218

до нина и прочие

преди 11 години

" Роденият в Багдад Йосеф .... сравни палестинците със змии, пожела смъртта на палестинския президент Махмуд Абас и заяви, че неевреите са "родени само, за да служат (на евреите)".не зная как имате очи при такива фашизоидни изказвания на еврейски "духовни" лидери имате очи да квичите, че във форума имало антисемитски изказвания. този човек би трябвало да е позор за който и да е народ, а камо ли за такъв, който се смята за "богоизбран". поне да се бяхте разграничили от това деградирало нещо

217

Анонимен

преди 11 години

Много е страшно падението на една наистина злокачествена империя... молитвите към дявола няма да помогнат вече. В близките 6 дни се очакват интересни събития. Предстои разкриване на много яка тайна :)

216

rusnak

преди 11 години

Тези неща ги обясни на цивилизованият запад..:)))

215

Анонимен

преди 11 години

До rusnakНамали водката брато :)

214

До 296

преди 11 години

Евала за коментара! :)

213

Анонимен

преди 11 години

Мамма миа! Ние сме виновни, че ги оставихме да се размножават в римската империя!

212

rusnak

преди 11 години

Какви равини, какви молитви за смърт, какви пет лева!!!!!!!! Вие нормални ли сте, веднага върнете темата за Пуси райът и техните църковни премеждия срещу тиранина Путин!!!!!

211

Анонимен

преди 11 години

Нина -Българка - това енационалност - а евреи - християни и тн - това е само Вероизповедание !!! Няма такава нация -християния или евре-ния или мюсюл-ния - има Българска- Израелска итн -нации-народи !!?? Така че и Българка ..е смешно - ти си Българка а - религията - *** зе мешане !??

210

Анонимен

преди 11 години

Нинче, а защо се казваш така? А се самоосъзнаваш като еврейка? Според теб каква е разликата между теб и *** Хасан, който по лична карта е Асен? Докога като женски и мъжки *** ще се изживявате като най-големите патриоти в държавата която ви е приютила? Това ли е благодарността? Това ли е вашето мислене? Това ли е вашият манталитет!

209

Анонимен

преди 11 години

нина географските особености на една страна трябва ли да са основния фактор заради което да я обичаме ?

208

до 278

преди 11 години

Мешайте си капите с който искате...Този равин може и последна дупка на кавала да е, но политиката на САЩ и Израел доказва десетилетия наред, как гледате на останалия свят... Все пак САЩ се управлява основно(предполагам не само, но основно) от евреи. Аз не съм антисемит и не мразя евреите, но вашите първенци са се побъркали ми се струва, така че или вие си ги сменяйте или светът ще ги смени, ако продължавате да им се радвате на "успехите"...

207

Хо

преди 11 години

*** да не спиииии,а да контролира опитите за насаждане на ксенофобия и омраза......

206

Нина

преди 11 години

Винаги съм се чувствала и като българка, естествено.

205

до 282

преди 11 години

Да аз съм мъж,и не познавам тоя ник,аз отговарям на антисимитски нападки на драскачите тука.

204

Анонимен

преди 11 години

Нино ти си стопроцентова българка . просто си залагам главата . 1 % от тебе няма еврейски

203

Нина

преди 11 години

Защо не вярвате, че българия е красива, какво ви липсва, има природа като никъде другате, реки, езевори, гори, море и дунав, плодородна почва, прекрасен климат. Има един виц който се разказва" Докато другите народи си избирали земя, българите спали, след като се събудили азбрали че нямат земя, тогава се помолили на Бог и той какво да стори-откъснал парченце от рая-дал, море, дал планини, дал плодородна почва и хубав климат"

202

Анонимен

преди 11 години

най много земя в България са изукпили турците - и то не като физически лица защото все още ЕС не разрешава а чрез фирми. и дават най висока цена на всеки търг, това ви го казвам от пряко наблюдение

201

до 276

преди 11 години

))) ела бе,кастрат,затова си избиваш комплекстите смешен,щото си малко незначително същество в този свят.На тебе се пада само завистта ,която ти е вродена,аз ако дойде ти да не се наакаш))

200

Анонимен

преди 11 години

Равините няма да решат проблема, трябва натовски томахавки и ВВС

199

до 271

преди 11 години

А ти защо се засягаш, след като 268 говори за Нина. Ти нали си мъж??? Или вече се объркахте с толкова много манипулации... :)))