59

до 67

преди 11 години

Останал си някъде в средните векове! Напиши в Гугъл "велики жени" и ще прочетеш колко жени учени е имало и има ,но са били тъпкани по всякакъв начин. Не са били допускани до университетите. Или е имало изискване да са омъжени за да работят в лаборатории. Еми Ньотер ,Дороти Ходжкин , Мария Кюри, носител на две Нобелови награди, Лизе Майтнер, Розалин Ялоу, Барбара Мак Клинток и др.Всяко момче знае ,че в училище момичетата имат по- високи оценки ,ноо и тогава и после мъжкото его остава...

58

до 75

преди 11 години

Ана теб и процесора и картата ти блокира, като видиш някоя добра женска конфигурация....хахахах...

57

до 74

преди 11 години

Ами от експерт. Мъж. Не един или двама.Вие експерт ли сте или жена? Жените не са експерти. Те са жени.

56

супер геймър

преди 11 години

Жените имат по-малък мозък. Същото е като компютър с по-малък процесор и слаба видеокарта.

55

до 69

преди 11 години

Ето ме. Умна жена.А Вие сте? --И как точно установи, че си умна жена?

54

Анонимен

преди 11 години

До 59 Тогава е нямало избор...На Питагор,Менелай и Чева някой им е бърсал на.рания г.з,някой ги е хранил, някой е прал ,готвил,гледал куп челяд и е въртял домочадие,мъж,къща ,докато те са се занимавали само с умствен труд.И така колелото се е въртяло.Ако жените бяха в мъжко тяло...други щяха да са нещата...

53

Шипка 6

преди 11 години

вместо да философствате, сравнете входящия бал на момичетата и момчетата във вузовете и сметнете, ако нямаше квота по пол, колко мъже щяха да завършат висше --Имаше изложба на Шипка 6 за първите випуски в художествената галерия, вкл. и материали за студентите. Списъкът беше пълен и препълнен с женски имена - но велики български художнични няма. "Слабите" художници са все мъже!Айде сега рипай срещу фактите!

52

до 60

преди 11 години

Забравяш, че до преди 150 години жените не са получавали никакво образование. Тепърва предстой бум в световен мащаб. Но няма как ние с теб да проверим твърдението. Досега половината от умствения капацитет на човечеството е бил тотално отсвирен. Ако откриеш ум където и да е трябва да го използваш без предразсъдъци, мисля аз.

51

до 67

преди 11 години

Ето ме. Умна жена.А Вие сте?

50

Румби

преди 11 години

Я се засрамете бе, вие майки нямате ли, от бащите ли сте раждани, че ръсите такива грозни приказки за жените. Наистина ли искате да имате до себе си едно безпомощно същество, което ви тежи като камък на шията, или бихте се се изпъчили гордо с една умна и кадърна жена?

49

до 50

преди 11 години

Аман от комплексари, дето ги е страх от умна жена!--Добре де, къде е тази умна жена! Аз такива не виждам. Къде са ви големите открития, книги, статии, картини, теории...Или ти смяташ, че щом крещиш истерично на мъжа си, това те прави по-умна?

48

тцЪ

преди 11 години

Причината за "бума на женския интелект" се крие във факта, че от средата на миналия век насам, жените имат равна възможност за образование с мъжете, оттам и възможност за научно развитие (малко са тези, които избират това поприще, но ги има). По същество човешките умствени способности зависят единствено от това, какво правиш, за да ги развиеш. Така че, *** долу, дето мислят само за ц*ци - почнете и вие да си развивате мозъчните клетки, важно е.

47

Анонимен

преди 11 години

вместо да философствате, сравнете входящия бал на момичетата и момчетата във вузовете и сметнете, ако нямаше квота по пол, колко мъже щяха да завършат висше

46

Анонимен

преди 11 години

Даа ,тъкмо си лафих с една съседка.Смаях се колко безобразно *** може да бъде.След като ме обиди 10 пъти за 3 минути,ми каза че всички мъже са еднакви и изобщо мамини синчета... а тя милата вече на колко години стана ама мама и готви и и купува дрешките.После обяви,че парите нямат значение ама ще ходи на почивка на някакво място дето знаела ,че ходели "зрели" ергени с повечко пара. Неам думи.Не е и нужно.Някои жени са абсолютни ***.Все пак хубаво е ,че има и нормални,макар и рядкост!

45

ZEN

преди 11 години

Е, възможно е и да имат по-високо IQ, но само някои жени и то спрямо "представителна" извадка от мъже с по-ниско такова (от средното за пола).Всички напъни за доказване на "по-сериозна" интелигентност, разум и т.н. от страна на жените... са смешни и не би трябвало да се коментират сериозно.

44

луди за връзване

преди 11 години

Само дето статийката е глупост отвсякъде - защото ако беше вярно, сега водещите учени в света щяха да са жени! А то категорично не е така!

43

до 55

преди 11 години

На Айнщайн изчисленията му ги е правила жена му Милева, сръбкинята... та скрий се някъде--и ти си била там и си видяладори лично си и помагала в изчисленията

42

Хленчо

преди 11 години

Супер,жените ще вземат по-високи заплати на същите постове, мъжете ще вършат нискоквалифицирана и домакинска работа.Как се нарича мъжкият еквивалент на "феминистка"? Може би "хленчещ лигльо"?

41

Дейли Хай Айкю

преди 11 години

Материалчето в Дейли Експрес е писано от жена - Джени Марш. Второ, там никъде не се цитира проучване, което да показва, че Айкюто на жените е по-високо. Просто се казва, че при жените то е нарастнало с по-голям процент, а не, че е надскочило Айкюто на мъжете.Така че - това е просто женски фантазии.

40

до анонимен 3

преди 11 години

На Айнщайн изчисленията му ги е правила жена му Милева, сръбкинята... та скрий се някъде.Признават го, макар и под сурдинка, че в началото са работили заедно по теорията на относителността.