5

Генерал Луков 2

преди 11 години

Алоооооо управляващитееееееее.... Съвземете се и се вземете в ръце!!! Защото имате много добър пример в лицето на НДСВ как от първа политическа сила в България сега дори не могат да съберат проценти за да влезнат в жадувания Парламент!!!!! Алооо Караянчева.... вместо да приказваш високопарни приказки вземи свърши нещо наистина! Те още малко ще искат пренаписване на цялата ни История със това "турско присъствие" 5 века... Сега и за Генерал Делов?!?! ПИСНА МИ ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ!

4

барото

преди 11 години

Нито Местан, нито Доган са се заклели в Българската Конституция.Какви депутати могат да са и защо още не са изгонени от Народното Събрание?Май пак е настанало време разделно!

3

Генерал Луков

преди 11 години

..... Какво да разбираме тогава?!?! Значи в БЪЛГАРСКИЯТ ГРАД КЪРДЖАЛИ може да има Паметник?!?! на майката на оня турски алкохолик,който ни се води Министър на Културата а даже не си знае имената на колегите от Министерски Съвет.... Може да има ПАМЕТНИК?!? НА НЯКОЯ СИ КАДРИЕ ЛЯТИФОВА?!? Коя е тази питам аз?!? И какво е направила за България,че чак паметник да и издигаме?!?.. А ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ-ОСВОБОДИТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ПОЧЕТНО ЗВАНИЕ ТАКА ЛИ?!?.. КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ХОРА?

2

Калин

преди 11 години

Истински военни, истински българи... а не като . ..комунистическите ***.

1

анонимен

преди 11 години

Защо Господата Марков и Димитров се чудят,та нали сам Боко признава,че прочел само една книга за Винету но не знае кой том,от него ли Очахват да знае Българската История