1043

Анонимен

преди 11 години

"Гербер", това звучи гордо. Прилича ми на гръцкото "горуня".

1042

БогатБеден

преди 11 години

Болен Богат пак ще носи

1041

+-=

преди 11 години

Има ли друга държава, която непрекъснато да говори за пенсиите, увеличаването на размера им, за социалните несправедливости на пенсионерите и пр. др. проблеми на обществото ни. Мои познати връстници на Запад не знаят колко са големи пенсиите на родителите им и не знаят в най-големите подробности за несгодите на бедните им съграждани. В смисъл, че не се говори в публичното пространство непрекъснато за тези неща. Тук ни надуват главите всеки ден с едно и също: пенсиите, бедни сме, *** сме!

1040

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1328 Ей това герберите сте наистина гадно племе.Първо лъжите като за световно , второ използвате нещо което е написал друг /плагиатствате / като вашият Дянков.Изобщо гербери.

1039

Анонимен

преди 11 години

Б. Б. Ще ти направя една ***!?

1038

бостаня

преди 11 години

Василев...първо се лекувай и тогава пиши...Гербер е диагноза...с летален край.

1037

бахур

преди 11 години

ще го хванат богатия за бастуна.пак да му мислят данъкоплатците

1036

COPY-PASTE

преди 11 години

Гърция дава по 400 евро за Коледа на пенсионеритеПо 400 евро коледни надбавки ще получат пенсионерите от държавния сектор в Гърция, съобщи радио "Скай". Министърът на труда Янис Вруцис потвърди новината. Надбавките ще струват на осигурителните фондове 180 млн. евро. Пенсионерите от държавния сектор на Гърция са 450 хиляди души.Премахването на 13-ата и 14-ата пенсия е едно от исканията на международните кредитори на Атина като мярка в замяна на финансова помощ на затъналата в дългове държава.В момента правителството на Андонис Самарас и тройката кредитори преговарят за ново орязване на парите за пенсии. Междувременно Атина обяви програма за борба с изтичането на средства от осигурителните фондове. Тя се нарича "Ариадна" и трябва да се справи с незаконното изплащане на пенсии на починали хора, на омъжили се повторно вдовици, на разведени родители или неомъжени жени.Шведският финансов министър Андерс Борг заяви, че за Гърция е добре да се откаже от еврото, за да възстанови икономиката си. "Ако напусне еврозоната, Гърция вероятно ще си възвърне конкурентоспособността и ще може впоследствие да си стъпи на краката", заяви Борг.

1035

maicheto

преди 11 години

Do wetri: Смени фирмата! И много тъпо изказване като цяло... Точно заради този начин на мислене - не ми пука за другия, само себе си гледам и ако аз съм добре другите да се спасяват, държавата е на никъде! И един ден и ти ще станеш пенсионер.

1034

комунари

преди 11 години

какво излиза?колкото повече работиш -толкова повече те облагат с данъци.а лешперитите щракат с пръсти на ръцете .и на краката.не искам да работя!червената ти връзка сърцето ми пръска

1033

Анонимен

преди 11 години

1590 - 1341 = 249 изтрити коментара.

1032

Анонимен

преди 11 години

Вижте това. От видното по долу, се разбира, че ще живеем напред в данъчна държава. dnes.bg/business/2012/10/13/danyk-i-za-pechalbite-ot-hazart-i-borsata.170493 ОСТАВКА ЗА ГЕРБ

1031

werti

преди 11 години

Ще ми повярвате ли, че чистачката в нашата фирма взема с 40 лв. по-малко от мен? Моят труд е квалифициран, имам висше образование, позицията ми е отговорна, а на моменти ми се налага да върша и общашка работа. И! Приказките за минималните работни заплати, за пенсиите не са за нас, тези които работим и вкарваме в хазната. Ние не сме реститути като 2/3 от пенсионерите, не сме с по 2-3 имота на калпак, и нямаме 5-6 хил. лв., които да подарим на телефонни измамници. Не ми пука за пенсиите и МРЗ!

1030

maicheto

преди 11 години

Айде ще видим колко ще се увеличат пенсиите и минималната работна заплата или просто на някой от управляващите му трябва нова кола или нов апартамент....

1029

ВЪПРОСИ

преди 11 години

КОЛКО СТРУВА МЕСЕЧНАТА ИЗДРЪЖКА НА БОЙКО БОРИСОВ?МОЖЕ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ И ЗА ЦЕЛИЯТ Й ГОДИШЕН РАЗМЕР.А НА ВСЕКИ ОТ МИНИСТРИТЕ, ПООТДЕЛНО?

1028

Да попитам

преди 11 години

Кви са тез мамути от снимката бе?

1027

Писна ми

преди 11 години

Този не може една ножица да наточи.Единственото,което е правил през живота си е да пререже няколко ленти.*** и *** няма ли да го шкартират вече.

1026

Ограничените разходи

преди 11 години

А между другото как охраната му се материализира в Русе с джиповете?Едва ли това може да се характеризира с държавническа спестовност.

1025

НФСБ

преди 11 години

Герберите и всички останали национални предатели на съд и после на бесилото.

1024

Бойко Спестовника

преди 11 години

А Бойко Борисов бил спестил "лично" много пари на държавата и щялда се вози където си иска и с каквото си иска. Цветелина, купи на Бойко фъртолет, че на него му хареса да се вози и фърка из държавата с повод, без повод...