70

Анонимен

преди 11 години

Бащата на експремиера Станишев Димитър Станишев е обвинен в присвояването на 21 млн. долара твърди секретният спец Ненчо Ненов на страниците на в. Шоу. Данните за това престъпление се съдържат в така и несъстоялото се известно и мистериозно Дело 3. То е образувано с обвинения за изнасяне на пари като помощ от БКП към по-малки братски комунистически партии. Това бил един от начините за изнасяне на капитали от България, за да бъдат прибрани по-късно. Не дълго след като идва демокрацията, младите червени лъвчета от преименуваната БКП започнали да се обаждат на отговорни другари от тези партии с искането да им върнат тези суми твърди Ненчо Ненов. За събирането на тези средства бил назначен Александър Томов, известен по-късно с прякора Хитрия Вълк Лупи. Част от тези дългове били върнати, но не попаднали в касата на БСП а в джобовете на Александър Томов и Димитър Станишев.

69

Ха ха хаааа

преди 11 години

Този мафиот какъв ми е скокливец. Поредния смешен вот, на мафията която се стреми да спира хода на промените. Аз разбрах от доклада че сега герб чисти гомната на червените хмери. Сър- гея не можа да разбере с тъпата си глава че вотовете показват колко са безпомощни.

68

Тъпчо

преди 11 години

Незабавно Костов и Станишев да се наградят с най-висока държавна и международна наградаза създаденета от ТЯХ НЕРАЗБИВАЕМА МАФИЯ!!!!

67

ДО 90

преди 11 години

Скъпи Бг-мъже.....,не поглеждайте и не задявайте ---КАРАТАНЧЕВА ,баща й се сърди!

66

БРАД МИТ

преди 11 години

Съско приличаш на мазните баници дето ги продаваха на времето в училищните лавки. Като си поръчаш баница все едно си взел в добавка и литър олио. Гнусните баници се отцеждаха буквално от олиото по цяло междучасие и мазниха също като теб.

65

ехидна

преди 11 години

и да викате л и да крякате, и да скачате- историческата истина е следната-на цяла Европа й писна от десни, левите идват на власт- това е !!!!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 11 години

Станишев, тази манджа сте я зготвили вие.Престъпноста е от ваше време.Според мен и теб трябва да те пишат в този доклад, като престъпник

63

до 87

преди 11 години

А спомняш ли си тогава да е имало криза бе умнико ? Предполагам,че живееш в пещера щом не се сещаш за световната криза в момента.

62

до Нар. събрание

преди 11 години

Другари и другарки,госпожи и господа ,....МОЛЯ ДА БЪДАТ ОТНЕТИ СГРАДИТЕ НА ПАРТИИТЕ С ЕЛЕКТОРАТ ---ПОД 5% .........,ЗАЩО ОБИТАВАТ ТАКИВА ГОЛЕМИ СГРАДИ?

61

Анонимен

преди 11 години

Доклада от 2008, целия.dnes.bg/obshtestvo/2008/07/17/noment.54356

60

Анонимен

преди 11 години

Архивите разказват: Бащата на Сергей - Димитър Станишев е обвинен в присвояване на 21 млн. долара

59

Анонимен

преди 11 години

Доган го е мазал с лой. Вище как му лъщи челото

58

stefy

преди 11 години

С всеки изминал ден се убеждавам, че най-голямата грешка в прехода беше липсата на лустрация...само ние си коткаме комунобригадите а те никога няма да се променят - напротив, възпитават децата и внуците си на същите ченгесарски номера и на същото високомерие...сега се пръкнаха едни "специалисти" млади активисти, потомци на бившите номенклатурчици и платени доносници и нашите деца са принудени отвратени от това, което става да бягат от милото си отечество...Няма ли морал, няма НИЩО....

57

КАКЪВ Е БОЙКО

преди 11 години

БОРИСОВ НАИСТИНА ЛИ Е ПЕДОФИЛ,,АКО НЕ ЗНАЕТЕ ПОПИТАЙТЕ СЕСИЛ

56

qwer

преди 11 години

До 78 : - ами те глупаците от Днес.бг са изтрили всички коментарии под докладът оттогава които са против шайката на Геят бе.А този *** от снимката и сега продължава пак една и съща терминология от думи.

55

до 84

преди 11 години

ами като знаеш че е такал защо гласува за ГЕРБ- или и ти сега се отричаш от миналото си и търчиш при новата алтернатива- от такива като тебе сме на тоя хал- безгръбначни ,безмозъчни, безморални блюдолизци- токова сте отвратителни!!!!!!!!!!!

54

до 85

преди 11 години

И аз си спомням че като бяха на власт си краднаха добре. Само че имаше и за народа. Пенсиите и заплатите не изоставаха с много от ръста на цените и инфалцията. Безработица на практика нямаше.... Сега ГЕРБ също си гепят юнашки, само че за народа има от трите най-дългото. СерГейчо беше лош управник, но Боко е отчайващо некадърен премиер заобиколен от *** като Цуцо, далавераджии като Миро Мършата, Ваньо Танов, и още по големи некадърници като Дянков!

53

Хихихи

преди 11 години

Абе къде се скри премиера обвиняван за педофилия

52

dragunov7.62

преди 11 години

Станишев прилича на червей излязъл току що от някой мирезлив *** , готов да пръска *** на всякъде и по всекиго . Явно е забравил че той и неговите червени *** направиха така да изглежда България .

51

Анонимен

преди 11 години

СТАНИ ШЕФ , ТИ ДА НЕ СИ СЕ ОБЪРКАЛ С РУМЪНИЯ ??? ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ДОКЛАДА НА ЕК Е ЗА БЪЛГАРИЯ , НЕ ЗА РУМЪНИЯ ...