9

Политолог

преди 11 години

Само деца ли пишат в тоя сайт?Война не трябва да има.На западът, който преди си купуваше антикомунизъм с печатане на долари му трябва още една по- голяма война и ще се разпадне финасово. Последствията ще са по- лоши и от ядрена война.А Иран ще бъде унищожен, каквито и оръжия да има. Там има древна култура, която е безценна и ще бъде безвъзвратно загубена заради простотиите на евреите. Докато евреите не спрат да колонизират територии, Иран няма да се спре.

8

Анонимен

преди 11 години

За да прави такива изказвания Ахмадинеджад, трябва да чувства и да е уверен в подкрепата и солидарността на цялата прогресивно демократична и справедлива световна общност бореща се за мир между народите !

7

Иван Иванов

преди 11 години

ОК,ОК Другари ....Третата свет. война е необходима за света повече от всички други войни до сега. Милиарди трябва да загинат не за друго ами заради простотията НИ. Така да сме изтъпяли и така да не ни пука за другите, алчност и беззаконие, Еврейските простотии нямат край, а заради Толерастите се объркаха толкова много неща, че няма накъде повече. Та другари НИЕ хората не можем да се търпим един друг. Мюсулманите пък са извън всякакви норми и закони и трябва да бъдат спрени някак си. ДА ГАДНО Е..

6

Анонимен

преди 11 години

Е тоя на снимката е най-големия ! Поклон !

5

Патриот

преди 11 години

Иран с теб сме ,ерата на американския терор трябва да свърши!

4

Мамантос

преди 11 години

Евалла на Персия! Кураж, и дано дадат урок на гнусните сатанисти!

3

Анонимен

преди 11 години

Начи имат бомба !

2

Анонимен

преди 11 години

Абе и на тоя ша му бере гъзо краставици, ама де да видим

1

old smuggler

преди 11 години

и правилно....не са дупедавци, всеки има право да се защитава