242

ПУРКО

преди 11 години

Чета ви тук кореспонденцията и на бай ставри и на анонимния. не знам какви сте, ама само ще ви кажа, че, все имаше стачки за тия 20 и кусур години, ама като при Боко- нема такова животно!!! Тая трябва да го впишат в Гинес като премиера с най- много стачки по време на мандата му!!!!! Относно патриотизма- тоя, ако е патриот- Васко Илиев е Левски.

241

Анонимен

преди 11 години

Истината е само една ГЕРБ е партия най-добратя от кризата ни спасистраната ни облагороди!Вече ни имат за европейциа не за крадливи мизерници!

240

Лустрация ????

преди 11 години

Хайде да приемем закон:Членове на БКП, ДА НЕ ЗАЕМАТ ръководни постове в държавата.А всички участвували в силови структури / били те и охранителни /, да се считат за особено опасни.Кой е за ?

239

Анонимен

преди 11 години

Защо така бе другари, ами бащата на Станишев не беше ли дясната ръка на Тато по време на комунистическото управление на БКП, преименувала се за една нощ в БСП! Това, че бащата на Бойко е бил полковник в МВР е поредната миризлива комунистическа партенка със стил на Държавна сигурност! Това е като вица за сестрата че е ди каква си, пък той нямал сестра! типично ченгесарски приоми!

238

Българин

преди 11 години

Дръж се Бойко,Яне е зад теб.Нима не чувстваш "мощното"му рамо? С него сте най-великият тандем в най-новата ни история.До къде стигнахме.Управляват ни възможно най-необразованите ,най-подкупните ,най-крадливите,най -лъжливите политици.Защо приятелите ,подкрепящи ГЕРБ не искат да разберат,че повечето хора не искат това управление? Защо мислят ,че то няма алтернатива ? Не мислете ,че управлението на страната е "лъжица за всяка уста".Вижда се ,че не е за "устата" на ГЕРБ.Вярвайте ми.

237

Относно Борисов

преди 11 години

Баща полковник от МВР, пък той репресиран. Нямаше и да припари до МВР, ако дядо му наистина е бил народен враг. Лъжи, лъжи , че и сам си вярва. Това е работа за психиатър. Просто се учудвам, как има хора още да му вярват?

236

Анонимен

преди 11 години

Парламентарно БЛАМИРАНЕ?!?!? Днес.БГ, скъл имаме ли?

235

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА ЗА КРАДЦИТЕ

234

Анонимен

преди 11 години

Хайде, хайде! Не знам, не си спомням, бил манипулиран записа от Дачков. Пък както сам каза ДАНС ИЗПЪЛНИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И МАНИПУЛИРА ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. ИЗРЧЗАЛИ КАРУЦАРСКИТЕ ПСУВНИ НА ТИКВАТА

233

Бай Ставри

преди 11 години

до 335 А може да съм Ставри и да съм бивш студент!? Дали съм привлечен от Кутев или Мутев- не е твой проблем! Поне имам собствено мнение и досега дори и за пари не съм плюл върху себе си! Теб, така нареченият "другарят Кутев" да не те е отхвърлил за нещо, та сега мяташ храчки насам- натам? Ако се беше потрудил да попрочетеш мааалко щеше да разбереш, че не е необходимо до се плаща от когото и да било и на когото и да било в защита на очевидното, драги ми Колчо!

232

145

преди 11 години

Нещата в България не вървят на добре.Партизанствайте си колкото си искате но наистина всичко отива от зле по зле.А за кого ще гласувате на следващите избори си е ваш проблем.Всеки си заслужава живота който живее.

231

Анонимен

преди 11 години

vinagi se znaelo , che ataka sa si cherveni podlogi, ama ot po tamno chervenite i sega otnovo go dokazvat...

230

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не му пука на Тиквонтий, дали Донев Крадеца е плащал данъци. Че има ли в България такива бизнесмени. То самия Борисов е забогатял по същия начин. Въпроса е да лапнат бизнеса с лекарства. Там са милиарди. Прибраха Булгартабак, БТК, искат БДЖ /само товарните превози/. Ще си плати и Гриша Ганчев с част или целия бизнес

229

потърпевш

преди 11 години

По-корумпирано управление май не сме имали. Може би на Костов, ама той поне се прикриваше уж, че прави реформи

228

Стършел

преди 11 години

До 338. Въпросът не е дали е свързан с Мишо бирата, а това че министър председателя нарежда дъ бъде прекратено извършването на проверка, което доколкото ми е известно попада под ударите на закона. Германският президент подаде отставка за нещо несравнимо по-маловажно от това.

227

Аврамов от Монтана

преди 11 години

Следващия запис - изповед ще е на Фидоска от затвора

226

до 338

преди 11 години

Думите на Борисов бяха:" Обади ми се Мишо Бирата"

225

Radiacionen tip

преди 11 години

Бате Бойко, аз съм *** и не разбирам как плащаш неустойки по Белене ,ако няма договор?

224

АЗ

преди 11 години

Че трябва да има вот на недоверие е неоспоримо! Друг е въпросът, че партии-въртиопашки като СДС, ДСБ, РЗС, Атака и уж независими няма да го подкрепят, защото се страхуват за топлите си местенца в Парламента! Всичките от гореспоменатите нито веднъж не са поискали вот на недоверие към правителството. А като гледам как Костов и Мартин Димитров постоянно обясняваха колко е пагубно за България това правителство, като се сетя и за Волен Сидеров, който обвиняваше ГЕРБ в купуване на гласове, кражби на депутати и средства от другите парламентарни групи то не бяха фрази от Мухобойко до Борисов и Цветанов козируват на Уорлик и т.н. но на вота веднага подпират ГЕРБ да не вземе да падне. Та така стоят нещата те всички до един гледат келепира и няма да побегнат от софрата. А материалът български е толкова изтощен и омотан в собствената си безпомощност, че силицата му стигна само за един мижав протест срещу закона за горите. Така че изводите от всичко това което става са два: 1/За сега не се вижда стабилна и най-вече истинска политическа алтернатива на ГЕРБ. 2/ Следващата година народа ще трябва да избира или по-малкото зло или да даде отново властта на доказано провалили се партии.

223

Бай Ставри

преди 11 години

Ти от 1л. ед.ч. ли говориш за стотинките? Мен стотинки не ме задоволяват, първо. И второ- винаги ли, когато някой в ш....ната държава има мнение, трябва да е платено!? Изключае теб, пореден анонимнико? Или пиши по същество или ходи се пери некъде.