55

Въпрос? Неудобен!

преди 11 години

Как така, американците ще спечелят от АЕЦ-Белене, а България ще загуби?Защото е ясно, че никой няма да построи нещо, от което ще загуби.

54

Прост

преди 11 години

Незнам защо, но аз рабирам ситуацията по следният начин:1-во: БСП не са съгласни, защото някой друг ще строи Белене, а пък те са взели милиончета да подкрепят Русия в проекта.2-ро: ГЕРБ искат да направят нещо от проекта, хем да върнат изхарчените от БСП парици за проекта, хем Росатом да получат претенциите си, хем НЕК да има участие в новата централа, хем да не се длъжни да изкупуваме тока от Белене.Кое му е лошото не схващам? Чакам аргументи

53

до Гришко

преди 11 години

Все повече *** ще виждаш по улиците, защото сме трън в очите на евреите! България има великолепно местоположение, онези ционисти искат да ни унищожат и за момента успяват!

52

Анонимен

преди 11 години

Би трябвало повече да ни тревожи не самата АЕЦ, а ЗЕМЯТА - българската територия върху която ще бъде построена, която ще продадем. Строежите са временни, а земята вечна!България е малка, но апетитна хапка за всички, а ние както е тръгнало ще я разпродадем на парче.

51

Пфуууууууууууу

преди 11 години

Герб е най долната партия от всичики *** който е просто имаше България. Безграмотни предатели е това Герб !

50

Гришко

преди 11 години

Абе то и ние сме едни славяни, по улиците все едни високи, светли и синеоки хора, мани мани....а пък то да имаше по нещо да подражаваме на славяните да се опитваме да се слагаме редом до тях, а то едно фалирало племе....

49

Бивш Син

преди 11 години

ГруГарят Костов съвсем изтрещял преди си говореше и водеше преговори с теменужкитев двора у Драгалевци сега почнал да си говори и води преговори с НЛОЯвно усеща краят и рита с Все сили Черното Чудовище

48

ФАР

преди 11 години

По-добре руски олигарски /славяни/, отколкото американски инвеститори /ционисти/!!!! Никога няма да бъдем една кръв с евреи и американци, плюя върху прокълнатият им дяволски род!!!

47

Анонимен

преди 11 години

Айде , Тиквата -слънце направо да обяви държавата за продан барабар с матряла и да приключваме със сагата! Аман! Тоя надмина и комунистите по простотия и наглост.

46

Ванга

преди 11 години

Абе Ванга беше права , скоро ще е влезе танкове в София !

45

ъпсурт

преди 11 години

"добре дошли в държавата на проститутк*те..." - а за всички балъци ГЕРБ=БСП. нова конституция - нови хора в политиката, 240 са прекалено много, още повече когато до един са престъпници... Републиката да се закрива

44

Руснак

преди 11 години

До оня ден Станишев и Овчаров ви събираха подписчетата по улиците "За АЕЦ Белене" и за референдум за АЕЦ Белене и всички бяхте за. Сега обаче се оказа, че може да го има АЕЦ Белене, но без ние да се набутваме и изведнъж Станишев и Овачров отказват да подкрепят идеята, а тук всички пищят, че или ще си дадем парите на руските олигарси, за да си купят още яхти в Монте Карло или всъщност не искаме АЕЦ....wtf!? ИСКАМЕ ЛИ АЕЦ ИЛИ ИСКАМЕ РУСКИ АЕЦ???

43

!

преди 11 години

Това е , като избрахте мутри ! Сега кво ревете???!!! хубаво , че още не плащате за въздоха с който дъшате ! Странно , че има хора който още вярва на Герб , много странно !

42

Анонимен

преди 11 години

Искам добро образование, здравеопазване и нормален стандарт на живот за хората в България! Не ми пука дали ще ме управляват комунисти, демократи или нацисти, искам нормален живот за всички хора! 22 години някакви американци ми говорят колко било добре в България! Не, не е добре!!!

41

дзвер

преди 11 години

Та Боко се врътка кУтУ вентилатор...покрай него цЕла България стана за смях по сите земни кълбета...

40

Гражданин

преди 11 години

Не бе нищо им няма на Лукойл. До оня ден по площадите им пишехте името "Лукойл монополист" били виновни за високата цена на бензина. А сега какво им е на Лукойл!?

39

дзвер

преди 11 години

ама нЕкои помним к'во плещи Тиквун...БНТ, " Панорама",08.04.2011г.- Борисов: "Ако послушаме сините и се откажем от "Белене", отиваме на Арбитражен съд в Париж. 2017 г. спира 5-и реактор на "Козлодуй" и Русия не удължава срока му(само тя има това право), 2019-спира 6-и реактор, пак няма удължаване. Токът поскъпва 18 пъти. Икономиката загива. Трябва да внасяме ток от Турция, а мен ще ме съдят за национално предателство."

38

до Гражданин

преди 11 години

И какво им е на Лукойл? По-голяма част от цената на горивото е акциз, който Бойко и компания прибират!

37

Анонимен

преди 11 години

Оставка за герб!

36

1

преди 11 години

Абе няма ли камикадзе който да влезне в парламента и да гръмне всички *** от Герб заедно с шефа.