114

radioprestilka

преди 12 години

Цялата сила и ресурс на ГЕРБ са хвърлени, за ликвидиране на атомните централи в България! Защо ще се запитате? Просто е за да се харчи скъпата Зелена енергия, която се обслужва и всички плащания минават през Българо - Американска Кредитна банка! Освен зелената енергия страната ще бъде докарана до там, че да се дупчат плодородни ниви, за Шистов газ, някой е вземал пари за лобизъм, ще се отчете като стигнем до там, че да нямаме друг избор на енергия!

113

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че кремълските джуджета не могат да преглътнат горчивия хап, че родината ни води независима европейска политика. Явно трябва да разясня какво е независима европейска политика за русофилските марионетки. Това означава да не се надяваш на една тръба по която тече руски газ и да се страхуваш че всеки момент ще ти врътнат кранчето. Независимост означава да се допиташ до мнението на народа си преди да прекараш тръба с нефт през Бургас. Това е независимост уважаеми марионетки.

112

Анонимен

преди 12 години

За всичко е виновен бившия работодател на мутрата - Мадридския крадец, той извади от прахта този недоносен проект та да се разплати с руската мафия, която му финансира предизборната кампания

111

Анонимен

преди 12 години

Народа няма полза от АЕЦ Козлодуй който печели 100 милиона на година, а застрашава съществуването на цялата ни държава. АЕЦ е технология на миналия век затова ни извиват ръцете да строим скъп и нерентабилен АЕЦ.Ето пример за паричните потоци свързани с АЕЦ Козлодуй:- ремонти, гориво, резервни части, оборудване, специалисти - всичко е печалба за Росатом- парите които отиват навън са много, при положение че произведената електроенергия е за 1.4 милиард лева- това е типичен пример на източване

110

do 135

преди 12 години

Прав си колега.Тези,подписали се по д договора за Белене трябва да бъдат съдени и хвърлени в дранголника за много дълго време.Акои са те?

109

До киловатчас

преди 12 години

> Не стига дето Тиквата угроби Белене, ами сега и руснаците ще ни вземат и Козлодуй като фалират НЕК... Съд за предателите..Ами да - що да не го вземат. Това че руснаците са подметнали че ако няма пари ще си приберат вересиите с активи на НЕК - явно не е случайно. Като че ли вече точно знаят и не се съмняват, че ще спечелят и че НЕК няма пари и предварително си избират вид и способ за плащането.

108

Ф.С.В

преди 12 години

Знаете ли ...единствено съжалявам бедният български народ --не е ЧЕСТНО спрямо тези отрудени уморени стресирани хора--- съжалявам ги тъжно ми е за тях като ги видя по улиците --(не говоря за ***)

107

Анонимен

преди 12 години

Кремълският режим ще прилага дипломацията на "матрьошките" за изнудване на България с искове по заробващи договори подписани при управлението на най-продажната "партия БКП-БСП" !

106

до 125

преди 12 години

ти ако на това му викаш европейска политика, значи си адски много изостанал.

105

киловатчас

преди 12 години

Не стига дето Тиквата угроби Белене, ами сега и руснаците ще ни вземат и Козлодуй като фалират НЕК... Съд за предателите..

104

Ф.С.В

преди 12 години

Случая с четиримата шефове на НЕК беше потулен и никъде не съществува в интернет пространството -които е над 40 г ще знае за него !!!!!

103

Анонимен

преди 12 години

И най-отвеените трябва да проумеят, че ГЕРБ е ГРОБ за България.Същото важи за финансовата американска двуцевка.

102

radioprestilka

преди 12 години

България не Белене, на път е да остане даже без Козлодуй! Срока на 5 и 6 ти реактор, всички казват трябва да се одължи и да ги използваме поне още 40 години! да ама за да се удължи срока, пак трябва да се кланяме на същите руснаци които плюем в момента, срока за живот на реактор зависи от компанията производител! Така че дами и господа, ГЕРБ не само белене няма да построят, те загробват и Козлодуй!

101

да чуем още

преди 12 години

мнението им по темата на следните личности:1) Българин2) Макето3) Гошо тъпото4) Алов5) Дедо Йоцо

100

Недоумяващ

преди 12 години

КЪФФ ФАЛИТ БРЕ?НАЛИ ОЧИЛАТИЯ СЧЕТОВОДИТЕЛ НА БОКО КАЗА:"ПАК ЩЕ ГИ НАПЛЯСКАМЕ РУСНАЦИТЕ"Хахаххаха...защо "пак" и как рака ще ги напляска не ми е ясно...ама нейсе...малко остана да го търпим-има няма 10 месеца, а може и по-малко както е тръгнало.

99

Анонимен

преди 12 години

Малко се поуплетоха в лъжите, уж още не бил готов първия реактор за АЕЦ Белене, за направата на който работиха неуморно 6 години. Но изведнъж след решението на НС за спиране на проектът Белене за 4 месеца стахановски направиха втория реактор. Егати смешниците.

98

ДО 117

преди 12 години

ТИ ЛИ СИ *** ИЛИ НАС ПРАВИШ НА ***- ТРИ ГОДИНИ БОЙКО СПА И НЕ УРЕДИ ОТОНШЕНИЯТА СИ С РУСНАЦИТЕ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОЙ ЛИЧНО ПОДПИСА ТРИТЕ ПОСЛЕДНИ СПОРАЗУМЕНИЯ , ПО КОИТО СЕГА ТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ И ВСЕ ОЩЕ ОФИЦИАЛНО НЕ Е ОТКАЗАЛ И ВТОРИЯ РЕАКТОР.

97

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че кремълските джуджета не могат да преглътнат горчивия хап, че родината ни води независима европейска политика. Разбирам, че е много трудно един промит русофилски мозък да разбере горното затова го публикувам отново.

96

Анонимен

преди 12 години

Инфлацията в Русия е над 6%, което води до лихвени проценти по заемите от над 10%. Май рашките ги чака виденовата зима и затова така изтрещяха.

95

Ф.С.В

преди 12 години

Преди години бях убити четири шефа на НЕК в Истанбул Турция седящи на паркнинг в един мерцедес с куфари в багажника --НЕК винаги е работела за частни интереси --имаше един виц -отива англичанин в Истабул и гледа всичко свети -рекламите с по 1000 крушки --и вика - тока ви явно е много евтин --а да евтин е ...взимаме го от комшиите казва турчина -- А кои са те ?? пита англичанина ...ами онези там в тъмното --и сочи турчина към България !!!