31

Анонимен

преди 11 години

Браво на сърбите! А българите! Я млъкнете бре! ЕС ви обяви за абсолютни аутсайдери! Тръгнали да съдят едни хора, които не искат да лазят като българите! Комплексари сте българи нещастни! Ненапразно сте най-нещастната нация в света!

30

Анонимен

преди 11 години

Абе к'во ми пука за Сърбия - същата дупка като България.God Bless America!!

29

Анонимен

преди 11 години

До chicagoДа, най-големите патриоти на БГ са Николай Младенов, Соломон Паси, Надежда Михайлова, Сергей Станишев, Симеон Кобурготски и Ахмет Доган. А, пропуснах и Филип Димитров и Андрей Луканов. Тези хора са готови да умрат за България. Смях в залата!

28

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ДО,ПРОСТИТУТКИТЕ,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ.НЕ ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА ИМА НЯКАКВИ ГРАНИЦИ.ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ *** С ИСТОРИЯТА И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТЕ НЕ СЕ ПРОДАВАТ.НОВИНИ НА ТУРСКИ ЛИ,ИЗУЧАВАНЕ НА МАЙЧИН ЕЗИК ЛИ....НИЕ СМЕ СВЕТСКА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА.ТЕЗИ КОИТО СЕ ИМАТ ЗА БЪЛГАРИ МАЙЧИНИЯТ ИМ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ.КОЙТО НЕ СЕ ПРИПОЗНАВА ЗА БЪЛГАРИН МАРШ КЪДЕТО МУ ХАРЕСВА ТУКА ПРАВИЛАТА СА ТАКИВА.ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ РОДИНАТА И БОГ ЩЕ ВИ СЪДИ.БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА.НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.

27

Много вожно

преди 11 години

Българският народ и неговите политически водачи винаги са залагали на чувството за съпричастност, солидарност и подкрепа към нашите братя от Македония. Сръбските политици и техните югокомунистически и УДБА-шки Скопски мекерета винаги са залагали на отчуждението, клеветата, противопоставянето, лъжата, злосторството и омразата. Няма нужда да отговаряме на умишлените им провокации и да падаме до тяхното ниво ! Господ вижда и рано или късно въздава възмездие над злото ! Именно тяхната патологична склонност да мразят и причиняват зло, докара сърбите до тотален разпад на подарената им от Великите сили Югоимперия, стресна цивилования свят и го отрезви от поддържаните илюзии ! Сръбският "националкомунизъм" през 21 век надмина по фанатизъм и жестокост германския "националсоциализъм" и неслучайно бе изправен за престъпления срещу човечеството пред Международния трибунал в Хага !

26

Анонимен

преди 11 години

Много си прав Томислав. Не ви требе европата, само ограничения и задължения. Какво да ядете какво не, кога да спите и кога не, кога да оправяте жените си и кога е забранено, кога да серете и кога да стискате. Ето това е европейския съюз и това ви чака като влезете. Нема да има плескавица оти е вредна, така че умната или русата...

25

Анонимен

преди 11 години

Косово е като Света Гора за сърбите. Там са всичките най-свети манастири и църкви на Сърбия. Ясно е на всички, че Антихриста отдели Косово от Сърбия. Така, че който подкрепя Косово, просто не е християнин.

24

до 30

преди 11 години

Какво бунище на ЕС са сърбите бе ***! Сърбите не са в ЕС! бунището на ЕС се казва България!

23

30

преди 11 години

Гражданин на най-бедната страна в Европа, съди Сърбия:))))) Мърлииии!:))

22

до 16

преди 11 години

Не зная какво харесваш на тези ***, но питай все пак сърбите дали им харесва от Държава 1 на Балканите до 1990г. ---сега на бунището на ЕС....

21

Анонимен

преди 11 години

Сърбите са трепач, а българите сме ***, дори тези, които сега ще се опитат да ме оборят!

20

do 23

преди 11 години

Мasata ot pisateli tuk sa ***. Kefqt se narod koito tretira bulgarite v zapadnite pokrainini kato kucheta.Pravqt se na ludi vse edno tozi problem ne sushtestvuva. Mulchat, a bulgarite ot tam chakat nie da se setim za tqh...vmesto tova tuka nqkakvi *** se radvat na surbite.

19

chicago

преди 11 години

По време на първото българско царство област Косово е българска територия,по късно там проникват сръбските нашественици.Партизанските изблици на Николич са по скоро кръчмаро интелигентски,както за България са Сидеров,Каракачанов,Ганчев,Георгиев,Симеонов и други пишман патриоти.

18

Анонимен

преди 11 години

Евала сърби! Браво! Хубави,у лоши, те винаги са имали собствена позиция и никога не са лазели като нас! Затова ще останат нация!

17

...

преди 11 години

Дам, видяхме резултата от тази "горда политика". След Косово и Черна Гора сега ще изгубят и Войводина.А за западните покрайнини никой не говори тук. Как може да сте такива *** не мога да разбера.

16

Маке

преди 11 години

До АнонименПопрочети малко история. Точно заради сърбите и византийците турците стъпват на Балканите.

15

до 16

преди 11 години

Грешна номерация, ставаше дума за бахурчето, пост 15 :))))

14

до 16

преди 11 години

Да ти се връща тъпкано!

13

БАЧКАТОР

преди 11 години

Истинските политици умеят и да се пазарят за да защитят интересите на народа си, като тоя сърбин. Никак не обичам сърбите обаче им признавам че си имат качествени политици. Колегите им от България само знаят да се чупят в кръста и да викат йес йес, каквото и да им поискат еврооткачалките.

12

Бахурчо

преди 11 години

На срби - у дупе