224

Анонимен

преди 11 години

Надменността на Борисов спрямо българите е пословична,А наглостта на БСП е безгранична!

223

Анонимен

преди 11 години

"Участвайки в различни племенни съюзи, древните българи участват във формирането на няколко групи народи: славянски, тюркски, угро-фински, а в някаква степен и романски и германски." Някой знае това и гледа да ни претопи, използвайки вътрешни мекерета ("политици"-молитици) за съдействие.

222

БЪЛГАРКА

преди 11 години

Не се излагай повече!учу̀двам преходен глагол от несвършен вид!rechnik.chitanka.info/w/учудвамАман от неграмотници в тази държава!Първо се научи на правопис и тогава изразявай мнения!

221

Анонимен

преди 11 години

К омуниститеУ мират от яд!Т иквоча имЕ .аВ ерицата!

220

Анонимен

преди 11 години

266Преди'че' се слага ,Нищо лично.Просто имаш увеличени претенции.

219

БЪЛГАРКА

преди 11 години

Ммм Да !Съгласна съм с теб, но не виждам разлика между вчерашните и днешните.Бих казала че днес, това което си изброил е в пъти по-силно изразено и доста по грубо.А... и населението става все по неграмотно , а претенциите им се увеличават."ОЧУДВАЙ" се пише с "У".Нищо лично!

218

Анонимен

преди 11 години

Този не беше ли спиновоза на бсп? Мъдър комунист няма има само корумпиран комунист другарю путев

217

404

преди 11 години

До Така е другарю!какви членуват в герб? моля също толкова пълен профайл..

216

Анонимен

преди 11 години

Забравете за партиите. Това е стара хватка за разделяне на дадена нация с цел не управление, а направо жестока експлоатация до оскотяване. Трябва да открием наследника на българските царе преди 1396 година.

215

Анонимен

преди 11 години

Браво народе, мачкай герберастките тикви.

214

Така е другарю!

преди 11 години

Крайно време е да се разбере, че в БСП членуват дребни *** и обикновени софийски дришльовци. Верно, учили са тук таме, с откраднатите от бащите им пари, но не са работили и никога няма да работят, докато има кой да гласува за тях. Истинските комунисти отдавна умряха за идеала си. Социална справедливост, докато ги има тях, ще бъде само един израз без съдържание. 20 000 души, казваш Кутев, толкова ли останахте? Че то на мача в Разград бяха повече. На премиера не се сърдете, не ставате...

213

Анонимен

преди 11 години

Ehhh sinko, sinko. Za poreden put gerberastite bqha napraveni za smqh ot naroda.

212

БЪЛГАРКА

преди 11 години

Чета форума цяла седмица.По време на президентските избори също.Разликата е огромна.Тогава 80% коментарите бяха "ЗА" ГЕРБ.Питам се какво се промени?Защо бе хора, сега плюете хората,които така безрезервно защитавахте?Вие ги избрахте! Въпреки,че тук доста хора предупредиха какво ще се случи,малко са хората, които четат между редовете.Това само доказва ЛИЦЕМЕРИЕТО на българина.ПП.И моля пишете на Български,защото това единственно не могат да ни отнемат.

211

БПФ

преди 11 години

Нашите цели са социална справедливост, дециганизация, строга законност и защита на живота и имота на хората, преодоляване на демографската криза като основен приоритет, възраждане на Българското село, създаване на стотици хиляди работни места, възраждане на държавата като мощен икономически субект, прогонване от България на крадливите концесионери, изнасящи Българското злато !!! Присъединете се към нас !!!Български Патриотически Фронт

210

БПФ

преди 11 години

Право казва, но ние не вярваме вече и на БСП.Само и единствено патриотическите партии ще спасят нашето Отечество !!!Български Патриотически Фронт

209

Анонимен

преди 11 години

"Нека да припомним вълнуващата биография на този депутат и виден член на ръководството на БСП, защото за историята е важно. Кутев е завършил изкуствознание в Художествената академия. И понеже очевидно това не е било достатъчно - учи е икономика на киното и телевизията в московския киноинститут - ВГИК. По двете си специалности този човек няма нито един ден стаж, защото очевидно с изкуство в България човек не може да си докара дори половин депутатска заплата. ...."

208

az

преди 11 години

SAMO DPS

207

аааааааа,

преди 11 години

я ми кажете има ли по-скъпо платена женаот Моника Йосифова Крадлишева?Тя и детето й бяха купени СерГейчо с нашите пари - няколко милиона!!!

206

Анонимен

преди 11 години

БСП стават все по-неприятни с опитите да яхват нещастието на нацията. Да отговорят на един малък въпрос : кой позволи Студентски град да се превърне в бардак с отенъци на бесовско капище, прогонвайки децата на България. Господ да въздаде на всички антибългарски политици.

205

Анонимен

преди 11 години

А Т А К А - САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЯ ЩЕ ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!