343

ко40 от село

преди 11 години

абе ко стана с тоя мост при видин. един мост сто години строят. там колко пъти над планираните средства отиват.

342

наблюдател

преди 11 години

Г-н Добрев,защо като този проект не е рационален,вашето правителство,наля още 350 милиона евро в него за три години?Защо не се прекрати проекта при идването ви на власт,защо още не е прекратен договора за изработка и на втори блок,а той продължава да е в действие?Ще бъде ли увеличен иска от руска страна с още 200 милиона евро поради тази причина?Защо казвате ,че не сте знали за големината на иска,а в същото това време сте наели,по ваши думи,международна адвокатска кантора..........?

341

Анонимен

преди 11 години

"Искам да стане ясно на всички български граждани, че ако не бяха вкарани 1 млрд. лева за Цанков камък" и 1,5 млрд. лева за Белене, в момента Нацианолната електрическа компания щеше да има на депозити 1 млрд. лева, каза Добрев."Не, Калинчо, нямаше да има 1 млрд., просто Боко отдавна щеше да го е цапцаросал.

340

Анонимен

преди 11 години

ПЛОЩАДКАТА В БЕЛЕНЕ, ЗА ДА СЕ ДОВЕДЕ ДО СЪСТОЯНИЕТО, В КОЕТО Е В МОМЕНТА СТРУВА 1,3 МИЛИАРДА- ПРОУЧВАНЕ, РАЗРЕШИТЕЛНИ, ИЗГРАЖДАНЕ И ТОВА ОТНЕМА 5-6 ГОДИНИ. И СЪГЛАСИЕТО НА РУМЪНИЯ, КОЕТО ГО ИМА ЗА БЕЛЕНЕ, НО ЗА КОЗЛОДУЙ- ЕДВА ЛИ, ТЕ СИ ИМАТ ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА.

339

ко40 от село

преди 11 години

у нас и беззз площадка гълтат толкова пари

338

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 404Наистина ще плащат по-малко в сравнение с разходите за Козлодуй, а него Герб одобрява!!!А Козлодуй и Белена са на една и съща сейзмична зона

337

Анонимен

преди 11 години

7 БЛОК В КОЗЛОДУЙ Е НА ЦЕНАТА НА ДВАТА В БЕЛЕНЕ. КОЙ ЩЕ ГО СТРОИ-УЕСТИНГХАУЗ- КОМПАНИЯ, КОЯТО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ПОЛУЧИ ЛИЦЕНЗ ЗА ОПЕРАТОР И ТО САМО В САЩ, КОМПАНИЯ, ЧИИТО РЕАКТОРИ ГЪРМЯХА В ТРИМАЙЛ АЙЛЪНД И ФУШУШИМА. КОЙ ЩЕ Е ИНВЕСТИТОРЪТ- НЕГОВИТЕ ПАРИ ПРОУЧЕНИ ЛИ СА?

336

до 407

преди 11 години

Да бе една площадка ще глътне средства колкот цяла централа? Абе ти съвсем .....що така?

335

ко40 от село

преди 11 години

всички у нас са вече капиталисти с комунистически връзки. като капиталист имаш ли далавера да продаваш евтино. а като комунист те боли щъркела за мнението, правата и качеството на живот на твоят брат по кръв българина. най е убаво на съседа плевнята като гори, това е раят за българина

334

до 403

преди 11 години

По-евтино ще е да пуснат двата спрени блока вместо да строят нова централа. Какво има за чудене? Те спряха два блока, та сега цяла централа ще строят...Ако утре тази централа се забрани, ще я приватизират. Вярвай ми.

333

Анонимен

преди 11 години

До до 399На Козлодуй площадка няма! Трябва разрешение, а по норматив то изисква 6 години изследвания. Самата площадка след това се строи и е като този "гьол" в Белене и ще погулне същите средства от същите алчни мутри. Ако ли не - то защо за повече от 3 години управление Герб не е вкарал в затвора нито един от тях и даже не е повдигнал обвинение

332

Анонимен

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ, КОИТО ПИШАТ ЗА СЕИЗМИЧНАТА ЗОНА- ТАКОВА НЕЩО НЯМА И ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ Е ДАЛА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ. АКО Е СЕИЗМИЧНА ЗОНА, СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОЗЛОДУЙ- ТЕ СА НА ЕДНА ТЕКТОНСКА ПЛОЧА.

331

монах681

преди 11 години

Осъдете Станишев и неговата овчарска компания!

330

Анонимен

преди 11 години

Що лъжат хората, че ще плащат малко, а истината е крият? Знаеш ли пожелавам им те да живеят сеизмичен район с две централи.

329

Анонимен

преди 11 години

и по каква причина ще бъде по-евтино в Козлодуй? А кой ще строи там- нали държавата няма пари?

328

до 395

преди 11 години

Просто не вярвам в съветската техника. И в добрите намерения българина да плаща малко......Разбра ли? Комбинацията от 22 милиарда. Колко ни е външния дълг, който закопа държавата, знаеш ли? Та комбинацията от 22 милиарда и сеизмичността си е сериозна работа.

327

до 399

преди 11 години

Ха, ха, площадка не могат да намерят....аре не пиши глупости. За Козлудуй са прави. По евтино ще излезе. Набиите си го в главите.......няма да забогатеете от Белене! Дори поради исторически причини.....

326

до 391

преди 11 години

Ох, а в сеизмичен район две ядрени централи? Що не пишеш пак за природата бре? Стига сте манипулирали.

325

Анонимен

преди 11 години

До ЖужубанСредният българин е много по-интелигентен от Бойко и Цецо. Предпочитам мнението на народа (барабар с ***) пред продажното мнение на мафията от Герб. А що се отнася до проблемът той е ***. Даже Герб признаха че е необходима нова атомна централа, само дето предлагат да е в Козлодуй та реактора да гние 7 години до като от Марица-Изток се нагушкат. А и още веднъж да строят нова площадка за милиарди, ако не знаеш в Козлодуй площадка за нов реактор няма!

324

ot 389

преди 11 години

А що да не е възможен и тпози сценарии: питат искате ли евтин - ток. То е ясно, искаме. Но....след като се изплатят 22 милиардата, които както се знае лесно не се изплащат от 2 милиона работещи и 4 милиона пенсионери , деца и безработни. Та при изплащането ще се срещнат трудности и да не се окаже, че след известно време от строежа трябва да се приватизира АЕЦ поради наличието на големи дългове. Народе мой, духай супата с желанието си за евтин ток. Евтин, но за да ти вземат подписа.