34

до 37

преди 11 години

Не знам дали сме доолни, обаче като гледам тези възвишени същества на снимката съм щастлив че съм христянин.

33

Георги

преди 11 години

Офффф.. писна ми мохамед това мусамед онова - да ходят да си хвалят измисления пияница, преписал Библията и Тора в едно есе, в мека и да не се мяркат в Европа

32

jackbg

преди 11 години

Аз искам забрана на човеконенавистната религия ислям.

31

Анонимен

преди 11 години

Мохамед не е пророк.

30

Бухал

преди 11 години

Глобална забрана за отричане на холокоста, глобална забрана на обидите по адрес на пророка Мохамед, глобална забрана на свалянето на филми от Интернет... Само на мен ли ми се струва, че глобалните забрани нещо стават прекалено много за свободното общество, в което уж живеем?

29

@#$%^

преди 11 години

Аз пък искам забрана да ми се налага какво да мисля и да говоря!!!ОК?В 21 век някои от нас искаме да живеем в цивилизацията!!!

28

Манго

преди 11 години

А хай бате хахво стана сомангес с бурки,ша си пускаме бради големи,вече не сме *** ние сме хараби.

27

Анонимен

преди 11 години

дрипавите християни са най-долните ***!!

26

Антирелигия

преди 11 години

До ГавриилИ ще се подпиша отдолу - макар да не съм Нр. 13.Моето свободно мнения, е че понятията Бог, Аллах и т.н. са измислени да подтискат свободата на мисълта. Долу всички религии! Религията е най-страшната пандемия в историята - нищо друго - нито чумата, нито еболата нито каквото се сетиш е убило повече хора. Представи си къде щяхме да сме сега ако всичкия тоя потенциал беше останал! Джордано Бруно, Коперник и милиони други. Долу с лъжебожествата, долу с религиите и пълна забрана!

25

Анонимен

преди 11 години

Вечно обидени от нещо и с претенции за дискриминация, незачитане на права свободи и т.н - познайте от три пъти за кого става дума.

24

Пешо

преди 11 години

Какъв е тоя Мохамед?И защо са го кръстили като Муха на мед?

23

до 19

преди 11 години

Ясно е, че 13 е писал за Аллах, като този бог, който Мохамед проповядва "Аллах и Мохамед са ***!".Разбира се мохамеданството е свинска религия. Или не мислиш така?

22

az

преди 11 години

Тия *** що не си ходят по мизерните пропаднали държави.Тъпата им религия и тоя там ***-Мохамед ги дърпа назад тия ***, те и без това са прости и наивни.Дано американците да ги смажат тия нещастници.Да ги изтрият от лицето на земята-това тяхното не е религия,а наръчник за самоубийци и убийци-Разберете Мохамед е ***,*** е и тъпият им Коран-да си блскат главите, да се гъзят и да си траят,мамицата им рязана

21

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че някой иска разкол между мюсюлмани и християни. Ама няма да му мине номера.

20

европеец

преди 11 години

Досега използувахме маясълманите да мият чинии, носят кашони и чистят кенефите! Сега вече Европа е убедена напълно, че *** не стават хора и не могат да живеят цивилизовано! Затова ВЪН ОТ ЕВРОПА! Нека се знае, че има два вида: културен бял вид и маймунски вид! Тези от снимката към кой вид са? Ха-ха-ха!

19

до 27

преди 11 години

прави забележки когато ти се научиш да пишеш правилно, абОригене мой

18

Анонимен

преди 11 години

пясъчните хора пак си мислят, че са нещо повече от страни с петрол

17

svetozar.christoff

преди 11 години

avtoryt,bideiki evrein,tr da zasneme video za elohim/allah/-poneje musulmanite sa vzeli izcqlo krivata reillgiq-v stariq zavet...kakvo o4akvate...osven kryv,nasiie i prizivi za ubiistva?

16

граничар

преди 11 години

Бодлива тел по границата с тия зверилници! Ясно е като бял ден, че с тия *** не може да има мир и разбирателство! Нагла ***!

15

Гавриил

преди 11 години

13, Аллах означава Господ, дали искаш да напишеш това, което си написал?