125

Без цензура

преди 11 години

Когато уволниш Човека на годината, уволняваш държавата. Това е. Когато уволниш Човека на годината, признаваш, че не те интересуват хората. И в това няма спор. Когато уволниш Човека на годината, *** майката на годината. Без извинение. Когато уволниш Човека на годината казваш, че искаш само свои хора. Когато уволниш Човека на годината всичките ти клетви в демократичност са само вкисналата гарнитура към милиционерската подметка, която сервираш като основно ястие в празната чиния на малоумния народ. Не знам дали сте наясно съдия Мирослава Тодорова бе уволнена в четвъртък от ВСС. Заради забавени мотиви по дело. А другите уволнения къде са? Къде е оставката на Владимира Янева? Къде е уволнението на Цеко? Защо Емо Фаса не е извън парламента? Защо в Народното събрание има депутат от ГЕРБ с прякор Мафчо (защото бил хем мъничък на ръст, хем от мафията)? Защо премиерът ни има прякор Тиквата? Защо немските медии пишат за връзките на оня с прякора с мафията? Защо Мафчо, Емо Фаса и Тиквата определят живота ми? Защо Мафчо, Емо Фаса и Тиквата са недокоснати? Защо те уволняват? Какво е това, бе?! Не виждате ли в какво живеем?! Живеем в един ***, в помийната яма на който, изсипваме всичко качествено, за да клекне над него някое държавно величие със съмнителни умствени и морални качества и да снесе поредната доза медийни указания. Указания към ВСС, към главните редактори на големите медии, към опозицията и Бог знае още какво. Когато уволниш Човека на годината уволняваш човека. Това е.

124

злопаметен

преди 11 години

Интересно, как ще си отмъсти Цецо на плевела? Цецо се надценява и е злопаметен и отмъстителен.

123

do 139

преди 11 години

Присъда, и още как... И то в срок!

122

Анонимен

преди 11 години

Хахахахах Сега го играят доброто и лошото ченге. Отново. Правят ни за смях.

121

ok

преди 11 години

Добрата новина е, че в семейство Плевнелиеви явно има и мъж - Юлияна като че ли е почнала да влияе благотворно на г-н президента и да го еманципира от просташките мутри и физкултурници около него. Интелигентните хора в БГ разчитат на нея.

120

do 145

преди 11 години

Проблема не е че някой бави 5 години мотивите, а че няма система, която да му напомни забавянето с дисциплинарни мерки още на 6 месец :)))Това явно има пред вид и президента, иде реч за системен проблем и 1000 уволнения да направиш нямаш ли своевременна система за предотвратявеането на подобни нарушения нищо няма да се постигне

119

Анонимен

преди 11 години

Хахаххахаха, на калпав милиционер (Цвъко) - все президента му е виновен :)

118

от 144

преди 11 години

Прав си!

117

112

преди 11 години

Тия треснаха комунистите в земята. *** преназначаваха тия които не слушкат. Мацката съди Цецко и опа дисциплинарна уволнена. *** от ВСС запецват и се чудят какво да приказват пред медиите.E ТОВА Е ТОТАЛИТАРИЗМА!!!!

116

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига бе.Как може държавата да застава зад човек,който бави 5 год.мотиви благодарение на което осъден няма да бъде там,където му е мястото.Това е абсолютно безумие.

115

20-30 обира на ден

преди 11 години

За ваше сведение, разкриваемостта при обирите на жилища в България е само 6%. За какво да бъде похвалена полицията? За това, че 94% от обирите остават неразкрити? За 20-30-те обира на ден само в София? За редовните ежеседмични показни разстрели?

114

fori

преди 11 години

и кво станапак потвърдиха уволнението на съдийкатацецо мръснико отмъстителени тебе ще те стигне това дето правиш на другиенарода те кълне постоянно,и тебе и децата тине забравяй че клетвите от изстрадал народ хващат бързобезумецо,подай си оставката и се махайиначе народа с тояги ще дойде да те махне

113

анонимен

преди 11 години

Абе тия в ГЕРБ как я мислят тая работа ! ОСТАВКА!

112

до Образователна

преди 11 години

Станахте банален (банална) с този вой.Външното оценяване е на под средното ниво-който не еизкарал висока оценка,е посредствен ученик.Не ГЕРБ въведоха този абсурден в този си вид изпит за любимата ви Триглава ламя и др.Вълчев.Грешката на ГЕРБ е,че трябваше да изринат цялата помия,да се вслушат в учителите и да се започне на чисто.Защото няма ли качествено образование,няма работеща икономика.

111

Анонимен

преди 11 години

цецо е вдлъбнат ********-вид осветително тяло. ...аре без бан, сичко си е по правилата.

110

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам да се уволнят 100% от МВР заради неразкрити 70% от престъпленията!

109

Анонимен

преди 11 години

Доброто и лошото ченге пак. ... айде стига цирк. В България никой не може да посяга срещу статуквото, системата или каквото там искате го наричайте. Това е една добре смазана машина за мачкане на човешки съдби. Или те оставят да гниеш вечно на мизерна заплата или къде с натиск къде с връзки растеш нагоре в кариерата докато не решиш да изкажеш собствено мнение или да скочиш срещу машината. Тогава те правят на кайма. БГ лифестайл. Бягайте далеч от държавна работа тя не е за нормални хора.ЧИНОВНИЦИ

108

" ОБРАЗОВАТЕЛНА

преди 11 години

" образователната " МАФИЯ в Бг. нанесе съкрушителен удар тази година на всички трудолюбиви и знаещи деца- на нашите деца !!! След 50 % двойки по литература и математика на НВО за учениците след 7- ми клас ние бяхме ПОТРЕСЕНИ, НАПРАВО ВЦЕПЕНЕНИ от наглия начин, по който балообразуваха тази година, за да сътворят НАЙ- ГОЛЯМАТА ЛЪЖА И ГАВРА с труда на децата ни- сътвориха НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за последните 20 г. у нас !!! Управляващата върхушка на ГЕРБ уреди своите деца по втория начин ! СРАМ

107

Анонимен

преди 11 години

хехе, да видим кой когоосвен ако не са се уговорили да ни изиграят сценката за доброто и лошото ченге

106

Анонимен

преди 11 години

Прецедент! За пръв път комсомолски секретар да надделее над десар и рабфаковец.Има надежда!