагандираме по места да не се гласува за листа в която има включени такива хора