339

само в Бг

преди 11 години

Бива ни ,само НА ПРИКАЗКИ ,а не на ---ДЕЙСТВИЯТА !Искам да съм зле ,колкото са зле ---Гърците !

338

работещ

преди 11 години

Няма да дам и 1 стотинка за издръжка на *** ***!

337

закона!

преди 11 години

Детски да се начисляват ,на законните семейства ,подписали граждански брак !За тези ,които живеят на семейни начала ,...се допуска ,че имат добро собствено финансиране !

336

ЕЙ,келеши

преди 11 години

Искрено ви желая,като се ожените или омъжите,да НЯМА детски,и цените и заплатите да са като сегашните,НЕ по-високи,и безработицата да е такава.Лошото е,че тук пишат топани дето още си играят с пишУетата си,и откачени разхайтени женки.Те и затова пишат,щото НИКОГА не могат да се съберат с друг човек и да имат деца,и ги е яд на майките.И по-добре,щото от такова потомство България няма нужда.Как не прогледнахте,как не изплюхте злобата толкова време,за да видите КАК е по целия свят...

335

vivian

преди 11 години

Съгласна съм с мнението по-надолу, че майчинските могат да се вдигнат за сметка на многобройните облаги за военните.

334

Ангел

преди 11 години

ГЕРБЕРИ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ,МИСЛЕХ ЧЕ ПО-ЛОШО ОТ 3 КОАЛИЦИЯ НЯМА ,АМА СЪМ СЕ ЛЪГАЛ.ВАШЕТО НЕ Е ПОЛИТИКА А ПР АКЦИИ НА ГЪРБА НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ.

333

до 447

преди 11 години

Искрено ти пожелавам,да живееш като тези баби пенсионерки,и то колкото може по-дълго.С обич към теб.

332

анонимен

преди 11 години

За децата няма,но за Бонуси на Чиновниците Има

331

Анонимен

преди 11 години

Имам три баби пенсионерки, над 80 година са и никога не са ровили в кофите. Пенсиите им не надвишават 200 лева, но винаги когато се виждаме, въпреки че съм вече дърт пергиш, са имали поне 10 кинта да ми подарят. Ако си пенсионер и ровиш по кофите си е личен избор, а не нужда.

330

защо

преди 11 години

Да и какво ще стане пак ще вдигнат осигурителните вноски на тези дето плащат и не получават детски надбавки за да дадем пак за *** да се роят като мухи.

329

Анонимен

преди 11 години

Za pensii i deca pari nqma,ama za komisii,razhodki po 4ujbina,smqna na koli v parlamenta,polzvaneto im ne po prednazna4enie,izdarjane na 800 000 du6i administraciq,har4ene na budjeta za gluposti,tam pari ima.Va6ta mamaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

328

I

преди 11 години

Виждам как пенсионерите мизерстват и ровят по кофите за ***. И там няма нищо, защото бездомните *** са го изяли. И за децата пари няма също, и тях кучета ги яли. А ние си плащаме данъците. Къде отиват парите ни, кажете ни, господа? В Америка хората знаят точно за какво са похарчени парите от данъците им. Искам ако издържам 3 ромулчета и ремчета да ги знам поименно кои са и какво сте им купили с тези пари- храна ли, ракия ли, лепило ли... ИСКАМ ДА ЗНАМ!

327

Locust

преди 11 години

до WTF 438 . Я не лъжи , че някой иска парите ти. Отдавна си ги влагаш в пластмасовата индустрия за вибратори и тям подобни играчки. А ти защо подпомагаш Китайската икономика , а?

326

I

преди 11 години

До WTFЖалко е че сте толкова неинформирани, а пък изказвате мнение. Нали същите тези деца на чуждите хора утре ще са в трудоспособна възраст и ще плащат данъци, за да ви издържат вас, който ще сте пенсионер? Жалко е, че гражданите на тази държава гледат Биг брадър вместо да си изчетат къде им отиват парите, които държавата им удържа от заплатите. Глупаво племе, дребнаво и неграмотно, обаче всички имат мнение, смях.

325

Locust

преди 11 години

Горко на майките на бъдеща България. За какво ни е полиция и военни да попрецункват заплати без никакъв смисъл ?

324

Anton

преди 11 години

A za kakvo ima vuob6te pari v taq durjava 6tom nqma za bade6toto i za pensionerite?????????????

323

WTF

преди 11 години

Тука някои майки паразитки, си позволяват да нареждат само имащите деца да изразяват мнение :)Ами аз нямам деца, ама вие от моя джоб пари искате. Вие ги искате, ама аз не искам да ви ги дам. Оправяйте се сами и се научете малко да си затваряте устата и краката, като не можете да понесете финансово последствията.То не всички майки са ***, като протестиращите, ама рядко на читавите им се дава медийна гластност. Що не напишете статия за майките, които сами се оправят, без да ламтят?

322

Руми,

преди 11 години

от това "всеки да се оправя сам" сме на този хал, и не виждам как ще излезем от него. Всички знаят, че системата е несправедлива, всички знаят, че ги мачкат и лъжат, но всеки казва "Да се оправя всеки както знае". И ние се оправяме. Повечето напускат България, обидени. Жените все повече отлагат раждането си, обидени. Мъжете си мълчат и мрънкат, обидени, или си изливат комплексарщината във фейсбук и по форуми като този. Всички са "обидени" и всеки се спасява сам. Мисля, че си заслужаваме всичко.

321

националист

преди 11 години

На индианците - никакви детски, за какъв са ни тези ***?

320

Изумена

преди 11 години

Добре де, вземете им на *** детските за 10 деца. Пък и като няма пари за детски, няма деца ==>> да се оправят с държава без граждани, то това май и им е целта :X:X:X