32

Анонимен

преди 11 години

докато електората *** ГЕРБ работи, червените си вкъсват *** от плюене по форума

31

Анонимен

преди 11 години

*** sa vinovni za tova ! Ima po golemi *** ot *** -upravliavashtite , !

30

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ

29

Съвсем скоро ...

преди 11 години

Само след по-малко от месец народът с камъни и дървета ще гони ГЕРБерастите из улиците!

28

BG MACHENIK

преди 11 години

Celta veche se iziasni pochti za vseki smiatam-vsichki ili pochti vsichki balgari da badem izseleni kato prislugi na zapadnite civillizacii,a tuk da ostanat edna shepa hora,koito sashto shte prislugvat na novodomcite.A koi shte badat novodomcite-ami varianti niakolko,pomislete dobre

27

Рафаел Кореа

преди 11 години

Президента на Еквадор:Първото му официално действие се състои в замразяването на всички сметки на IOR (банката на Ватикана)в католическите банки в Кито, като сумата се насочва към една социална програма в помощ на най-бедните слоеве. Арестува цялата политическа класа от предходното правителство, която е изправена пред съда с редовен процес. Всички влизат в затвора със средни присъди от по 10 години при строг режим.Конфискувано е богатството им, национализира се собствеността !!!

26

Анонимен

преди 11 години

Кумунизката пропаганда мели ли мели!А нищо не казват и за увеличените заплати на работещите - тези които заслужават повече пари.А че неработещите мързеливци и пенсионерите ще трябва да свиват коланите си е нормално - който не работи не трябва да яде!

25

възмутен

преди 11 години

До до 20 - защото още ги няма милионите, но ако слушка и пише активно по форумите в защита на партията любима, в скоро време може и министър да стане, и милиони да натрупа! Ха-ха-ха!

24

Ф.С.В

преди 11 години

До ВЪЗМУТЕН--понеже имаш *** мозък ..казах --НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ--това не значи че не съм гласувал изобщо -но вие герберите сте на принципа или БОКО ТИквата или --врагове _-много сте прости с това глупаво съзнание на сини зелени червени и т.н.

23

Акъл море

преди 11 години

Ако се открие газ и нефт в БГ,това по никакъв начин няма да намали цената на бензина! Златото добивано в БГ сега и в бъдеше няма да остане в БГ.Чужди компании ще извършват и двете дейности.Да не си мислите,че продажните български правителства са мислили за България,когато са сключвали договорите с корпорациите.Същото беше в Русия при Елцин.Путин направи тези дейности руски.Кой ще направи същото в БГ?Дори и да поиска,БГ е немощна да се бори с Могъществото на КАПИТАЛА!

22

прецакан

преди 11 години

Разделяй и владей! Още действа!

21

Ф.С.В

преди 11 години

На фона на всичко --расте доверието в Бойко Борисов --хахах каква пародия на медии и корупция навсякъде-МБМД доказа че българите са най щастливият народ но не го знаят???хахаха,, а собственик на МБМД и на проучването е Бориславова-тя с монополната зелена енергия увеличи още повече тока в БГ -за да сме по щастливи- какво щастие струи на талази от пенсионерите майките децата и младите хора (((( с 150лв пенсия сигурно добре се живее в БГ -а гърците направо събират трохите от масите за да обядват!!

20

Анонимен

преди 11 години

"това са поредните комунистически *** и децата им който отново си показаха кражбите и лъжите ............нищо ново под слънцето"Ей, антикомунистически ***! Поне малко доблест имайте! Станете, поклонете се на народа и му се извинете, че избрахте такива като вас - злобни, крадливи и арогантни!Що писък беше, че сте го чакали мутро-тиквата вече 23г, колко ви бил харесал, а сега като трябва да плащате за идиотщините му - и той бил ***! :)))Така и Костов и Симеон ги изкарахте ДС-ари! :)

19

Анонимен

преди 11 години

ГЕНОЦИД!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Цената на олиото отново расте.Въпреки уверенията на министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов, че в големите търговски вериги цената на основните хранителни продукти няма да скочи, от известно време наблюдаваме точно обратното. По последни данни именно от земеделското министерство цената на олиото отново се е увеличила и вече масово се търгува за 3 лева и 9 стотинки, а според експертите до края на 2012 слънчогледовата необходимост масово ще се продава за шоковите 4 лева.Месото може да е вносно, но цената му е българска.Скокът в цената продължава и при месата, въпреки че вече стана ясно, че ядем изцяло вносно такова, килограм агнешко към днешна дата върви с 30 стотинки повече от средата на миналата седмица. С по 3 4 стотинки е по висока и цената на килограм пилешко и свинско месо. Необяснимите увеличения на основните хранителни продукти на фона на кризата не спират дотук, захарта на дребно вече се търгува за 2, 28 килограма, а единственият продукт който е със замразена цена 1 лев и 9 стотинки е брашното. Най лошото в случая обаче е, че скандалните скокове на жизненоважните хранителните продукти тепърва започват.

17

възмутен

преди 11 години

До Ф.С.В - И защо не гласува? В това ни е грешката, защото не се гласува масово на изборите, а после мрънкате, че положението е такова! Хората трябва да гласуват по съвест, по убеждения, по показан стандарт на живот по време на различните управления, а като си седите по къщите, ей такива заблудени, дето превъзнасят сегашните, ще контролират мизерното ни съществуване и ще обезлюдят България! Животът ни е в нашите ръце, друг няма да ни го промени!

16

къв герб?

преди 11 години

това са поредните комунистически *** и децата им който отново си показаха кражбите и лъжите ............нищо ново под слънцето.........България ще се оправи когато всеки почне да си плаща толкова колкото яде и пие..... тук държавните софри са големи и безплатни....

15

Ф.С.В

преди 11 години

и Симеон Дянков преди няколко дена

14

Анонимен

преди 11 години

"а някой хора казват че бедността в Бг е МИТ--само че тяхните имена започват с Шимон(Симеон)"Всъщност го каза Цветелина Бориславова и приятелят и Бойко Борисов.

13

ззз

преди 11 години

Проблем не са цените, а ниските доходи !