53

Бацето

преди 11 години

Тази жена толкова ли е безочлива!Не вижда ли,че се е компрометирала от всякъде дори в нашто общество.Еми то е цинично дори премиера да ти обяснява,че при така създалата се обстановка най-добре е да се оттеглиш и ти пак да не искаш да изпуснеш кокала!Защото тя какво прави, какво е свършила или произвела в живота си освен да оправдава престъпници и убийци и да взима подкупи от тях.Дори от Брюксел хората казаха,че не я искат заради корупционните и практики,а Брюксел е далече от вътрешните политики!

52

до 58

преди 11 години

И защо за цели 2 години, а работник като не си върши работата и веднага го уволняват.

51

@

преди 11 години

Докато българският "елит" не стане равен пред законите и правилата със нас редовите българи- управия няма да има. Прекрасни закони , прозрачни правила за които ни хвалят, но когато дойде време да се прилагат- настава време разделно- тоз е наш ,а този не е от нашите , този е правоимащ а другият-вечно правонямащ.Чакай си ти да се възцари демокрацията и по нашите земи, ама в някой друг живот!

50

до 56

преди 11 години

Прощавай, сбърках СДС с РЗС гласували за нея, но иначе резултът си е пак същият.Гласовете на ГЕРБ + РЗС са важни за избора, докато БСП и ДПС може да си гласуват както искат, но нямат мнозинство.

49

аха!

преди 11 години

До МАНИ ЧЕ Е ЧЕСТНА, - па и много мераклийка! Как си раздава служените пропуски на любовниците!

48

Анонимен

преди 11 години

Абе така и така ще има референдум.Що не сложат и един въпрос за Марковска ?

47

Анонимен

преди 11 години

това не е Марковска нс снимката, а Виктор Калев. :-)

46

X

преди 11 години

Няма пускане на кокала за тази ... Явно е голяма далавера да си в КС.

45

До 51

преди 11 години

До АнонименЕх анонимко поне виж как стоят фактите, Марковска я избраха всички от ГЕРБ+ДПС + 8 депутата от БСП! Какви СДС какви пет лева?

44

Анонимен

преди 11 години

НОМЕР 50 Е ИЗЧЕРПАЛ ТЕМАТА.*** Е ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МУ ОТГОВОРИ.ВСЕКИ ОБИЖДА БЕЗ ДА МИСЛИ.

43

Анонимен

преди 11 години

К'ва наглост, к'во чудо, к'ва напоритост.Явно някой и е дал задачи и тя е решена да ги изпълни...

42

Анонимен

преди 11 години

Свободен избор от народа не е решение на проблема, защото видяхме каква тиква беше избрана за 4 години. Съдиите даже са несменяеми за 9 години.

41

Анонимен

преди 11 години

Избрана е с гласовете на ГЕРБ и СДС, защото ДПС и БСП са гласували общо с 30 гласа за нея, докато ГЕРБ и СДС имат 120 гласа за нея. Цецка Цачева и Диана Ковачева от ГЕРБ я предлагат за съдиийка.

40

Dilinger

преди 11 години

Българските папагали плюят наизуст и продължават да получават по-ниски заплати от Косово, Босна, Македония и 15 пъти по-ниска от Дания пак чакат поредния "месия". Кой ще е той мили българи ? Дайте идея за реална алтернатива на Борисов ? И аз не го искам, но айде постройте ми реално следващо правителство. Не можете разбира се.И стига с това кога България ще се оправи...докато се оправи тук на българин ще се падат по 4ма роми.

39

цирк

преди 11 години

цирк с клоуни в него!

38

Спокоен

преди 11 години

Ще се накефя тази да го набута и на тъпите гербаджии , и на тъпата държава като цяло. Пък дано на някой му прозре, че тази система с `несменяемите съдии` не работи !Съдиите - на пряк избор от народа ! Това и пътя.

37

Георги Тонев Колев

преди 11 години

Как ще е АНОНИМЕН сигнала???? *** ли сте? Защо това продължава да се повтаря постоянно? Има си подател- Георги Тонев Колев! И да беше анонимен- какво от това? Защо не се гледа съдържанието, а се гледа подателя???

36

възмутена

преди 11 години

Преди 2 години е бил сигнала срещу Марковска. но тя чак сега иска да бъде проверен.Венето. Венето и ти г.з даваш за власт без да те интересуват последствията за държавата.

35

kuk

преди 11 години

На път сме да видим и станем свидетели колко нагъл и себелюбив е българина,просто патриот. В лицето на другарката марковска/загубила си е чантичката с документи на приема/ ще видим колко им пука,че им дреме какво приказват на вън за нея.

34

Анонимен

преди 11 години

Тя ще е конституционен съдия. Моралът тържествува. :)))