57

Анонимен

преди 12 години

От министър *** някой друго да е очаквал?! На културата министАро - турчин, на финансите американец, на транспорта - ***, после що сме на това дередже!

56

хаха

преди 12 години

до 64ами защото си мръсен платен ГЕРБеролизец,затова.Сжетанов ти дава по 5 лева и си готов да напишеш че няма на севта по-голяма от ***,хаха

55

до 64

преди 12 години

Защото си от котилите на ГРОБ и крадеш на поразия..като за световно-синче си на *** или активно борче...!!!!

54

НИЕ СМЕ ГЕРБ!!!

преди 12 години

НЕ МОЖЕМ ДА ВЛИЯЕМ НА ГОРИВАТА, ВОДАТА, ТОКА И ЦЕНИТЕ, АМА МОЖЕМ БЪЛГАРИНО ДА ТЕС НОВИ ТАКСИ И НАЛОЗИ!!!!!! СПОЛАЙ НАРОДЕ, НИЕ СМЕ ГЕРБ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ СТАНАХМЕ МИЛИАРДЕРИ!!! Мандат няколко поколения хрантътници храни!!!! И пак да ни преизберете, има още баберка по бустана!!!!

53

До 49

преди 12 години

Здравей мой верен приятелю -бледолики.Позволи ми да не се съглася с теб за % -та между Бойко/Тиквата/ и Валентин Златев/Златния/ ....==========Разбира се, че нямам нищо против твоето мнение, но от това по-добре не ми става. Дали делкат в "БГ"-АД-то със Златев, Алекперов, Вяхирев, Путин, Медведев и т.н. началници от изтока или с Уолрик на запад все тая. Тая фирма скоро няма да я бъде с такова дистанционно управление. Нямам претенции за точен % разпределяне акциите на Тиквун и шерхолдърите му

52

Да ам не

преди 12 години

Не можете да влияете ама ги ползвате и грабите в картел с КГБ от Бургас. Десетки милиони си делите през последните 2 месеца откакто започнаха да се измислят по-високите цени през ден, през два. Народеее, не е глупав, кайто яде баницата а тоя, който му е дава! Хайде един бойкот да спретнеме: 5-7 дни не зареждайте нито бензин, нито дизел и престъпниците ще почнат да се чудят какво да правят с горивото. За проба пари не искат за сега, давайте!

51

Брато

преди 12 години

"Заловеният кораб с кокаин ще се отрази негативно, смята министърът"След това признание на Московски,има ли още някой заблуден ГЕРБраст който да се съмнява чий всъщност е бил заловения кокаин?Много негативно ще ви се отрази,прав си брато,господарите ви от ЦРУ ще ви резнат квитанциите в скоро време.Те са по-лошо от мафията,не прощават провалите!!!

50

Анонимен

преди 12 години

да живее ГРОБ-партията на бъдещето......това ни чака ако "управляват" още един мандат....

49

МУСХА

преди 12 години

ОТКАКТО ГЕРБ СА НА ВЛАСТ НЕ СЕКВАТ СКАНДАЛИТЕ С ПРАТКИ КОКАИН.КАТО ПОЧНЕШ С БОЕВСКИ,МИНЕШ ПРЕЗ БРЕНДО И СВЪРШИШ С ПОСЛЕДНИТЕ 3 ТОНА В ИСПАНСКИ ВОДИ.КАТО ЗАЛОВЯТ НЕЩО НА ГРАНИЦАТА СПИРАНЕ НЯМА ОТ ХВАЛБИ И ЧУДЕСИИ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ.ВСЕКИ ГРАМ ЗАЛОВЕН НАРКОТИК Е ПО СИГНАЛ НА ВНЕДРЕНИ В СИСТЕМАТА НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ ИЛИ ПО НЕВЕРОЯТНА СЛУЧАЙНОСТ.С ТИЯ *** ЦЕЦО,КОЙТО ПРИЛИЧА ПОВЕЧЕ НА НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЯЛ МАФИОТ И ТЪПАКА ОТ БАНКЯ РЕЗИЛЪТ ЗА ДЪРЖАВАТА Е ПЪЛЕН.И ЧАДЪРЪТ ИМ НАД НАРКОТРАФИКАНТИТЕ Е ПРОБИТ.

48

дo 59

преди 12 години

Той Миро като обикаля та чудо и полза, е като изключим факта, че отвори ли си устата да говори и гледай как цените скачат нагоре.

47

до 62

преди 12 години

По-скоро ГЕРБ заГРОБиха вас, комунистите, защото само вие ревете по форумите :) Аз защо не рева, че съм гладен и с празен хладилник, а?

46

шоп

преди 12 години

Лелее, ама много црън тоа бе! Славянин или скандинавец требе да е...

45

Анонимен

преди 12 години

Aми на какво можеш въобще да влияеш бе, *** въшкав????

44

Хасму

преди 12 години

Как да не можеш бе, пръч заблуден. Я, Миро Тапиро как обикаля по бакалиите.

43

СтатистикъТ

преди 12 години

Абе, като го гледам тоя баш *** си е и ако се казваше Асен на место Ивайло щях да съм 100% сигурен, а така съм убеден едва на 99,9%. :-) Обаче съм 100% сигурен, че е на Бойко една от любимите Bluetoot играчки.

42

до 55

преди 12 години

Добре, де, хем е ***, хем комунист като баща си! Ми гледайте малко по-широко на нещата...малко толерантност, де...

41

оо

преди 12 години

"Министърът коментира и темата за нарастващите цени на горивата. Според него механизмите за въздействие от страна на държавата върху този процес са силно ограничени. "Ми променете ги тея механизми бе .ъз некъдърен имате цялата власт в държавата - или май сте подставени лица като всички други управлявали преди вас :(

40

Нефт и Газ АД

преди 12 години

Споко бре.За всеки си имаме по -нещичко.За ГЕРБ сме си приготвили по едно чесало за изборите.Не ни слушат.Ще ги сменяме.Щото ние искаме бензина да е 3лв.,а те ни обещават 2,99лв.

39

АРЕ СТИГА

преди 12 години

стига сте писали, че е ***!!!ми нее момчето е ЧИСТ КОМУНИСТ КАТО БАЩА си сол с другаря Румен петков от бкп ....грб бкп ндсв сдс -тва са комунисти и крадци от 24 години и децата и!!!

38

Анонимен

преди 12 години

Не можем да влияем на това на онова за какво взимате заплати тогава?