10

Анонимен

преди 11 години

А ПРЕЗИДЕНТЪТ, КОЙТО СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА- В БЕЗСРОЧНА ОТПУСКА , НАЙ- ДОБРЕ В ЗАТВОРА, КАКТО СЕ ПОСТЪПВА С НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ТЕЗИ, КОИТО НАРУШАВАТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН- КОНСТИТУЦИЯТА ! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРОМЕНЯ ИЛИ ОТМЕНЯ РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ДОРИ ПРЕЗИДЕНТА !

9

pet

преди 11 години

Защо ми се струва, че тази женица ще им го върне на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 11 години

Аплодисменти за държавите, които се събуждат и излизат за да покажат, че т. нар. "икономика" няма да бъде според някакви си самозабравили се костюмари. Аплодисменти и за народа, който има сили да търпи мазохизъм, но няма волята да го спре!

7

nqkoi_si

преди 11 години

Името Бойко трябва да се изтрие изобщо от каквито и да е именници :X А тоя дупеда*вец е клякал на всяка влас, защото не са го споменавали не в една книга на разследващи журналисти. Идеален е защото е супер послушно и изпълнително кученце ;)

6

Анонимен

преди 11 години

А мене?..

5

Анонимен

преди 11 години

не бе с гербейчета

4

df

преди 11 години

Каква пенсия бе сливенския затвор за тази няма аз да я хрантутя от моите осигоровки или смърна присъда иначе няма да се научат гадовете облечени във власт народен съд трябва да се създаде явно официалния съд не работи как трябва и народа може по добре.

3

Анонимен

преди 11 години

Спрете в неделя да пълните главите на хората с неща, за които цяла седмица се говори. Пак се изложихме, не ни е за първи път, няма да е и последен. И за повечето неща ще е така. Не проумявам само защо българина избира да е зрител на целия този цирк, предпочита да го гледа, вместо да го спре. Който и да изберат, ще обслужва нечии интереси. Няма такова понятие честен съдия, поради простата причина, че в тази държава всичко е на принципа на веригата. Поддържат се взаимно. Много търпелив народ, Боже

2

Анонимен

преди 11 години

пълно с гейчета

1

adnbs

преди 11 години

към 15 години отпуск мисля че сте и стигне, ако Господ не реши друго