17

Анонимен

преди 11 години

България, начело с еврейско-комунистическият агент Младенов, гласува "въздържал се" на вота за палестинска държава. Жалко че сега навсякъде по света ни мислят всички за ***.

16

DJERI

преди 11 години

ZA6TO NE PI6ETE 4E I NA6TA DARJAVA E GLASUVALA VAZDARJAL SE.138 ZA 8 PRPTIV I NIE TAM.KAKVA E TAQ POZICIQ NA PRAVITELSTVOTO .VARVIM PROTIV CQL SVQT ZA6TO.GOLEMI BOKLUCI SME SI IZBRALI.TO4NO NIE LI DETO ZNAEM 6TO E ROBSTVO I TIRANSTVO NE DAVAME SVOBODA ZA PALESTINA.ZASLUJAVAME SI TYPATA SADBA VODQT NI KYM GIBEL BRAVO

15

Анонимен

преди 11 години

без да съм нацист, Хитлер е бил прав в много отношения. Жалко че час след половин век светът почва разбира зашо...

14

Анонимен

преди 11 години

До 17Мръсен *** грозен - Изчезни от тука веднага

13

Анонимен

преди 11 години

Тия "велики израелци" също така убиха Христос. Юдейска *** долна.

12

до 8

преди 11 години

Канадските *** на САЩ, чешките евреи и разни тихоокеански островчета - Маршаловите острови, Микронезия, Науру, Палау. А, и Панама, понеже се страхуват от САЩ след като свалиха президента им Нориега.

11

до радостна

преди 11 години

Вероятно се женена за палестинец...Не мога да си представя да подкрепяш някой ,който праща детето си в бомба под якето да убива невинни! Не мога да си представя да подкрепяш някой ,който дава и последната си стотинка на терористична организация и живее от контрабанда ,съществуваща в тунели под границата... Някой който има за религия краен ислям и по една камара жени и деца ,макар да нямат какво да ядат... Без образование и с елементарно мислене... Теб ако си християнка първа ще те убият с камъ

10

Анонимен

преди 11 години

Кой да участва, там са 70 процента под 30 години. По принцип във всякакви тъпотии младите са първи, особено студентите - голяма *** са, само някой да им пусне мухата и са готови за протести, само и само да не учат. Между другото честит 8 декември... колеги.

9

Анонимен

преди 11 години

Днес е Ханука и нашия президент на тържествена церемония ще пали централната свещ... Вместо това Днес. бг. ни пробутва статия за Палестина...Колко е лесно само ако пегледнеш различни медии да видиш коя на кого е слуга и от къде са и парите...

8

Анонимен

преди 11 години

2, на теб може въобще да не ти пука, но това ще е докато не взривят теб или някой твой близък! От това лято войната между Израел и Палестина се премести и на българска територия чрез терористичния атака в Бъргас.На българският автобусен шофьор, който трябваше да вози израелците също верояно не му е пукало, но днес вече не е между живите!

7

Анонимен

преди 11 години

до 6. АМИ ТИ ГИ ХРАНИШ БЕ. НАЛИ МУТРИТЕ ТИ ПЛАЩАТ ПО 5 000 ЕВРА ЗАПЛАТА И ПОЛОВИНАТА ИМ ГИ ПРАЩАШ. ДА ТИ ГО НА.УКАТ АРАБИТЕ.

6

Анонимен

преди 11 години

Кои държави освен САЩ са гласували против?

5

a

преди 11 години

ВЕЧНА СЛАВА НА ИЗРАЕЛ.

4

Алекс2

преди 11 години

Не ви ли прави впечатление , че в арабските протести почти участват само младежи? Кой ги храни тия ? И къде са жените им...по далеч от тия същества

3

Анонимен

преди 11 години

До като свят светува ,там ще се воюва !!!

2

един

преди 11 години

ВЪОБЩЕ не ми пука

1

Анонимен

преди 11 години

С няколко думи: Този еврейски *** ще продължи кървавата баня между палестинци и евреи, а няма по-хубаво от това да гледаш отстрани как се избиват 2 мизерни народа!Наздраве!