315

Анонимен

преди 11 години

Давай Премиере !!! С теб сме тези дето не са крали, не са дерибействали над собствения си народ. За останалите си има закони, възмездие и интернет да реват и преяждат със злоба, защото им измъкна кокала от зурлите.

314

Анонимен

преди 11 години

"И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", ..интересно изказване...българския данъкоплатец едва ли е разбрал

313

Лентореза Хвалипръцк

преди 11 години

"Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете"-някой хора усвоявате,но останалит 95% изоставаме и обедняваме!

312

Алекс2

преди 11 години

Плювайте плювайте по Боце още дълго ще ядете пожарникарският му маркуч...да е сладък на червените чукундури, и стига с тая дума "бедния народ"...бедни са плачковците

311

Анонимен

преди 11 години

Всички изтървани са се изказале гледам...Ореваааа коментарникЪт !Прекъснахте са от реване ба !Абе като е толкоз зле както го описвате в ревовете си ... ми излезте по асфалта и по тротоара и се опитайте да го промените бе ! Няма кой друг да го направи па вие да викате "браво" и "да живей".Палячовци. "Анонимни" писатели без работа.

310

??

преди 11 години

Интересно Боко, след толкова спестени средства от теб лично, защо народа не се чувства по-добре?

309

Анонимен

преди 11 години

Боко е много пестелив човек. Човек за пример. Покрай него и аз взех постоянно да пестя...

308

Веско потния

преди 11 години

И кой е тоя нагъл журналист,позволил си да пита Вожда такива въпроси. Веднага да му пратят СОБТ,ГДБОП, ДАНС и данъчните да го видим,какъв е отворко ?!

307

Анонимен

преди 11 години

Много страхлив примиер сте си избрали.От сега се чудя какво ще прави догодина , когато ще е простосмъртен.

306

Анонимен

преди 11 години

Пълен наглец и ***. Егати Мин. Председателя...Егати държавата...

305

ТУУУ,ТИКВУН

преди 11 години

И КЪДЕ ГИ Е СПЕСТИЛ МИЛИАРДИТЕ. И ЗАЩО НАРОДЪТ НИЩО НЕ РАЗБРА- НИТО ДОХОДИТЕ МУ СЕ ВДИГНАХА,НИТО БИЗНЕСЪТ ПОТРЪГНА,НИТО СЕ ОТКРИХА РАБОТНИ МЕСТА. НАПРОТИВ, ХАОСЪТ НА ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ И ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА ЗАТРИВА ХОРАТА.АКО ИМА ПРЕДВИД СОБСТВЕНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА, ДА ТАМ ИМА СПЕСТЕНИ МИЛИАРДИ ОТ ОТКРАДНАТАТА НАРОДНА ПАРА.ТОВА ИМА ПРЕДВИД КАТО ДУДНЕ,ЧЕ ЕСПЕСТИЛ МИЛ*ЯРДИ.

304

Отчети до дупка

преди 11 години

Живеем в нанай-прозрачната държава на света!

303

Анонимен

преди 11 години

Браво Тиква, сега хапни и три пържолки за сефте!

302

ДО 386

преди 11 години

ЧАЛГАТА И МААНЕТАТА ДРАГИ МОЙ НЕ СА ОТ ДИСКОТЕКАТА НАКРАЙ ГРАДА,В КОЯТО НИКОЙ НЕ ХОДИ! А ОТ *** МАХАЛА,НА КОИТО МААНЕТА-КМЕТА ТОДОР ПОПОВ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНИ СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА! И ПОРАДИ ТАКИВА ОТ СТРАНА НА ОБЩИНАТА СИ ЖИВЕЯТ И ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В ПАЗАРДЖИК!

301

Ttt

преди 11 години

СТОЙКА,ФИЗИОНОМИЯ НА МУТРА,***,ЖАЛЪК ЧОВЕК,УПРАВЛЯВАЩ ОЩЕ ПО-ПРОСТИ,ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,НАРЕЧЕНИ ХОРА.СРАМ И ПОЗОР СТЕ БЪЛГАРИ.

300

Ние нямаме вина !

преди 11 години

Той сам си осигурявал сигурността. А защо за наша сметка ? Каква е нашата вина, че бивши негови партньори и противници от мутренските му години му имат мерак ? Добре, ще го издържим още девет месеца, а после ? Мисля, че ще му е трудно да се разхожда със "Спартани" и " Кугъри". До тогава ще плащаме. От там на сетне той да се оправя.

299

Маджаров

преди 11 години

Данъкоплатеца не е ощетен,той е щастлив и доволен от живота във България. ХАХА ГОРКИЯ БОЙКО живота си даде за БЪЛГАРИТЕ

298

буцо

преди 11 години

тъжно мято е нашата родина.. борисов, не е твоя работа, а е работа на институции, създадени за това. ах, забравих, в бг няма институции, само самодържци. феодална история.

297

женя

преди 11 години

колко е жалък ....тиквочаКолко правилно и сполучливо се дават прякорите основно на младини

296

Анонимен

преди 11 години

385. Погрижи се за България . Винаги ще ви е виновен или САЩ или Русия.Обама се изказа , че могат да помогнат на много страни в ....... Ако те искат?насила не могат да те накарат.Какво иска България.? -Досега разпродадоха всичко.Други държави за тези 20 години дръпнаха много ( включително търгуват с Русия и САЩ).