59

аз

преди 11 години

До отстраниТоя па, 1.7 не е много!!! А колко е много бе???

58

Losho

преди 11 години

tozi lekar e prosto edno olicitvorenie na nashata naciq... fakt...gorko ni!

57

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 58 Милко има 8000 долара заплата в Канада и не му дреме за това колко си глупав ти .Ти пиян доктор ли си или *** е крадлива некадърна докторка която изнудва пациенти да и дават пари за да ги прегледа

56

До 55

преди 11 години

И да не е виновен за смъртта на човека, това не го оправдава да ходи пиян на работа. За това в закона за движение по пътищата, пияния шофьор, дори да не е виновен за ПТП, вината се прехвърля на него!!!!

55

ВМИ

преди 11 години

Въпросният лекар е член на БСП с връски е завършил и станал лекар като син на висш ръководител но БКП и внук на "активен борец" Способните млади лекари са търговци в аптеки или без работа.

54

0

преди 11 години

То както е тръгнало скоро и на попийнал лекар ще сме доволни имайки предвид дифицита на кадри. Положението е трагично с тенденция на безнадежно. Аде сега продължадайте да плюете по лекарите ...проста *** :(((

53

Анонимен

преди 11 години

И за благодарност на тези *** им направиха специален закон, да не може човек да ги докосне ! Ей на тия некадърници които са виновни за не един или два починали пациенти. И заплашват да напускат България, да работят в Европа - някой да каже на тези простаци, че такива лекари няма в целия свят, такива некадърници не може да си намерят работа дори в Ботсвана или Конго.

52

милко

преди 11 години

самият факт че доктора се напива знаейки че е дежурен на повикване говори за съзнанието ....елата тук в Канада да видите че това не се случва никога.

51

неразбиращ

преди 11 години

А бе защо на мутрите и бруталните престъпници по статиите им давате само инициалите,а на лекарите( и то засега с недоказана вина) ги изтипосвате с цялото име?

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен И като си отиде ГЕРБ какво, да дойде БСП или НДСВ Всички(ГЕРБ, БСП, НДСВ) се *** и са едни и същи. Предложи кой да дойде след ГЕРБ. Не ги защитавам, но ти ми приличаш на платен журналист.

49

Анонимен

преди 11 години

Всички каналджии като милко са се изказали в темата.

48

Истина

преди 11 години

Какво ви става бе хораа!!! Човека е бил на работа в нетрезво състояние, а неговата работа е да спасява човешки животиии! Тук става въпрос за ДОКТОР, не за пазача на подлеза!!! Затова не се носи алкохол на Лекар. От какво е починал болния не коментирам, има си вещи лица те ще кажат!!!

47

милко

преди 11 години

веднага да се вдигнат заплатите на некадърните нещастните пияни доктори и да се раздадат бонуси от по 5 заплати за коледа....

46

Анонимен

преди 11 години

Абе, *** примитивни, чакайте първо да се докаже, че лекарят е сгрешил, па тогава пишете.

45

Анонимен

преди 11 години

Когато герберската *** прие закон че който посегнел на недосегаемите лекари - УБИЙЦИ го чака затвор, помисли ли какво трябва да се прави с лекарите когато уморят човек?ДОЛУ ГЕРБ

44

Анонимен

преди 11 години

Щом искат докторите промени по НК за побой над тях, да ги съдят по НК за грешките и пиянствата, а не по кодекса на труда!!!! Пиян доктор на работа = два пъти по-пиян шофьор зад волана!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Наздраве! Съболезнования на близките.

42

до 42

преди 11 години

Много хубав въпрос. Личи си тенденциозността в отразяването само на негативни новини свързани със Спешна помощ. Аз лично не си спомням за отразена лекарска грешка в частна болница, или те там са гении в медицината. Писна ми да очернят лекарите!!!(говоря принципно)

41

caramba

преди 11 години

Доста *** държава. На все още недоказана вина на лекаря *** изписват цялото му име. Иначе когато има новини за престъпници се спускат само инициали или цветущи нарицателни.*** скапаната дъежава :(

40

до 41

преди 11 години

Колко *** трябва да е човек за да има мнение като този от 41