127

Анонимен

преди 11 години

Нямало дебати и предложения Как да има Менда Стоянова заяви направо в предаването по БНТ1 че този бюджет ще бъде приет само с гласовете на ГЕРБ и няма да се приемат никакви други предложения Това управление за жалост е абсолютна диктатура

126

Червена кратуна

преди 11 години

Искам да уча до 8-ми клас че ме мързи повече и после държавата да ме издържа и да ми покрива разходите

125

Дон Кольо

преди 11 години

Нямам нищо против от администрацията да си раздават бонуси, но при положение, че говориш за криза и затягане на коланите, при положение, че има огромен дефицит в дадено министерство, ми се струва, че е малко нелепо.

124

ани

преди 11 години

Дянков - за какък срам говориш - няма такава дума в техния речник . Би ли се осмелил да им намалиш заплатите /те и без това не съм и нужни / -- и тогава ще те уважавам като министър . ТЕ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРАТ - А САМО ОТ ПАРИ

123

Анонимен

преди 11 години

Някой фаща ли парламентарен контрол,да не ги анихилираха масово?

122

ДО ЖАГО

преди 11 години

ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ АКО НЕ БЯХА МИЛИАРДИТЕ, КОИТО СТАНИШКАТА ОСТАВИ НА ГЕРБ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ НА КОТА МИНУС ХИЛЯДА.

121

възмутен

преди 11 години

До Аспарух - той и за предните години така говореше и точно когато вадеха на предишните бонусите изскочиха стотиците им милиони, раздадени при ГЕРБ! Та те предишните пред тези излязоха като едни спестовници, ама те нямат толкова акъл да го разберат, че са се издънили от всякъде и цоцането им излезе наяве!

120

Анонимен

преди 11 години

Здравейте ,чрез една малка регистрация ЕТО ТУК sumixs/?ref=1262777 --- Вие само за един ден ще правите по 27 $, като гледате по 3 клипчета и след това отговаряте на 8 въпроса ,но даже няма значение какво отговаряте и когато съберете 1200$ вече може да си ги изтеглите. Гледането на клипчетата става така цъкате на Survey.. След това цъкате на Do survey.. което се намира под клипа.. Успех :)

119

fancy.conceptions

преди 11 години

Комплект Тениски за Влюбени - 19, 90 лв. conceptions.prodavalnik

118

Аспарух

преди 11 години

Дянков беше категоричен, че в негово ведомство няма да има бонуси.Да бееееееееееееееее

117

Анонимен

преди 11 години

Типична болест на платените драскачи И МИНУСОДАВАТЕЛИ тук е да реагират първосигнално в посока - който не е от "Левски" значи е от "ЦСКА".

116

възмутен

преди 11 години

Дянков, стига дрънка глупости, ами кажи тази година в твоето министерство колко бонусчета ще си раздадете? Миналата година бяха над 55 милиона лева, а тази 100 милиона ще ти стигнат ли за теб и твоите хора?

115

До възмутените

преди 11 години

Ей, прости глави. Раздайте си и вие бре. Мързеливци, калпазани.Че тези бонуси с кървава пот са заработени.И те не са за простолюдието.А за богопомазаните.За "ЗАЩИТНИЦИТЕ" НА ЗА-коня.Нищо че при тях е обратното!!

114

комунистите

преди 11 години

бяха получили поредния, този път международен шамар от председателя и зам председателя на ЕНП по повод поредната просташка проява на лидера им С.Станишев.А и те традиционно са или спинозни или пияни от времето на .

113

Анонимен

преди 11 години

135 аз ти опонирам с Иван Костов или Орешарски/прочем може и някой далеч по надолу в способностите/- бас хващаш ли?

112

МАФИЯ

преди 11 години

ГЕРБ ХРАНТУТИ ОМРАЗНАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ-СТАНА ЕЖЕДНЕВИЕ УБИЕЦА ДА ПОЛУЧАВА УСЛОВНА ПРИСЪДА/ПОСЛЕДНО ВЪВ ВАРНА/ И ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДЯНКОВ ДАДЕ 10 МИЛИОНА НА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИЙ.ТАКА ПОВЕЛЯВАЛ ЗАКОНА А ТОЛКОВА ГОДИНИ ГЕРБ НЕ ГО ПРОМЕНИХА ВЪПРЕКИ СИГНАЛИТЕ ОТ ЕС. КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ - ГЕРБ+СЪД+ПРОКУРАТУРА+МВР+МС=МАФИЯ НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ. НЯМА ОПРАВЯНЕ ДОКАТО ПИШЕМ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ!

111

ТОЯ Е ЛУД

преди 11 години

"а след това да се увеличат парите за детските надбавки. Но не само с 10-20 лева, а наистина рязко да се увеличат, обясни още той" - ТОВА ДА НЕ ПОКАНА КЪМ *** ДА ПРАВЯТ ЧАВЕТА???????????????

110

Анонимен

преди 11 години

тоя заглади бузките

109

Анонимен

преди 11 години

Хи - хи, Брадат Пит си назначил хора да цъкат минусчета :)

108

Анонимен

преди 11 години

Дянков, как така стана че след като дойде без война сме по зле и след война. Броиш ли заминалите си от недостатъчно пари за лекарско обслужване и медикаменти и попиляната материална база поради недостиг на пари?