181

Бай Шиле

преди 11 години

И сега тия дето са се набутали за айфон от 1 до 4 къде точно ще си ги заврат старите модели?

180

Анонимен

преди 11 години

"Добре, че ние българите не сме балами като американците, германците, французите,шведите,швейцарците и други такива баламски нации..дето купуват такива идиощини като на Епъл продуктите :)"- - - - -Бато ти и тези които са ти цъкнали + са баламите, защото бачкат за 500 лв и не могат да си позволят iPhone.

179

do 193

преди 11 години

Най-безмислена е презумпцията, че който не харесва айфона е беден хейтър, а тези които го имат - задължително са "пичове". Има и вариант, коментар 34 да е твой и да си го хвалиш ...

178

Анонимен

преди 11 години

Дохода ми е около 2 бона на месец, но как да си купя нещо, което, само снобари и ***-гъзари харесват? Така ли не можаха да разчупят малко тоя скапан имидж и вид на този телефон? Убийствено скучен интерфейс и ограничения...

177

До AZ

преди 11 години

На мен ми е сори за теб, че нямаш толкова пари. Това че човек иска да си вземе хубав и изпипан телефон, не го прави с тъжен и самотен живот. Пък и по-добре скучен живот с пари, отколкото скучен и безпаричен.

176

Анонимен

преди 11 години

Целия свят ли е полудял или само някои части от него ? А ридакциътъ на фестникъ ? Да не би да сте питале всичките поред ? Най-мразим такива *** заглавия... Сигур гладните в Африка са се наредили на опашки за Ай-фоня ? или те не съ броят за от "света" ? И други подобни в тоя порядък... Седмокласници ли ви пишат матрялите бе ?При печалба от около 70% тва определено не е бизнес, а обир. Нормалните печалби съ водят между 5 и 15 прУцентъ....Ше чакаме да поефтинее.. Пък и не е толкоз важно

175

jricata

преди 11 години

Влюбена съм в този телефон. Кой йма желание да ми го подари?:D

174

До 187

преди 11 години

Българина не си купува айфон, щото няма пари, а не щото не иска. В душичките ни е да сме снобари и са ше се появят хора, които няма да ядат два месеца, за да си купят новия телефон. Харесвам айфон, но не си го купих, просто защото ми се вижда разхищение. Всеки сам си преценява, стига сте злобели.

173

Мислещ

преди 11 години

Най ме радват темите за Айфоня. Мнооо сте зле вееееее. Апъли.

172

jricata

преди 11 години

Идва краят на света. 20.122012. Купете си iPhone 5s ичакайте:-(((***

171

Епъл Фенбойче

преди 11 години

Вие не разбирате!Айфоня, или всичко, което Епъл правят (Пиша го на български, понеже нашият Гуру Стив Джобс ще ме осъди че използвам името им в свободна форма) е супер дизайнерско и минималистично. Само цената е максималистична, защото има хармония във вселената. Хармони(ка)я. Не мога да правя дизайн без Мак ос, понеже нищо не мога да измисля, отварям сайта им и го копирам, така съм сигурен, че правя готини дизайни. А и мак системата отговаря на айкюто ми. И най-важното аз съм Епъл фенбойче!

170

Pff

преди 11 години

Haters...haters everywhere..

169

Мислещ

преди 11 години

Айде овце, редете се да ви острижат парично!:D

168

Да, да

преди 11 години

Откакто съществува човека като разумно същество, неудачниците винаги са мразели успелите. Така е било и така ще бъде. Нека всеки си погледне коментара и сам да прецени към коя група спада. Очевидно едните преобладават значително... Кои са те можем да разберем от нивото на държавата си. Защото държавата това не е територия с трева, а хората в нея.

167

Някой си

преди 11 години

Най-смисленият коментар е номер 34!

166

хахах

преди 11 години

Това е все едно да кажеш - за какво ти е да си с Mac OS като същото е и Windows, ама по-евтино. Но който не разбира, хейти.

165

Emo

преди 11 години

Do 175 Къде ще намериш чисто нов Айфон 4s за 300 лева???? Iphone 4, с 16 гб който излезе около 7-8 месеца преди Галакси s2, държи по-висока цена от самото Галакси - около 900-1000 лева без договор. *** си и ти подобномислещите! 20+ плюса са ти нащракали. Само завистливи некадърници тука!

164

АМАН

преди 11 години

До до 175Железен си!

163

до 175

преди 11 години

Аз съм *** и мързелив и живея при мама и тати и не ми стигат жобните пари за смартфон, мечтая си за айфон, ама съм и завистлив и чичо ми донеси от штатити един почти смартфон Моторола - и сега само плюя против айфоня щот тез марзеливити и завистливити кат мене много и сме куул и го намираме за смешно да се заяждами. Е..л съм ти айпадити, айфонити, много скъпо и всичку са плаща и..х мама му и прости амириканци, имам всичку на муторолата и то за без пари, съседа информатика ми програмира 1 игръ

162

АМАН

преди 11 години

Добре, че ние българите не сме балами като американците, германците, французите,шведите,швейцарците и други такива баламски нации..дето купуват такива идиощини като на Епъл продуктите :)Направо съм горд:)Дето се вика света на обратно, а ние на опаки.'убаво, че има такива като вас да светнат останалата част от нацията ни,че да не сме балами и ние.Ако не бяхте толквоа трагични драги ми форумци бихте били смешни :)