49

ГЕРБераст

преди 11 години

Ако бат*Бойко скочи с парашут той няма да се приземи,а ще привлече Земята към себе си.Гарантирано от ГЕРБ. От Бойко по-голем нема !!!

48

До 54

преди 11 години

Хората без работа - някои от тях скачат от ръба на космоса, други като теб киснат във форумите и пишат глупости по цял ден.Кое е по-добре според теб?

47

ГЕРБераст

преди 11 години

Всеки може да скочи с парашут от 39 км. Бат* Бойко може да скочи от Луната само по потник.Гарантирано от ГЕРБ.От Бойко по-голем нема !

46

Анонимен

преди 11 години

Абе все едно никой тук не е скачал с парашут от смолет. Сигурно ви е страх дори с бънджи да скочите от моста.

45

Анонимен

преди 11 години

Сигурно следващата глупост, която ще измисли е да скочи с бънджи въже от някой сателит. Или направо да опъне едно въже от линато до земята и да ходи по него като цирков артист. Е това хората без работа и с много пари се чудят каква глупост да измислят.

44

Анонимен

преди 11 години

За Фидосова не е необходимо да се създава капсула, просто трябва да и се даде повечко боб, тя сама ще се подуе и ще се издигне:)

43

Анонимен

преди 11 години

Те са му сложили датчик в костюма, който му отваря автоматично парашута, когато достигне изчислената височина. Тоя просто си е навлекъл костюма и се е кефил на бънджи скока. Голямо геройство.

42

батман

преди 11 години

До Анонимен: скочи ти като толкова знаеш...

41

Анонимен

преди 11 години

Ако Фидосова скочи и не и се отвори парашута, че измрем като динозаврите, това е ...

40

до 40

преди 11 години

Това дето си казал, че е явно, е вярно.

39

Анонимен

преди 11 години

С парашут и баба знае. Я скочи от там без парашут!

38

до 40

преди 11 години

в бъдеще може да се използва за аварийни скокове от совалка например.....може да се подобрят костюмите и скафандерите например....скоростта винаги е била важен преоритет за науката ! Още повече свободното падане на човек от такава височина ! Има си значение братле

37

Анонимен

преди 11 години

Браво на този смел мъж. Той е достоен за уважението ни! Направи ни съпричастни към своя подвиг, който ще остане в историята. Хейтъри, спрете да пишете глупости и да гледате в паницата си. Не усещате ли колко сте жалки с драскането на простотии и как живота ви си отминава...и един ден след вас ще остане само злобата и омразата ви. РЕСПЕКТ, ФЕЛИКС! МОИТЕ АДМИРАЦИИ!!!

36

Анонимен

преди 11 години

До Демагогия 41: баси колко си зле

35

ТелеТЪПис

преди 11 години

Явно съм много ***... И с какво скока на човек, който явно се чуди какво да си прави парите и има много свободно време, ще допренесе за, цитирам"... допринесат за прогреса на човечеството?! С какво, аджеба, ще прогресира човечеството, че някой си Феликс скочил от 39 км и, логично, преминал звуковата бариера при тези технологии?... Баф си, явно съм много ***?! Добре, бил първия човек... Че да бяха хвърлили магаре от 39 км, щеше да е първото магаре, скочило от 39 км и преминало звуковата бариера.

34

Бумтаратата

преди 11 години

Баумгартнер президент и премиер на България. С абсолютна власт. И всички управлявали 23 години с по 10 години в затвора. И конфискация на всичко. Само по един чифт дрехи да имат. Без *** долни.

33

ХЕЙТЪР

преди 11 години

Да знаете, че омразата движи света ! Ако нямаше омраза и хейтъри, нямаше да оцените любовта и добротата !!!!!!!!!

32

А

преди 11 години

Добре бе как може да има толкова негативни коментари за такъв човек, който рискува живота си за да направи подобно нещо, дали някой от смелчаците тук са способни на нещо, което би ги застрашило по някакъв повод, да ама не, ще си стоят вкъщи пред компютрите и ще плюят останалите за постиженията им!!!!

31

Респект

преди 11 години

За мен този човек е герой. На 43 години е, но това не му пречи да направи такъв подвиг. Дълбок поклон !

30

Важно !

преди 11 години

Ако ФИДОСОВА се удари с тази скорост в земята, няма да има живот на планетата десетилетия наред !!!!