84

У-у-у

преди 11 години

***,къв е сладур...А ?? Как беше...На Брад Пит *** с очила....

83

Анонимен

преди 11 години

Лелееее тоя ни разказа играта. Откъде го довлече Бойко, да си прави експерименти с нас колко можем да издържим.

82

Анонимен

преди 11 години

СКАЧАТ?Тези пенсии си подскачат като КЕНГУРА ! Неножем да ги уловим . Ааа Януати , а Март , Април .... Ама то За 20 лв я има , я нема , такова канене . Де да бяха увеличени с 200. да се усети малко , при тези цени ПОДИГРАВКАТА се отлага за април .

81

33

преди 11 години

То пък едно увеличениеМного голямо беТо аз ше се чудя какво да ги правя тези париГерб са много ама много "велики"

80

Анонимен

преди 11 години

23 години българите доброволно се подлагаме на геноцид. Събудете се нещастници, защото скоро ще изчезнем като народ!!!!

79

НАРОДНА ЛЮБОВ

преди 11 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ МОЖЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ НО ТОЙ РЕДОВНО ИНДЕКСИРАШЕ ПЕНСИЙТЕ ИМАШЕ И ТРИНАДЕСЕТА. ОСТАВИ 8 МИЛЯРДА РЕЗЕРВ А ТИЯ БАЛАМУРНИЦИ МУТРИ ОТ ГЕРБ САМО ЛЪЖАТ ЕЖЕДНЕВНО. ЩЕЛИ ДА ИНДЕКСИРАТ С 10 % ПРЕДИЗБОРНО. ЕДНИ ОБИКНОВЕНИ БИСКВИТИ БЯХА 1.2 ЛВ В КАУФЛАНД СЕГА СА 2.35 ЛЕВА ТОВА 10% ИНФЛАЦИЯ ЛИ Е ЛЪЖЦИ ОТ ГЕРБ? ИЗХАРЧИХТЕ РЕЗЕРВА ИЗТОЧИХТЕ ЗДРАВНАТА КАСА, НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И ТЯХ ИЗХАРЧИХТЕ ЗА РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ. МРЪСНИ ЛЪЖЛИВИ ГЕРБЕРИ- ДАНО ДА *** ДО ЕДИН ВКУПОМ!

78

бай Петко

преди 11 години

Я не ядосвайте момчето. Виж, че се е отказал и за 1 април... ама ха !

77

Анонимен

преди 11 години

На Дянков никой не му вярва.От както Герб са на власт пенсиите са замръзнали.И само каква дата са избрали?Първи април-деня на лъжата.Следващото правителство,ако искаме да вървим напред ,да е от експерти ,а не по партийна линия.В Европа си имат съвет на мъдреците.И тук трябва да има такъв съвет.

76

Анонимен

преди 11 години

За пенсиите не знам дали ще скачат,но вие със сигурност ще се тресете!

75

Пророк Илия

преди 11 години

НА 1(ПЪРВИ) АПРИЛ ЛЪЖКОТО ДЯНКОВ ЩЕ ПОВИШИ ВСИЧКО.ВЕРВАЙТЕ МУ!

74

Анонимен

преди 11 години

ние до Април няма да сме живи бе бай Дянков

73

Анонимен

преди 11 години

да ти упостеятт Дянков

72

инфлация

преди 11 години

Според статистиката на БНБ,при стагниращо производство и внос, паричната маса в обращение се е увеличила с около 15 % спрямо миналата година.

71

Анонимен

преди 11 години

TOA PAP4IV ZADNIK догодина ще си грабне партакешините, еврейката и дечурлята и ще отпраши за Америката.А Бойко ще остане да гледа с пръст в устата и да се чуди защо ли не е могъл да си дострои магистралите.

70

Анонимен

преди 11 години

"Пенсиите скачат от април, потвърди Дянков"Мисля, че пенсионерите са се наскачали вече от обещанията на тази партия.Както и всички останали хора. Обещания - а после им виновни световната криза, комунистите, заговори от други партии, земни катаклизми и т.н.

69

Анонимен

преди 11 години

До Отвън 75Здрасти пухльо,ако незнаеш какво значи да ти кажа:средното между п..ка и мухлю

68

Анонимен

преди 11 години

До ОтвънХВАЛИПРЪЦКО,всеки може да напише 10,100,1000,10000,ама докажи го,че да ти поверваме.

67

Анонимен

преди 11 години

До Отвън 75Вземи да се скриеш па ти бе. Кой знае от коя панелка тракаш по клавиатурата и даже не си наясно как живеят баба ти и дедо ти на село!

66

Отвън

преди 11 години

Здравейте кукли!Аз получавам месечно близо 10 000 паунда, част от които от заплата и другата част от прасетата които съм натъпкал в другите ми два апартамента, единият от които притежавам от скоро в 5-та зона на Лондон...Ето сега вече изпитвам страх, че ще изгубя наемателите си, след този колосален ръст в заплатите ви - 10 буркана лютеница в повече ще ги върнат в БГ.мбухахаха

65

Анонимен

преди 11 години

Абе хора мили. Този според съучениците му в НГ в Ловеч е бил пълен неудачник и лузър(както казват сега младите), и сега е тоатално изперкал. Щом Саакашвили, който по никой начин не можем да обвиним в русофилство и американофобия, го изгони този некадърник и му постави черен печат на паспорта със забрана да стъпва на територията на Грузия, заради малоумщините, които направи там, а бб го направи финансов министър и вицепремиер за, какво иде реч? За съжаление, всички герберасти начело с бб и министри, и депутати и всякаква друга пасмина - милиционери, долнопробни партийни и комсомолски секретари, кадесари и векерета, са с ограничен умствен капацитет, които поради това, а не че не са били верни доносници и ***, не са могли да се издигнат по времето на соца. И доказаха за три години, че нищо смислено не могат да направят.