76

до 83

преди 11 години

Военните и полицаите са пряко подчинени на тези, дето ограбват страната, как очакваш да нарушат директна заповед? Това, че не се използват по най- правилния начин, за кого говори лошо?

75

Тони

преди 11 години

Къде бяха военните и полицаите когато ограбваха държавата,седяха си на топло и гледаха е сега и ни я ще гледаме и не чакайте подкрепа.

74

Анонимен

преди 11 години

До да : до 79:Лъжеш се човек,явно ти страдаш от болестта СВЕЩЕНА ПРОСТОТА.Ама простено да ти е вземи и си прочети първата образователна книжка в живота(ако можеш де) и зарежи жълтите вестници

73

Акъл море

преди 11 години

Има нужда от армия,но от много години такава практически няма! А защо Турция има армия? Защото имат съзнание за нация и за държавност.Ако ние имахме,нямаше да си унищожаваме армията,от която същата тази Турция трепереше.Ако ние я бяхме направили,а не СССР,нямаше да я унищожим.Ние не можем да създаваме,а новите съюзници ясно показаха,че нямат намерение да създават българска армия.Затова и нямаме!Просто е!

72

Анонимен

преди 11 години

Времената се менят, привилегиите падат. Това е факт. Вече има професионална армия. Много хора отдавна загубиха и работата си и привилегиите си. Налага им се да се съобразяват с даденостите. Не виждам защо и военните да не се преквалифицират. Едно време хора с всякакви професии ставаха старшини, за да вземат апартаменти. Пак с привилегии.

71

да : до 73

преди 11 години

Ти си *** . Турция държи голяма армия защото виж картата с кои страни са заобиколени. Всички са им врагове. Армения, Сирия , Ирак ,Иран. Кипър , Гърция, кюрди само през нас могат да минат за Европа.На нас защо ни е армия и от кого ще ни пази ?????? Това са гащници които трябва да отидат на село и копаят. А аз не искам да давам данъци по големи ...баста.

70

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:Сигурно българския войник реши да има чужди бази в България.Въпроса отнеси към управляващите

69

до 63

преди 11 години

Ако има за военните, ще има за цялата държава, за всички. А това, че са изпратени в Ирак или другаде, това не е желанието на изпълнителите. На кой му се ходи да си рискува живота? Те, военните също са част от българският народ. По жалко е това, че данъците, които се очертава да плащаме, няма да са в полза на нас живеещите и данъчно задължени граждани тук, а на управляващите ни. Виж това: dnes.bg/business/2012/10/13/danyk-i-za-pechalbite-ot-hazart-i-borsata.170493

68

Акъл море

преди 11 години

Нр.72 е продължение

67

тихата_стъпка

преди 11 години

до 68Това което имам предвид е, че не бива да бъде омаловажавана ролята на армията, сравнението с медиците е единствено за да подчертая необходимостта от военната професия и привилегиите към нея.

66

Анонимен

преди 11 години

Щом няма нужда от армия,защо примерно Турция не го направи?Нали и те са в нато?как ви се вижда съотношението 650 000:25 000?

65

Анонимен

преди 11 години

ни.Бъдете благодарни,че САЩ все пак са разрешили БГ да има някаква войска.Иначе и този порцион на който сте ще загубите.Какви защитници на България сте вие когато новият "съюзник"има военни бази,на територия,която вие охранявате,а не можете и носа си да пъхнете там и нямате никаква представа какво се върши зад оградите.

64

Лай*нар

преди 11 години

Искам да сер* по земята и после да минавам да замитам,следобед към 5 сутринта.

63

А МВР КОГА

преди 11 години

А в МВР живеят още в пещерния комунизъм тях не смеят да реформират страхливите политици

62

Анонимен

преди 11 години

До до тихата стъпка-SHTO LEKARITE NE GI LI VZEMAT NA FRONTA ?????

61

Анонимен

преди 11 години

Не заслижавате дори *** хлаб вий които се продадохте и оставихте България в ръцете на мародерите ! Военни ?! Клоуни сте вие. Клоуни които са се клели в знамето..

60

дамн

преди 11 години

"7. Участници /приблизителен брой/ - 5000 човека." - хохохохо pan.bg/view_article-49-13090-Legiq-Rakovski-Shestvieto-Za-Bylgariq-za-Bylgarskata-armiq-zapochva-v-11-chasa-na-14-oktomvri-pred-pametnika-na-Neznajniq-vojn.html

59

хм

преди 11 години

Армия и "мирно шествие"! Закривай...!

58

Анонимен

преди 11 години

Вместо да уволним фуражкаджиите,които и без това са шепа хора,други са за уволнение.Янка го каза,но бързо и запушиха устата с някоя и друга пачка.

57

До 59

преди 11 години

По какъв начин го правят и къде? Това, че някой български наемник е загинал в Ирак или в Афганистан по никакъв начин не мога да приема, че го е направил за мен и моята сигурност, а го е направил за пари.