130

Анонимен

преди 11 години

ИЗМИСЛЕНИ БЪЛГАРИНО, ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМУВАШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ ВЛАСО-СЪРБИН, КАКЪВТО СИ ВСЪЩНОСТ?САМИЯТ ПАСИИ Е БИЛ ХЪРВАТИН!

129

Анонимен

преди 11 години

Питайте германец ,който е бил и в Турция и в Бг. , да ви каже къде му харесва повече-----------Ами те и тебе са те разбрали от кои си и гледат да не те разсърдят, че знае ли се

128

до гурбетчия

преди 11 години

Сега ми се изясниха доста неща...Явно неграмотността ти е семейна черта, но поне се опитваш да пишеш и си запознат с компютрите :DСигурно си първия в семейството, който не е на нивата да ниже тютюн сега - вместо това помощник-асистент в някоя забита и смрадлива турско-немска дюнерджийница :)))Сигурно цялото село се събира да те посреща на автогарата :D :D :D

127

демагогия от герб

преди 11 години

Допреди месец цайсатото кметче на бургадидас се хвалеше пред бареков ,че сложил камери на плажа ?! Че плажчето им било "пример за образцов плаж ..." А барека подскачаше около него и му пригласяше : "герб герб " Пък истината е ,че на плажа в бургадидас има най-много удавени, а ето -вчера дори убийство ...

126

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Прав си , ден Вег , така е ! Но просто от бързане ,човек прави грешки ! А и не ме учи кога да използвам Акузатив ! Прави критика от онзи умният от Германия ,дето пише Ду ,Дайне и пр . посредата на изречението с главни букви и е объркал словореда ! А като си много чак на немски ще ти напиша нещо грешно нарочно ,а ти ми кажи къде е грешката! Er geht nach Tuerkei trotzdem er nach Bulgarien gehen will .

125

гост

преди 11 години

до 114Цитат:А като идвам от София към Бургас...миризмата на мазут се простира чак до Карнобат ако вятърът е северозападенНикъде не си написал дали идваш по работа или за удоволствие ;) А аз ти говоря по принцип!

124

гост

преди 11 години

до 114Цитат:А като идвам от София към Бургас...миризмата на мазут се простира чак до Карнобат ако вятърът е северозападенНикъде не пишеш,че идваш по работа!Няма значение говоря ти по принцип.

123

Анонимен

преди 11 години

АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ***-ПРОВОКАТОРИ СА ДОСТА АКТИВНИ ТУК ! ***,ЗЛОБАТА ВИ КОЯТО ПЛЮВАТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ ВАС,КАКТО ИСТОРИЯТА МНОГОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛА ! КОЛКОТО И ДА ВИ Е ЯД-БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДОСТА МРАЧНИ ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ Я ИМА - И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС !

122

гурбетчия до 135

преди 11 години

"затова никой от нашите турци не отиде да живее там.." Ами от нашите турци има 350 000 души ,постоянно живеещи там ! В Турция също има много българи родени в Турция ,с български имена ,християни ,самоопределящи се като българи , я ми кажи колко от тях са дошли да живеят в Бг. , или биха дошли да живеят в Бг. ?! На турски казваме така : аръ балдан качмаз / пчелата от мед не бяга / ! Хайди всичко хубаво и понамали злобата и завистта , цени си здравето ! Поздрави от ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ !

121

до 136

преди 11 години

Стига глупости!Държали се като с аборигени, хаха! Та те тия дето идват тука са обикновено пропадняци от бившето ГДР или безработни шлосери на социални помощи :)

120

простак

преди 11 години

Ей, мuнетчuя, да си затваряш мръсната уста

119

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Балъченце, да беше научил падежите поне, преди да ми се правиш на шваба :)"Sie suchen DEN Weg...", не "der Weg"!Стана ли ти ясно, ***?

118

Borkata Burgas

преди 11 години

Топер Харли ти добре ли си бе ???

117

Анонимен

преди 11 години

Морския Перник !

116

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Винаги когато германци ми кажат ,че искат да посетят бг. , аз им казвам : Зи зухен дер Вег цур Хьолле/вие търсите пътя към ада/!А онези ,които са били казват ,че повече няма да я посетят ,не че всички германци ги обират или пребиват на улицата ,а заради лошото и некачествено обслужване в курортните комплекси ! Питайте германец ,който е бил и в Турция и в Бг. , да ви каже къде му харесва повече ,но не му казвайте ,че сте българин защото може да ви излъжи ,че в Бг. е по-хубаво ,за да не ви обиди!

115

хе-хе

преди 11 години

Браво ,98!Точно го каза!!!

114

до 122

преди 11 години

Прочети ми коментар 107 бе,и тогава задавай *** въпроси.

113

до 126

преди 11 години

А България кога ще плаща репарации на гърците за завзетите земи на Византия, като стана дума? Щото на повечето ни градове старите им имена са все византийски. Месемврия и Одесос например не ми звучат никак българско, а гръцко!

112

Анонимен

преди 11 години

Сверете си часовниците.От месец насам Бургас се казва" Люлин-изток."коко-географ

111

do 123

преди 11 години

Първите данни за сръбски князе са от 7 век. Сред тях придобива власт и известност родът на Властимировичите, но сръбските племена въпреки, че печелят някои битки срещу византийци и българи, до края на 12 век са васално или пряко владени от България или Византия