45

Ал Цветанов Бънди

преди 11 години

Ей граждани, я вместо да ходите наработа и да плащате данъци да се хванете и да намерите кой организира атентата чеееееее на есен ако няма резултати ще се прибираме по районите докато някой не си призне. Лош материал, един атентат да не разкрият!

44

анонимен

преди 11 години

за мен лично..това е задача с повишена трудност за МВР..и ако никой не им представи информация за това лице от вън,,никога няма да стигнат до истината ..колкото и да се напъват...няма как да познаваш хората в цял свят

43

ДИКТАТУРА!!!!!

преди 11 години

Смешно ли ви е ***?????Избрахте ги тези *** за да затрият България!!!!Ако това е смешно.......

42

:)))

преди 11 години

Ох....тази снимка е една от най-смешните, които съм виждала...Не я публикувайте моля под сериозни статии

41

еск

преди 11 години

Стига ни занимавахте с фоторобота, има хора , които трябва да си свършат работата- ми да си я вършат.Да не би всеки ден обикновения народ да ви занимава с проблемите си ?А те повярвайте не са никак малко!

40

МАРИОНЕТКИ

преди 11 години

"Гражданите да помагат"Божееееееееее.Веднага след атентата.Всички медии даваха невероятната експертна работа на службите ни......как разследват една пейка на която пишеше глупости срещу евреите.Без Коментар!!!Просто тези или са уникално *** или са обикновени клоуни,тоест кукли на конци и накъдето им дръпнат конеца натам подскачат!!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за герб - марионетки на ЦРУ и МОСАД!

38

До 36

преди 11 години

*** верно...и що непременно требе да е от ГЕРБ ? Не си ли чувАл, че службите, правсъдието, МВР-то и Армията не може и не трябва да зависят от разни партии и политици ? Умен по-умен най-умен и отгоре. Напрао си Ъкъдемик

37

Анонимен

преди 11 години

а, ей тоя фоторобот много ме радва(снимката)

36

испанец

преди 11 години

Както винаги ,няма да открият никого!

35

Подкрепям номер 9

преди 11 години

Това е коментар на място... "Стига баламосвате хората, вършете си работата. Народа иска сигурност и стабилност ако не можете да я осигурите напуснете ... Ако се продължава с това баламосване на хората след 30 години в България ще останат само ***, защото умните няма да заблуждавате дълго и те ще си отидат. Както и правят иначе нямаше да сме страната номер едно по емиграция на хора в висше образование и като цяло номер едно по емиграция на глава от населението. Вършете си работата."

34

до 28

преди 11 години

Ти като си "брутално умен" що не отидеш да се самопредложиш на ГЕРБ за вътрешен министър, та да "оправиш" престъпността?!

33

Очевадец

преди 11 години

Ако това е снимката на терориста - камикадзе с помощник и без помощник (много двуличен тип ми изглеждаше) - виждал съм го и утре ще ударя едно телефонче. Дано не поскъпне до тогава импулсАт.

32

Анонимен

преди 11 години

kakyvto i da e *** nas Ceco- tazi prostaska snimka go pravi oste po-interesen i zadalbo4en kogato razsledva kolko e 4eren mraka

31

безгрешен?

преди 11 години

Ако няма грешка във фоторобота, това означава ли, че фоторобота е безгрешен?

30

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката ли е произведен от фоторобота?

29

Анонимен

преди 11 години

Тва на сниката Йода ли е?

28

Анонимен

преди 11 години

Физкултурника с апартаментите в затвора за държавна измяна и кражби в особенно големи размери, същото важи и за банянската мутра!

27

123

преди 11 години

Значи така - гражданите да помагат, а милиционерите да да рупат на година по един милиард лева бюджет. Тази няма да стане другата бомба дето ще гърми ще е в парламента. Те са прекрасна мишена ;-)

26

До 19

преди 11 години

Ти си брутално *** гербер....че то да не са избрани и зипратени от Марс само 2-3 души и трябва да избираме измежду тях ?!?!