25

...

преди 11 години

Нали виждаме *** в махалата карат по хубави , нови коли и са по добре облечени от нас. А ние българите си работим в България, плащаме помощи за тея същите *** и продължаваме да сме си най-бедни не в ЕС само ими измежду развиващите се държави. Дали с просия, кражби или нелегална работа *** успяват да живеят по-добре от масите българи. И не, не им завиждам всеки има право да се прехранва и да яде от баницата. Боли ме за лошото име, което ни изградиха.

24

Алов

преди 11 години

Толкова ли не може да ги контролират на границите ? Трябва да има 2 пропускателни пункта.Единият за нормалните хора ,а другият за фабриката за перилни препарати.Видят ли *** венци ,синьо-зелени бенки и миризма на фекалии и съсирено значи директно през вторият пункт.

23

Анонимен

преди 11 години

Да почнем бизнес със ***. Вместо *** да изнасяме сапуни за ЕС.

22

Васо

преди 11 години

Хей Вигенин. Македония има един единствен проблем. И той е, че се албанизира и ислямизира.Та, ако ние с лека ръка отстъпим и дадем съгласие, този проблем ще се пренесе и у нас. Не, че някога това няма да се случи, ама поне да отложим.

21

Алекс2

преди 11 години

малко *** си имаме пък сега ще приемаме и сирииските...

20

Алекс2

преди 11 години

Малко *** си имаме пък сега ще приемаме и сирииските...Боже пази България

19

Една

преди 11 години

И най-удобното и лесно оправдание са ***.Ама нищо не казват за хилядите араби и ***, които ежедневно пристигат на цели катуни, подбиват цените на работната ръка, живеят на социални помощи и правят същите мизерии като нашите си ***.Няма да ни приемат в Шенген, разбира се, това означава още емигранти и още проблеми за Великите.

18

Що ли се чудите

преди 11 години

Браво бе, сетихте се. Националистите от колко години ви пилят, че *** ни затрива, ама вие тъпия хайлайф, защото не ви е до вас, да им усещате мародерствата, нехаехте. Правилно Западът иска визи, пръстови отпечатъци и какво ли още не. Олигархията се оля от алчност, мутрите с далавери, *** с грабежи. Най-добре е съвсем да затворят границите си, за да се предпазят от Булгарикус бацилус.

17

Една

преди 11 години

Същата тази Европа, която не ни иска заради ***, при всеки удобен момент ни обвинява в дискриминация и расизъм.Чудят се как да ни ги изпратят обратно, и си измиват бързо ръцете, че видиш ли на, те са БЪЛГАРСКИ граждани.Призовават ни да се справим с ромския проблем, а в същото време не виждам те как се справят със същия такъв.Истината е, че западна Европа се напълни с достатъчно емигранти, и вече няма място и работа.Никой няма нужда да отвори докрай вратата за източна Европа.

16

До 2

преди 11 години

ЕС са много толерантни към ромите обаче ,ако си стоят в България!Стъпят ли при тях нещата стават различни!!!

15

Берлин

преди 11 години

Ами *** сте си и няма да ви допуснем до Европата! Само няколко ***, които да ни веселят, играейки гьобек.

14

Тодор Живков

преди 11 години

Другарки и другари, искам да Ви кажа, че сте закъснели за работа...???

13

kokudeva

преди 11 години

Ne v Evropa a v celiqt svqt Bg e nai MIZERNATA STRANA.SEGA SLUHAM ZA SLUCHAQ V BURGAS I g-ga daritkova(zanorochno q piha s malka bukva zashtoto vsichki v zdraveopazvaneto sa jalki i malki i nekydyrni horica),kazva che nikade ne se vzemat pari za rajdane.KAKVI SA TIQ GLUBOSTI,KOGATO AZ SYM SVIDELKA CHE VSICHKO SE ZAPLASHTA,ZA DECATA I MAIKITE.vIDQH EDIN lekar(MEKO KAZANO)KOITO GO BEHA ZAKICHILI S 10 LEVA I TOI SE RAZHOJDAHE VSE EDNO CHE E NA SVATBA!

12

ined

преди 11 години

Ние трябваше да сме в Шенген още от времето когато Цветанов боядиса оня клозет.Ама после минаха един катун *** и го ***.После минаха други *** и гепаха всичко което не беше здраво закрепено.

11

Анонимен

преди 11 години

12 до 7 забравих да напиша :)

10

Анонимен

преди 11 години

За съжаление съм се запознал и нищо хубаво не съм видял.Махаш помощите след трето дете, махаш благата караш ги да работят и т.н.По бай тошо *** работиха и нямаха по 20 деца, а сега защо да не може.България тъне в мизерия, а всеки се оплаква, че няма работа Да хване една мотика и лопата и да поработи, ама всеки иска да лежи в лъскав офис и да му дават европейска заплата.Мани тия глупости за урбанизацията.

9

до 7

преди 11 години

Преселението от селата към градовете се нарича урбанизация и е световна тенденция, не само у нас. Нито пък бай Тошо я е измислил. А че сме селяни е вярно.

8

до 7

преди 11 години

щом толкова знаеш как кажи?на тези твари им пука само за социалните, раждат по 5-6 деца за да им дава държавата по 200-300 лв. на месец.Не може да защитаваш някого без да си се сапознал с него от близо

7

Анонимен

преди 11 години

Ние българите сме си селяни, бай тошо за нула време ни направи по една панелка и от диви селяни ни направи пишман граждани с което се погреба селското стопанство.Никой не ние виновен, че не се справяме с раждаемостта сред ромите и те ни завладяват.В Китай могат ние не.В Европа могат ние не.

6

бай иван

преди 11 години

ЕС ни дава акъл как да се справим с някакъв проблем с който и те не могат. Лошото е че ако се предприемат адекватни действия ще ни обявят в расизъм и ще ни смажат.