180

Анонимен

преди 12 години

228В Италия обаче си имаха.Оня от Световната банка, дето го опандизиха - да не би да е българин ?

179

Nikolla

преди 12 години

До 224Отдавна съм свикнал.Благодаря ти за твоето лично разбиране.За съжаление,аудиторията изобщо не е над 55...това е тъжното.

178

Дааа

преди 12 години

Да ама в Германия си нямат премиер обвиняван в педоофилия и олигархо-лобизъм

177

АНОНИМЕН

преди 12 години

ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯТА В Б-Я БЕШЕ КАТО КРИВОРАЗБРАНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ВСИЧКО СЕ ПРЕВЪРНА В СЛОБОДИЯ.

176

Анонимен

преди 12 години

Колко си щастлив е субективна оценка.Някой е щастлив с коричка хляб, на друг - малък автопарк лимузини не му стига.Някои са щастливи със семейството си, на други - елитни силиконки не им стигат.Някои са щастливи с децата си, други - с липсата им.Нищо не доказва подобна класация.

175

до 220

преди 12 години

Ако истината и спраедливостта побеждаваха в тази държава, нямаше да бягате.

174

до 220

преди 12 години

Вярно е, но аудиторията явно е над 55 или е във властта. Вярно е разбира се. Свиквай с това да те отхвърлят дори, когато си прав. Това е в бг.

173

Анонимен

преди 12 години

218Пълни глупости !Дясното защитава правата на отделната личност пред правата на тълпата.При левите е точно обратното.

172

БОКО САТРАПА

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА НЕДОСТИГ НА ДЕМОКРАЦИЯ А НАПРАВО СИ Е ДИКТАТУРА

171

Анонимен

преди 12 години

Все по-надолу в класацията за щастие,все по-надолу в класацията за свободно слово,все по-нагоре в индекса за корумпирани медии,все по-нагоре в индекса за напускащи млади образовани хора страната...Че кое не е вярно от това,та праскате минуси??

170

Анонимен

преди 12 години

Корумпирани медии ? Какво да кажем за Мърдок ?Корупция ? Боже, Сименс ги съдят по цял свят за милиарди долари подкупи!Съдебна система ? Хайде да не се лигавим, че в ЕС съдебната система е независима. Има десетки случи, които ако ги извадим от контекста, ще изкарат всяка съдебна система некадърна !Мафия ? Първо, това е италианска дума и реалност.За Марсилия и Мафията въобще няма да говорим !

169

Анонимен

преди 12 години

Да бе как бабите и дядовците им национализираха всичко, а внуците им ги приватизираха за себе си. Като междувременно преди това дядовците им избиха капиталистите, а внуците им станаха капиталисти с държавната собственост. И такива хова ще мислят за държавата или пък знаят как се изкарват пари. Пфу. Знаят, но от Маркс и Енгелс и това, което са научили от момунистическото си семейство.

168

Анонимен

преди 12 години

За скандинавците и руснаците всичко е ясно - пияндурниците на ЕС.Поляците и чехите ... еми някои още помнят времената на плажа преди '89г и секса с полякини и чехкини - демек, нации.Англичаните - дървени с имперски амбиции и нулев интелектуален потенциал, живеещи на гърба на една морска битка с Испания.Испания ? Боже, времето на Франко не е толкоз далеч назад в миналото.

167

БГ ХИБРИДЕН РЕЖИМ

преди 12 години

100% вярна констатация!Все по-надолу в класацията за щастие,все по-надолу в класацията за свободно слово,все по-нагоре в индекса за корумпирани медии,все по-нагоре в индекса за напускащи млади образовани хора страната...Не се учудвайте.Недостигът на демокрация води до това!

166

Анонимен

преди 12 години

Ако почнем Германия, ще я изкараме нация от роботи!Ако хванем италианците - *** на ЕС!Ако обсъдим гърците - тарикатите и търтите на ЕС !....

165

Анонимен

преди 12 години

Ако започнем да изнасяме отделни факти за всяка нация, ще стане мазало.а вземем Холандия.Известна с проституцията, легалната наркомания и нелегалната контрабанда на твърди наркотици.По този начин казано, това са ненормалници!

164

Анонимен

преди 12 години

100% невярна констатация.Произволни факти могат да докажат произволни теории.Българите не сме по различни от останалите националности в ЕС.Всички сме хора и имаме еднакви ценности и нужди. Тук таме има различия породени от бита, но само толкова. Например - емиграцията.Какво да кажем за една Ирландия, дето почти се е изселила в САЩ по времето на големия глад ?

163

Nikolla

преди 12 години

100% вярна констатация!Все по-надолу в класацията за щастие,все по-надолу в класацията за свободно слово,все по-нагоре в индекса за корумпирани медии,все по-нагоре в индекса за напускащи млади образовани хора страната...Не се учудвайте.Недостигът на демокрация води до това!А омразата разгъва отровните си пипала все повече и повече...:((

162

Анонимен

преди 12 години

Няма да се учудя, ако се окаже, че професорът е получил титлата си през времето на ГДР.

161

Анонимен

преди 12 години

Експертът, дето смята че в България нямало демокрация преди втората световна, да каже за Германия какво точно е имало преди втората световна.