117

Анонимен

преди 11 години

Браво ГЕРБ! Браво Борисов! Най-после България има работещо правителство и премиер за пример как трябва един истински патриот да се раздава до край в името на добруването на страната ни! От както ГЕРБ са на власт се случват само хубави неща! Не само успяха да ни предпазят от световната икономическа криза, но даже по време на световна криза и стагнация, когато фалират държави като Гърция, сега вече Испания и Италия, успяват да строят магистрали, мостове, метропътища, спортни зали и площадки, детски градини и всичко това благодарение на прозрачното и честно управление, оценено по достойнство от Брюксел, който ни отпуска милиони от еврофондовете, за разлика от крадливото управление на Тройно-Крадливата коалиция, начело със смешника Станишко, когато им спряха всички еврофондове, заради кражбите на милиони евра от комунистическите им фирми! Впрочем Станишко го избраха за председател на ПЕС благодарение на европейската политика, която води ГЕРБ, заради която имиджа ни на крадлива и престъпна страна, който имахме по време на управлението на Станишко, когато в България идваха на посещение чиновници на Брюксел единствено и само да разследват поредната далавера с която се ощетяваха еврофондовете, се подобри до такава степен, че за 2 години се извървяха всички високопоставени лица от ЕС за да засвидетелстват и да подкрепят проевропейската и успешна политика на управление на ГЕРБ, даже ни дават за пример как трябва да се управлява по време на криза, това е признание за успешното управление на ГЕРБ!

116

Кайо

преди 11 години

значи искат да направят и далавера с газ, затова площадката на Белене я готвят за газова централа, ама нали се сещат колко по-скъп е тока от газ?! Пак ние ще плащаме за задкулисните им далавери!

115

Анонимен

преди 11 години

Думата "диверсификацията" се поема тежко от измъчените електорални единици с червени каскети. Тази дума ги кара да се оглеждат бдително за агенти на ЦРУ дошли за да настроят народа срещу руската газ, която през годините се е доказала като най-хубавата газ във вселената.

114

до фен на Крум

преди 11 години

приятелю,много пъти съм се опитвал да обясня разликата между хамериканец и руснак на герберските изтърсаци но засега без голям успех.взирам се в празните герберски погледи-поне някаква светлинка да видя-нещо да им светне-няма е няма-празни погледи...ЗАТОВА ШАПКА СВАЛЯМ НА г-н Борисов-успял е да създаде армия от немислещи и неискащи да мислят индивиди...

113

Анонимен

преди 11 години

Много е топло. Седя и си тананикам: "Не искам сухи вейки, голи клони, а гербер жив, надмогнал снеговете." От както чух песента на Соня за ГЕРБ не спирам да пея, предполам, че и вие правите същото. Преди това си пеех "Нашата полиция ни пази". Искам тези две писни да влязат в историята. Сляпо вярвам на ГЕРБ. Едно не мога да разбера, защо ЕК "Антимафия" разследва доц. Борисов за наркотрафик, контрабанда и пране на връсни пари и за някакво негово тъмно минало ? Ето това не ми е ясно.

112

Благодарение на ГЕРБ

преди 11 години

Намаление с 20% !!!!!!!!!!!. Газта се повишава с 65% до 6 месеца, но след това ще се намали с цели 20%. Благодарение на ГЕРБ, намаление с 20% на увеличението с 65%. Тотално намаление, благодарение на ГЕРБ

111

Анонимен

преди 11 години

Електората на БСП доказа отново своята лумпенизирана неграмотност.

110

Патриот

преди 11 години

Разбира се като ,всяка гробаджийска далавера народа научава последен и то пост фактум ,ама нали сме последна дупка на кавала да са ни здрави гърбовете да бачкаме за нашия вожд!

109

Анонимен

преди 11 години

Другари и Другарки, следващата събота в клуба на бсп на улица червена ще проведа беседа на тема "Диверсификацията поредна капиталистическа диверсия срещу световната прогресивна общественост".Присъствието е задължително.

108

fifa

преди 11 години

Бравос, време беше

107

Анонимен

преди 11 години

Сигурно нашата родна тиква е поела пак ангажимент както с Мишо Бирата...ББ още не е дал обеснение на ЕК за този скандал за това и не ни приемат в Шенген...

106

до qwer

преди 11 години

Много си зле ... 2% На африканците им дават минимум 15%

105

Анонимен

преди 11 години

то е ясно че няма газ-ама още има незагладени гънки в герберските мозъци...малко блеене в чест на вашето гуру няма да е излишно...

104

Анонимен

преди 11 години

за това проучване кой ще плаща невярвам французите да са толкова гламави като борката

103

Анонимен

преди 11 години

Цоциалистите не могат да осмислят тази новина. Коментарите са достатъчно красноречиви и показват в каква тотална депресия са изпаднали червените кхмери у нас.

102

Анонимен

преди 11 години

Какво количесто означава 2% и какво 30%? Май май някой умишлено е подписал този договор с очевидни вратички. Количеството няма значение. Значи, ако е 40 млрд. куб. метра, може и 2% понеже е два пъти по-малко от очакваното :) Еййй тия гербери много нагли и прости. Как ще го барете дедовия до година...а пък ако онзи физкултурник пак си позволи да шмекерува на избори направо не знае какъв линч ги очаква. Всеки ще им се изреди, жена или мъж.(жените с дилдо...)

101

Анонимен

преди 11 години

щом борисов очаква ще намерят и газ и нефт и злато и алмази ще намерят амаха борисов очаква кво знаете вие

100

алоо,"ТОТАЛ&quo

преди 11 години

Не разбрахте ли ,че в Бг има само ---*** ,............друго нема ?

99

Анонимен

преди 11 години

Тука доста хора, дори не знаят какво означава думата диверсификация - вижте коментар 113 и какво всеобщо одобрение е събрал.

98

Патриот

преди 11 години

Единственото ,което научихме от тази новина е че франсетата са дали по-голяма комисионна на бойко от инглишите ,друго не виждам!