43

муспи

преди 11 години

А не може ли Боко и Цецо да доставят един иранец с нужните документи и да го взривят в автобус пълен с българи облечени като изсраелтяни, този път да кажем във Варна?

42

Анонимен

преди 11 години

незнам ама тая с лилавата блуза и черния панталон ми мяза на дегизирана иракчанка

41

изобретател

преди 11 години

Много лесно могат да хванат атентаторите! Сега те четат коментарите, слушат новините и се превиват от смях! Да се огледат за примряли от смях наоколо!

40

Анонимен

преди 11 години

Абе *** дойди този "сложен" терористичен акт, че не го разкриват!Ама с битовата престъпност и *** поне да се справят, че те са ни най-големия бич. Вчера откраднали на съседа машината, докато влязал до тоалетна - в собствения му двор.Плаче човека... Цяла България е пламнала, те се пудрят за камерите...

39

Oleee

преди 11 години

E то е ясно защо - първо защото нашите служби ги няма никакви вече и второ защото се ослушват какво ще им наредят от САЩ и Израел. Ако нашите излязат с някаква версия която не оттърва на САЩ и Израел ще сгафят - затова и чакат. А както знаем САЩ и Израел искат война в Иран, така че като изфрабрикуват "доказателствата" ще има и "големи разкрития".

38

Анонимен

преди 11 години

България трябва да обяви война на Иран за това, че извършва терористични атаки на територията й. Веднага армията ни представлявана от Един единствен войник - Аню Ангелов да се подготви за нападение.

37

Ц Ц

преди 11 години

братя галеви са щото хамстера е в затвора иначе и той можеше да е, даже задалжително щеше да еи дежурни свидетели ще намерим

36

Господ

преди 11 години

Само проблеми с тия евреи бе...

35

наблюдател

преди 11 години

Всичко това показва само колко *** са бойко и цветанов. От целият този гаф те се опитват даже да си плетат венци на величие.

34

Видях кой е

преди 11 години

Казва се Мак Доналдс, на снимката се вижда. Кьорави ли сте?

33

бързате

преди 11 години

А защо си мислите, че не са разкрили кой е?! Това, че не казват, не значи, че вече не знаят самоличността му.

32

Професора

преди 11 години

Девизът на Герб-Нищо не работи и не знаем защо!

31

акуд

преди 11 години

:))) ами как да го разкрият. то май ще излезнат грозни истини ако се случи това. защо ли мосат и цру довтасаха на минутата и израел си прибра очевидците уж ,че имали нужда от помощ.....????

30

ало, новинарите

преди 11 години

Що не напишете, че САЩ "до есента" трябва да дислоцират въздушни сили в Полша !?!?Каквото кажат САЩ и Израел, това е истината! Единствената и необорима!

29

Анонимен

преди 11 години

Мосад и Цру ни вкараха във тяхната *** игра със съдействието на мафиота Борисов!Съдебният лекар Косьо Янков е изчислил, че терористът тежал около 100 кг. и няма нищо общо с хилката от аеорагара Сарафово с дългата коса и обувките Адидас. Той напира да се пусне снимката на лицето на терориста, за да бъде разпознат по-бързо. Незабавна оставка и съд за Борисов за национално предателство!

28

Анонимен

преди 11 години

Защото Волен Сидеров не е премиер, затова.

27

Няма пробив

преди 11 години

Пробив няма

26

продажници

преди 11 години

И да разкрият нещо нашите разследващи, първо трябва да го "синхронизират" с Мосад, с ЦРУ и т.н...Как да излезе нещо различно от кьор фишеци?!?

25

Анонимен

преди 11 години

Е,защо не разкриват = защото са пьлни некадьрници и могат само да льжат и манипулират като смятат бьлгарите за ***,каквито всьщност са те!

24

Анонимен

преди 11 години

Според мен разследването върви с пълна сила, но умишлено органите не дават информация или пускат фалшива в медиите и това е разбираемо, защото ако споделят с нас по какви следи работят, значи го споделят и с извършителите- и те четат. На мястото на което работя вчера идва полиция и разпитва колегите от рент-а-кар за съучастниците на атентатора, лично аз видях и сканирани копия на задграничните им паспорти със снимка. Това, че не са публикувани в интернет, не означава, че не се работи по случая.