36

Анонимен

преди 11 години

Всички действия по казуса Марковска са нарушения ощетявайки човешките и права.Жената не се предава и поставя в паника пишман политици и юристи. С всеки изминат ден случаят започва да се превръща в лабиринт.

35

Анонимен

преди 11 години

Главния конституионен съдия не трябва да е зависим от никой пък било то президеннт и не знам си кой, още по-малко от Страсург или Брюксел или от Уганда.

34

Конелианова

преди 11 години

Цитат: "Цв. Цветанов: От казуса Марковска загубиха всички"Коментар: Ааа, да бе! Значи, като губите, губим всички, ама като печелите, печелите само вие!Т.е. Цецко тъжи още по неизбраната г-жа Марковска Какво ли ще каже нейната защитничка пред Европа - Искра Фидосова - най- добре да си се приберат на село и да гледат кокошки за яйца.Срам ме е от постъпките на ГЕРБ.Но браво на Президента - едно нещо което да свърши като хората за 10 месеца служба на народа.

33

Анонимен

преди 11 години

Не виждам и аз как ще се върна у Канада, при положение че никога не съм бил там ***.

32

anonimen

преди 11 години

Обикновено такива грозотии се напъват и са изключително нагли. Примери колкото щеш.

31

а?

преди 11 години

А като няма конституционен съд държава има ли?

30

Анонимен

преди 11 години

Тая още не е започнала и вече са я уволнили според мен да ги съди у Страсбург.

29

Who is next? Why?

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен Зимен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

28

няма такава държава

преди 11 години

Няма такава нагла баба, те я гонят през вратата, тя се пъха през прозореца. Какви световни практики, тука сме четвъртия свят.

27

tmd

преди 11 години

ama taq babushka nqma fason za chistachka te konstitucionen sudia shte q pravqt.Yjas.Na bate Boiko groznicite koq ot koq po tupi ,po grozni i po naxalni.Vijte samo kolko yrodi povede v politiakta i vsi4kite osrani -Rumqna Jeleva ,D-r BABA Qga -Borisova ,Gomnometa Fidosova ,Kmeticata na Sofiq ,i mujojena predsedatel na parlamenta -vse otbor groznici - te tiq shte ni suzdavat imidj pred Evropata .Pulen rezil.

26

45

преди 11 години

да събират багажа и да закриват федерацията, всичките. явно на съд и работеща правна система и без това не може да разчита никой бг гражданин. Ще пишем на съда в Букурещ или Атина да ни решава споровете. Даже по-бързо и безпристрастно може да е. Егати главоболията за 3млн души които са пълнолетни и 2 млн пенсионери и 1 млн малцинства. Да не би като имаме съд да работи като хората? Избегалеви? Октопода? И всички останали мафиоти на свобода? Ай сиктир!

25

до 24

преди 11 години

Борисов или Плевнелиев сътворили глупост,не виждаш ли че божествата в Брюксел ни казаха,че ще ядем дървото,ако не я махнем,Борисов има толкова власт над България колкото аз над Русия...

24

до 4

преди 11 години

До коментар 4 "И ЗАЩО Е ЗА ЗАТВОР? ЗАРАДИ АНОНИМЕН СИГНАЛ И ТО НЕ ЗА НЕЯ ? ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЗА ЗАТВОР, ЗАЩОТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И ПОТЪПКА РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ."================================================================Защото не е важно кой е пуснал сиганала, а дали е вярна информацията. Да уволнят двама полицейски служители защото са си вършели работата е достатъчна причина да си хвърли оставката и да се скриев дън земя. Няма тагава наглост, като нейната.

23

попа

преди 11 години

а бе фидоската ко яде бе / че толкова дебела / те *** ли или /

22

Who is next? Why?

преди 11 години

Знаем, Вие сте Убедени, че РазбираТЕ онова, което си МислИте, че сме Казали. Но не сме сигурни дали ОСъзнавате, че това, което сте Чули, не е Същото, което сме Имали ПреДвид.Светът е пълен с ***, и никой не ЗаБелязва своята глупост, даже и не ПоДоЗира! W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

21

YYY

преди 11 години

фидосова и тя е един юрист-остави се...

20

Простотия.....

преди 11 години

Папагала на пожарникаря сътвори нечувана глупост ...а самото спиране на клетвата бе още по голям правен абсурд...нарушение на конституцията....оттеглянето на президента не дава права за спиране на клетвата....Политика ...Политика..и пак политика, но когато е от главата на един пожарникар...това няма нищо общо с политиката....

19

Валентин

преди 11 години

Абе нагла нагла ама първата реакция на Тиквата към ЕК беше да му се отчетат в какво я обвинявали. И чак след това всички почнаха да се отричат от нея. Строго погледнато бабката си следва законите, а тея дето я избраха се чудят как да извъртят и да се отърват от нея. Защо не мислиха преди да я гласуват?

18

abvlado

преди 11 години

Поне половината в съдебната система са такива ***, но няма как да се махнат, а тая гъска сама си го изпроси.

17

DO16

преди 11 години

TI SI MAI GRANDE MERDA ? A?