134

Циркаджията

преди 11 години

Циркаджията Борисов, преди три години ни запрашваше, че оставката му е в джоба и ще я хвърли всеки един момент. Имам въпрос, след каго вижда, че доверието в него се срина тотално, защо не я подаде и да се маха, че това не се издържа. Или то било хубаво да крадеш, да направиш любовницата си милиардерка и 6 мил овце да ги стрижеш всеки ден.

133

Анонимен

преди 11 години

Що за мазохист трябва да съм за да гласувам за тези кожодери, които за 3 години не само че и стотинка не ти дадоха, но обраха испестяванията ти за черните дни, до които ни докараха, потъпкаха правото ти на глас. Просто необяснимо или въпроса е от компетенцията на психиатър.

132

Анонимен

преди 11 години

Стига сте ревали за това Белене!Ако не плащаме тока на ***. Ако не плащаме всевъзможните измислени такси. Ако НЕК и всички по веригата не ни рекетираха най-безочливо, тока няма да е скъп.Погледнете си фактурите за сметките и се опомнете!Проблемите не са в това да има или няма АЕЦ Белене, а в това че всички правителства до сега допускат тези безобразия.

131

като някой феодал!

преди 11 години

Гледах по телевизията, как пожарникаря провежда заседание на министерския съвет. По същият начин, както на времето се правеха партийните събрания. Пожарникаря е деградирал всички министри и ги е направил на послушковци-статисти. Юрка ги като някой феодал!

130

Стас

преди 11 години

Наистина вече този референдум се обесзмисля и няма нужда да се пилеят пари. Необходими са най-скорошни избори и тия комунисти да се изхвърлят от власт. Както е тръгнало, след обира на спестяванията на хората, нищо чудно да въведат и турския данък "диш хакъ" -зъбен данък, само че вече няма и какво да се яде, освен асфалт.

129

Успехът на политикат

преди 11 години

Успехът на политиката на режима на пожарникаря се измерва с броя на емигриралите, с броя на умрелите, с броя на убитите и с броя на самоубилите се!

128

Ben

преди 11 години

До политолог/Нещо бъркаш прогнозата. Ето какво направи Станишев: за 4 години 4 индексации на заплати и пенсии /таван-от 500 на 700 лв/, 100 процента увеличение на мин раб. запл, винаги 13 заплата и пенсия, нормален стандарт за живот, безработните не бяха милион и половина, никога не посегнаха на спестяванията на хората и на детските пари в касичката. Герб-за 3 години и половина-нито една индексация, без 13 запл, повсеместен бандитизъм и разсипия, унищожаване на правото ти на глас...Записвай си

127

против режима

преди 11 години

Подмяната на въпроса за референдума е поредният опит на "герб" морално да изнасили всички от нацията, които са против режима на пожарникаря!

126

вентилатор

преди 11 години

Пожарникарю, когато хвърляш ла*на срещу някого, внимавай, защото срещу теб има вентилатори!

125

до днес бг

преди 11 години

Ей, нарочно не си оправяте бъговете, калпава работа сте. Хилада пъти писах, че при рефреш можеш да гласунаш колкото пъти искаш, но внимание никакво.

124

стряска се на сън

преди 11 години

Пожарникарят всеки ден сънува Станишев на яве и се стряска на сън.

123

Симеон Фтори

преди 11 години

Пожарникарят към Първанов: Гошка, ако искаш, като се пенсионираш, че ти стана бодигард. Като на бай Тошо и на С2 (Симеон Фтори).

122

портиерче

преди 11 години

Първанов: Бойко ми се обади и много ми благодари, че съм го направи генерал. Генералската униформа ще му свърши хубава работа, когато скоро го изхвърлят от министерския съвет и стане портиерче на американското посолство.

121

Анонимен

преди 11 години

В репортаж за референдума попитаха един *** защо се е подписал и той отговори: "За безплатен ток и евтин хлеб." Коментара е излишен.

120

Анонимен

преди 11 години

Помните ли крилата фраза на Станишев- Здравейте, циркаджий? Е не беше ли прав?

119

втора употреба

преди 11 години

Помогнете на този инвалид от снимката. Ампутирали са му мозъка. Купете му мозъчна протеза. Може и втора употреба. Може и такава, употребявана от пожарникаря. (Авторът се извинява на всички истински инвалиди и няма никакви намерения да ги обижда!)

118

слабак

преди 11 години

Пожарникарят така панически го е страх от протести, да не го гътнат, че е готов на всякакви отстъпки! По-голям слабак в българската история не е имало!

117

тук има

преди 11 години

Искам да знам да управляваш държава не се ли изисква образование? Как е възможно никой от ГЕРБ да няма дипломи /или, ако има -те са фалшиви/. И ако се изисква такова образование, полицеиска школа, достатъчно ли е? Хара как можахте да гласувате за това недоразумение на природата, което превърна България в цирк?

116

Анонимен

преди 11 години

Великия Вожд, големия мъж вече го е страх сам да поема отговорност за помията на партията му.

115

политолог

преди 11 години

Имам един *** въпрос към другарите. Б.Борисов на изборите ще показва какво е свършил, а то е видимо. Какво ще каже Станишко. Даже и да обещава нещо ще го питат ами защо не го направи през твоя мандат за 4 години и увисва. И кво прайм сега........ То е ясно втори мандат за ГЕРБ.