306

до 336

преди 11 години

Ясно, значи не си християнин. Аз обаче съм православен християнин братко и моята религия ме учи че всички сме братя.

305

до 337

преди 11 години

Ти погледни себе си, какъв избор имаш? Такива загрижени меценати за други хора и народи са ми любимите типажи.

304

Анонимен

преди 11 години

Ей заради такива ще дойде СТРАШНИЯТ СЪД

303

надървен

преди 11 години

В статията има печатна грешка. Не са искали да бъдат помилмани, а да те да помилват... милите те..

302

за 335

преди 11 години

До !Бла-бла-бла явно нещо се вземаш много на сериозно хахахахахаааа

301

Анонимен

преди 11 години

До 327 точно там в 4 мандат и 60% одобрение им е трагедията на руснаците , не гледай тези дето имат имоти у нас това са 5%-те а останалите 95 , те никога не са виждали свобода.не знаят какво е.

300

Анонимен

преди 11 години

До до 330Аз не съм ти брат.

299

!

преди 11 години

До АнонименВъзхищавам се на речника ти,предвид него,за теб несъм интелектуалец а много повече.Аз си почивам и това че съм изказал мнение не би трябвало да те вълнува.Живей си живота в жалката и ограничена черупка и в никакъв случай не давай някой да изказва мнение по-различно от твоето.Защото ти си свърхинтелигентен,личи ти по богатия ти речник на псувни и ругатни.Само да знаеш,че за мен в Русия владее тоталитарния режим и Путин си е диктатор,ама не ме вълнува,тук става дума за друго.

298

Анонимен

преди 11 години

защо българина все гледа в чуждото канче? Защото неговото е празно.Айде сега цъкайте минуси и продължавайте да плюете. Това е единственото нещо в което българина е ненадминат в света.

297

до 330

преди 11 години

А ти братко християнин ли си? Защото не говориш като такъв.

296

до 325

преди 11 години

Във всички страни неразрешените протести са забранени. Тия какво са видели от живота та протестират, и за какво протестират. Ако не е Путин, щеше да е друг.

295

Анонимен

преди 11 години

До 323 нали все обичате да цитирате ю-туб , ти гледа ли руския док.филм за убийствата на журналисти в Толиати градът на Лада , там видя ли руско правосъдие , аз видях видях и нещо друго поркала мизерия само че руска само на 5 часа път от Москва.

294

Анонимен

преди 11 години

До до 326Е, абе ти като не си християнин какво се бъркаш? Кой те натиска че звъниш, аре бегай там при каквото вярваш, чалга, ракия, мръсни чорапи и непрани ***. Бегай.

293

до 326

преди 11 години

Не е.

292

МАЛОУМНИ...

преди 11 години

Толкова ограничени и *** ку...ви няма никъде по света......Просто ако не сте запознати с техните прояви... потърсете прочетете и вижте......в супера...в зоомузея... накрая в църквата.....

291

Анонимен

преди 11 години

Елементарна пропаганда срещу Русия и Путин. Човекът постига за 4 мандат над 60 процента одобрение, кой сте вие да го съдите, или да съдите избора на руския народ. Моля се да дойде денят, когато и ние българите ще имаме основание да преизберем някой премиер.

290

за 322

преди 11 години

Ами тя е затворена.

289

Анонимен

преди 11 години

До 318 Виж колко точно го каза сам , протести има в цял свят ,а в Русия да няма ли или там щом бащицата казва край , за това ли в Русия въведоха драконови глоби за протестиращите , бъди спокоен там те първа събитията предстоят ,а да не говориме в Китай , там не си чувал за протести на трудещи се нали там всички са доволни от цафарата си с ориз, но няма да е вечно ,а тогава дано сме по далече от бурята.

288

ТРИ ТРУЖЕНИЧКИ

преди 11 години

КОЛКО ВРЕМЕ ПОТРОШИХА НА СВЕТА, ЗА ДА ГИ КЛАСИФИЦИРАТ!!! А НАРОДНАТА МЪДРОСТ ГО Е КАЗАЛА ОТДАВНА - "ВИДЯЛА ЖАБАТА, ЧЕ ПОДКОВАВАТ ВОЛА И НАВИРИЛА И ДВАТА КРАКА....." КРАЙНО НЕЕФЕКТИВНО "УОТСЪН" - МНОГО СЕ ЗАИГРАВАШ С ДУМОКРАЦИЯТА ....

287

за 313

преди 11 години

Много ми е интересно, след като днес Русия е демократична страна и осъжда според закона от какво сте недоволни? Зная от какво, вие искате да използвате образа на Русия като дива, тоталитарна държава. Но тя не е. Комунизма свърши. Който плюл, плюл.